orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Крстарења

Новогодишно крстарење СИНГАПУР-КАМБОЏА-ТАЈЛАНД

COSTA FORTUNA

***НОВА ГОДИНА***

СИНГАПУР-КАМБОЏА-ТАЈЛАНД

7 НОКЕВАЊА/8 ДЕНА

Тргнување од Сингапур: 30 Декември 2019.

 

ДЕН

ДАТА

ПРИСТАНИШТЕ

ПРИСТИГНУВА

ЗАМИНУВА

1

30-12 Пон

Singapore (Singapore)

-

20:00

2

31-12 Вто

Cruising

-

-

3

01-01 Сре

Sihanoukville (Cambodia)

09:00

15:00

4

02-01 Чет

Laem Chabang (Thailand)

07:00

-

5

03-01 Пет

Laem Chabang (Thailand)

-

17:30

6

04-01 Саб

KOH SAMUI (THAILAND)

08:00

18:00

7

05-01 Нед

Cruising

-

-

8

06-01 Пон

Singapore (Singapore)

08:00

-

 

BASIC *гарантирана категорија

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана IV / по лице  Eur 488.00

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана  EV/ по лице    Eur 899.00

Балконска двокреветна кабина * гарантирана BV/ по лице    Eur 1070.00

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат по 225 ЕУР + пристанишни такси ) НА БАРАЊЕ

 

                                 COMFORT  кабини                                                                                   

Внатрешна двокреветна кабина. Classic IC/ по лице          Eur 560.00

Внатрешна двокреветна кабина. Premium IP/ по лице      Eur 625.00

 

Прозорска двокреветна кабина. Classic EC / по лице          Eur  970.00

Прозорска двокреветна кабина. Premium EP/ по лице        Eur  1035.00

 

Балконска двокреветна кабина. Classic BC /по лице         Eur   1130.00

Балконска двокреветна кабина. Premium BP/ по лице     Eur  1199.00

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат по 255 ЕУР + пристанишни такси ) НА БАРАЊЕ

 

3. и 4. Возрасно лице во кабини НА БАРАЊЕ

 

Доплата за  1/1 кабина +50% од цената.

Пристанишни такси 210 ЕУР

 

Задолжително напојница или типс кој секој патник го плаќа на бродот:

За возрасни лица  10 ЕУР по ноќ по лице

Деца од 04-14 години плаќаат по 5 ЕУР на ноќ

Деца до 4 години не плаќаат

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
кратрење со бродот според програмата
сместување во одбраната кабина за време на крстарењето на бродот
проширен полн пансиот на бродот ) вечера, полноќна ужина, појадок, ручек

свечена Капетанова вечер
целодневна анимација
забавен вечерен програм во салоните и баровите со жива музика
престави во театар, користење на библиотека, фитнес клуб, лежалки на  палубата, пешкири...) Влезници за во Казиното, Спортски активности.
 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  1. Награда или Типс  (hotel service charges)
  2. Пијалоци на бродот
  3. Излети и факултативи
  4. Третмани во  wellness центарот , козметички третмани, лични тренинзи со инструктор, користење на СПА центарот.
  5. Услуги за Медицинска помош

 

НАПОМЕНА: Агенцијата може да обезбеди авионски превоз Скопје-Мале-Скопје за што следи доплата која зависи од денот на резервација и Авиокомпанијата.