orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Зима 2018/2019

Persey Flora Apartments

Early Booking Discount понуда од Persey Flora Apartments

PERSEY FLORA APARTMENTS BOROVEC

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

1

26.12-08.01

19.12-25.12

09.01-28.02

01.12-18.12

01.03-30.04

01.05-30.11

STUDIO STANDARD

1 adl

96

57

37

29

1 adl+1chd 2-13.99

97

58

38

30

2 adl

97

58

38

30

STUDIO LARGE

1 adl

101

68

44

35

1 adl+1chd 2-13.99

102

69

45

36

1 adl+2chd 2-13.99

109

74

49

37

1 adl+3 chd 2-13.99

116

78

54

38

2 adl

102

69

45

36

2 adl+1chd 2-13.99

109

74

49

37

2 adl+2chd 2-13.99

116

78

54

38

3 adl

115

77

53

37

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

135

79

57

40

1 adl+1chd 2-13.99

136

80

58

41

1 adl+2chd 2-13.99

142

85

62

42

1 adl+3 chd 2-13.99

149

89

67

43

2 adl

136

80

58

41

2 adl+1chd 2-13.99

142

85

62

42

2 adl+2chd 2-13.99

149

89

67

43

3 adl

148

88

66

42

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 20 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Минимум престој

6

3

3

1

Соби: САТ ТВ,телефон,радио ( МОЖЕ ДА БИДАТ И ДЕЛ ОД ГЛАВНАТА ЗГРАДА НА ФЛОРА ИЛИ ВО ДЕПАНДАНСИТЕ )

Опис:ресоран,лоби бар,затворен базен,сауна,џакузи,конференциска сала, менувачница,паркинг, ски гардероба

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ

7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ДО 18.12.2018 И ПОСЛЕ 10.03.2019

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Регуларна понуда од Persey Flora Apartments

PERSEY FLORA APARTMENTS BOROVEC

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

1

26.12-08.01

19.12-25.12

09.01-28.02

01.12-18.12

01.03-30.04

01.05-30.11

STUDIO STANDARD

1 adl

96

57

37

29

1 adl+1chd 2-13.99

97

58

38

30

2 adl

97

58

38

30

STUDIO LARGE

1 adl

101

68

44

35

1 adl+1chd 2-13.99

102

69

45

36

1 adl+2chd 2-13.99

109

74

49

37

1 adl+3 chd 2-13.99

116

78

54

38

2 adl

102

69

45

36

2 adl+1chd 2-13.99

109

74

49

37

2 adl+2chd 2-13.99

116

78

54

38

3 adl

115

77

53

37

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

135

79

57

40

1 adl+1chd 2-13.99

136

80

58

41

1 adl+2chd 2-13.99

142

85

62

42

1 adl+3 chd 2-13.99

149

89

67

43

2 adl

136

80

58

41

2 adl+1chd 2-13.99

142

85

62

42

2 adl+2chd 2-13.99

149

89

67

43

3 adl

148

88

66

42

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 20 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Минимум престој

6

3

3

1

Соби: САТ ТВ,телефон,радио ( МОЖЕ ДА БИДАТ И ДЕЛ ОД ГЛАВНАТА ЗГРАДА НА ФЛОРА ИЛИ ВО ДЕПАНДАНСИТЕ )

Опис:ресоран,лоби бар,затворен базен,сауна,џакузи,конференциска сала, менувачница,паркинг, ски гардероба

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ДО 18.12.2018 И ПОСЛЕ 10.03.2019

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД