orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

ЛЕТО НА ЈАДРАН 2020. ЦРНОГОРСКО ПРИМОРЈЕ

AFTER CORONA DESTINATION – SPECIAL RATES FOR THIS SUMMER

ЛЕТО НА ЈАДРАН 2020.

ЦРНОГОРСКО ПРИМОРЈЕ

БУДВА, БЕЧИЧИ, РАФАЈЛОВИЧИ, МИЛОЧЕР, ПРЖНО, СВЕТИСТЕФАН, ПЕТРОВАЦ, ЧАЊ, ШУШАЊ, СУТОМОРЕ, БАР, ДОБРЕВОДЕ - ВЕЛИКИПЈЕСАК, УЛЦИЊ, ЊИВИЦЕ, ИГАЛО, ХЕРЦЕГНОВИ, МЕЉИНЕ, БЈЕЛА, ДЈЕНОВИЧИ,КАМЕНАРИ, КОТОР, ДОБРОТА, ПЕРАСТ, ПРЧАЊ, ОРАХОВАЦ, ТИВАТ

ДНЕВНИ ЦЕНИ

индивидуални поаѓања / сопствен превоз

 

ценовникод10.06.2020.

БУДВА

 

ХотелСЛОВЕНСКАПЛАЖА 3*, Будва

РАНБУКИНГ15% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга полупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, без балкон

2+1

37,00

47,00

37,00

26,00

Студио Апартман,без балкон

2+1,2+2

40,00

51,00

40,00

30,00

Доплата за соба/студио со балкон – 2,00 евра по лица и ден (важи и за деца )

           

ХотелСЛОВЕНСКАПЛАЖА 3*, Будва

РАН БУКИНГ15% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, без балкон

2+1

48,00

60,00

48,00

35,00

Студио Апартман,без балкон

2+1,2+2

51,00

64,00

51,00

37,00

Доплата за соба/студио со балкон – 2,00 евра по лице и ден (важи и за деца )

ДОПЛАТИ

Такса за престој и осигурување – возрасни лица 1,50 evra, децаод 2 до 12 години0,50 евра, по лице и ден; еднокреветна соба
60% (јули/август), 40% (мај/јуни/септември); полн пансион 8,00 евра по лице и ден

ПОПУСТИ

децадо 2 години гратис (немаат кревет);
децаод 2 до 7 години во придружба на две возрасни лица 50%;
децаод 7 до 12 години во придружба на две возрасни лица 30%;
детеод 2 до12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соби 30%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соба/студио Апартман по 50%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2+1 соба/студио Апартман по 30%;
возрасно лицена помошен кревет во соба или студио Апартман10%;
одбивање за услуга ноќевање/доручек по 3,00 евра по лице дневно (од цена за полупансион)

 

ХотелСЛОВЕНСКАПЛАЖА4*, Будва

РАН БУКИНГ15% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга полупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, без балкон

2+1

43,00

55,00

43,00

30,00

Студио Апартман,без балкон

2+1,2+2

47,00

62,00

47,00

35,00

Доплата за соба/студио со балкон – 2,00 евра по лице и ден (важи и за деца )

           

ХотелСЛОВЕНСКАПЛАЖА4*, Будва

РАН БУКИНГ15% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, без балкон

2+1

54,00

68,00

54,00

39,00

Студио Апартман,без балкон

2+1,2+2

58,00

75,00

58,00

44,00

Доплата за соба/студио со балкон – 2,00 евра по лице и ден (важи и за деца )

ДОПЛАТИ

Такса за престој и осигурување – возрасни лица 1,50 евра, децаод 2 до 12 години 0,50 евра,по лицфе и ден; еднокреветна соба
60% ( јули/август), 40% (мај/јуни/септември); полн пансон 8,00 евра по лице и ден

ПОПУСТИ

децадо 2 години гратис (немаат кревет);
децаод 2 до 7 години во придружба на две возрасни лица 50%;
децаод 7 до 12 години во придружба на две возрасни лица 30%;
детеод 2 до 12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соби 30%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соба/студио Апартман по 50%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2+1 соба/студио Апартман по 30%;
возрасно лицена помошен кревет во соба или студио Апартман10%;
одбивање за услуга ноќевање/доручек по 3,00 евра по лице дневно (од цена за полупансион)

 

ХотелАЛЕКСАНДАР 4*, Будва

РАН БУКИНГ20% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга полупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, балкон

2+0,2+1

54,00

68,00

54,00

39,00

Апартман, балкон

2+1,2+2

58,00

75,00

58,00

44,00

 

ХотелАЛЕКСАНДАР 4*, Будва

РАН БУКИНГ20% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА

АКЦИЈА !!! ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦАДВЕ ДЕЦАДО 12 ГОДИНИ ЛЕТУВААТ БЕСПЛАТНО

ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, балкон

2+0,2+1

58,00

75,00

58,00

45,00

Апартман, балкон

2+0,2+1

63,00

80,00

63,00

50,00

ДОПЛАТИ

Такса за престој и осигурување – возрасни лица 1,50 евра, децаод 2 до 12 години 0,50 евра, по лице и ден; еднокреветна соба
60% (јули/август), 40% (мај/јуни/септември); полн пансион8,00 евра по лице и ден

ПОПУСТИ

децадо 2 години гратис (немаат кревет);
децаод 2 до 7 години во придружба на две возрасни лица 50%;
децаод 7 до 12 години во придружба на две возрасни лица 30%;
детеод 2 до 12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соби 30%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2 соба/студио Апартман по 50%;
две деца2-12 години во придружба на 1 возрасно лице во 1/2+1 соба/студио Апартман по 30%;
возрасно лицена помошен кревет во соба или студио Апартман10%;
одбивање за услуга ноќевање/доручек по 3,00 евра по лице дневно (од цена за полупансион)

 

 

ВилаБОЈАНА 3*, Будва

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ДО 20% - ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА СОБИ

Услуганоќевање/доручек

Датум од

до

01.07.

01.08.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.08.

01.09.

30.09.

 

Бр. Ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. Кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба, (макс. 2 лица)

2+0

31,00

39,00

40,00

31,00

Студио за 2 лица(макс. 2 лица)

2+0

35,00

43,00

44,00

35,00

Студио за 3-4 лица (мин. 3 лица)

3+1

30,00

39,00

40,00

30,00

Апартманза 4-5 лица(мин.4 лица)

4+1

30,00

37,00

38,00

30,00

Минимален престој 5 ноќевања; За пократок престој цената се зголемува 20%

 

 

 

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО:

Користење на базен и паркинг. Сите aпартмани студија се опремени со ТВ, фрижидер, клима и кујна.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра,децаод 2 до 12 години 0,50 евра по лице и ден; еднокреветна соба 40%; креветче за бебе (до 3 години) гратис

ПОПУСТИ

Деца до3 години гратис(без услуги); дете од 3до12 години во придружба на 2 возрасни лица на помошно легло 30%;возрасно лице на помошно легло (во студио или aпартман) 10%.

 

Хотел BLUE STAR 4*, Будва

 

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.04.

01.06.

01.07.

20.07.

20.08.

01.09.

01.10.

 

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

20.07.

20.08.

01.09.

01.10.

31.10.

 

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Двокреветна соба, балкон

2+1

 40.00

 49.00

 57.00

 64.00

 57.00

 49.00

 40.00

 

Доплата за еднокреветна соба

 

50%

50%

75%

75%

75%

50%

50%

 

Минимален престој 7 ноќевања; За пократок престој цената се зголемува за 30%

 

 

 

 

 

 

 

ДОПЛАТИ
Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, децаод 2 до 12 години 0,50 евра, децаод 7 до 12 години 1,00 евро; полупансион (само во период од 01.07.-31.08.2020) 10,00 евра по лице и ден (важи и за деца2-12 години); креветче за бебе гратис (по потреба)
ПОПУСТИ
Детедо 2 години во придружба на две возрасни лица гратис (нема легло); децаод 2 до12 години во придружба на едно возрасно лице во двокреветна соба 25%; две децаво придружба на едно возрасно лице по 50% секое; детеод 2 до12 години во придружба на две возрасни лица во двокреветна соба 50%; трето возрасно лице на помошно легло 10%.

 
 
 
 

 

ХотелAQUARIUS 3*, Будва

Услуганоќевање/доручек

Датум од

27.06.

18.07.

22.08.

Шведска маса

Датум до

18.07.

22.08.

12.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветна соба макс.2 возрасни лица или 1 возрасно+1дете

2+0

33,00

38,50

33,50

Студио 02 макс.2 возрасни лица или 1 возрасно лице +1дете

2+0

33,50

40,00

33,50

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра,деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветна соба 100%; полупансион 9,50 евра по ден и лице.

ПОПУСТИ

Децадо 2 години – гратис (немаат легло);дете од 2 до 12 години на основното легло во двокреветна соба нема попуст.

 

 

 

ХотелADRIA 4*, Будва

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15%
ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН ВО ЦЕНАТА, ВАЖИ ЗА УПЛАТИ ДО 31.05.2020.

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

07.06.

19.07.

23.08.

27.09.

Шведска маса

Датум до

07.06.

19.07.

23.08.

27.09.

18.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Супериор соба (23-28m2)

2+1

 37.00

 53.00

 69.00

 53.00

 37.00

Семејна соба (40-46m2)

2+2

 52.00

 74.00

 96.00

 74.00

 52.00

Делукс Suite (60-67m2)

2+3

 68.00

 96.00

 125.00

 96.00

 68.00

Минимален престој 4 ноќевања. За пократок престој цената се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО
Користење на фитнес, сауна, турска бања, тераса за сончање опремена со лежалка и чадор, бесплатно WiFi. Паркинг се плаќа на лице место.
ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, децаод 2 до 12 години 0,50 евра, по лице и ден; деца од 12 до 18 години 1,00 евра, по лице и ден; еднокреветна соба 60%; креветче за бебе 5,00 еврa за ден; полупансион 16,00 евра по лице и ден (деца 2 до 12 години 50% попуст)
ПОПУСТИ
Superior соба (мин 2 возрасни ; макс 3 возрасни): дете до 12 години на помошно легло гратис; возрасно лице на помошно легло 20%.
Фамилијарна соба (мин 2 возрасни; макс 4 возрасни ) : трета и Четврто лице на помошен креветгратис
Делукс Suite (мин 2 возрасни ; макс5 возрасни): трета, четврта и петталице на помошен креветгратис

 

 

 

 

 

ХотелAQUAMARIN 3*, Будва

ДВЕ ДЕЦАОД 3 ДО 12 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА

ПРВОДЕТЕ ПОПУСТ 60%, ВТОРОДЕТЕ ЛЕТУВА БЕСПЛАТНО

Услугаполупансион

Датум од

01.05.

01.06.

10.06.

20.06.

30.06.

20.07.

09.08.

19.08.

29.08.

19.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

10.06.

20.06.

30.06.

20.07.

09.08.

19.08.

29.08.

19.09.

15.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+0

29,00

33,00

38,00

41,00

46,00

49,00

46,00

40,00

32,00

29,00

Апартман

2+1

33,00

36,00

41,00

46,00

52,00

55,00

52,00

45,00

36,00

32,00

ВОЦЕНАТА E ПРЕСМЕТАНО: користење на отворен базен и сауна.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра по лице и ден, еднокреветна соба50%; еднокреветен апартман70%; креветче за бебе 5,00 еврадневно (се плаќа на рецепција).

ПОПУСТИ

деца до 3 годиниво придружба на две возраснилицагратис (немаат легло); дете од 3 до 7 години во придружба на едно возрасно лице на основнотолегло 50%; дете од 7 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на основнотолегло 40%; две деца од 3 до 12 години во придружба на едновозрасно лице – по 60%; две деца од 3 до 12 години во придружба на две возраснилица – прводете 60%, второ дете ГРАТИС; возрасно лице на помошно легло 20% ( се однесувасамо на апартман 2+1).

 

ХотелTRE CANNE 4*, Будва

АКЦИЈА – НАМАЛЕНИЦЕНИ за ПРЕСТОЈ во ЈУНИ 2020

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Делукссоба, безтераса (44m2)

2+0

41,00

105,00

70,00

Апартмансо еднасоба,тераса,поглед на градот (63 m2)

2+2

43,00

120,00

83,00

Апартмансо еднасоба,тераса,морскастрана (54-67 m2)

2+2

55,00

135,00

93,00

Superior апартмансо еднасоба,тераса, морскастрана(77m2)

 2+2

-

145,00

99,00

Минимален престој од 5 ноќевања. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува 50%.

ВОЦЕНАТА E ПРЕСМЕТАНО

Користење на затворенбазен и спацентар, паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра; еднокреветна соба 80%; полупансион 15,00 евра по лице и ден (деца до 12 години 7,50 евра).

ПОПУСТИ

Деца до 5 години во придружба на две возраснилицагратис ; деца 5-14 години на помошно легло 50%;третолице на помошно легло 30%

Содржина на единицата:
Делукссоба (макс 2 лица) – спалнасоба со француски лежај, дневнасоба , бања;
Апартмани со еднасоба (макс 2-4 лица)- спалнасоба со француски лежај, дневнасоба со masaна izvlekuvanje, kujna, бања, тераса;
Popolnetost нахотелски единици
Делукссоба: мин 2 возрасни; макс 2 возраснии 1 дете до 5 години на заедничкилегло
Апартмани со еднаспалнасобамин 2 возрасни ; макс 3 возрасниили 2 возрасни+2 деца до 14 год.

 

 

 

ХотелBRACERA 4*, Будва

 

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 10% + АКЦИЈА услугаПОЛУПАНСИОН по ЦЕНАНОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК
ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИ ДО 15.06.2020.

 
 

Услуганоќевање/појадок

Датум од

01.04.

01.05.

01.06.

01.07.

22.08.

26.09.

01.11.

 

Шведска маса

Датум до

01.05.

01.06.

01.07.

22.08.

26.09.

01.11.

29.12.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Стандардсоба, балкон, морскастрана

2+0

 35.00

 38.00

 51.50

 75.00

 51.50

 38.00

 35.00

 

Стандардсоба, балкон, со поглед на море

2+0

 40.00

 42.50

 57.00

 80.00

 57.00

 42.50

 40.00

 

ДОПЛАТА за еднокреветна соба

 

30%

40%

50%

50%

50%

40%

30%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ноќевање/појадок

Датум од

01.04.

01.05.

01.06.

01.07.

22.08.

26.09.

01.11.

 

Шведска маса

Датум до

01.05.

01.06.

01.07.

22.08.

26.09.

01.11.

29.12.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Suiteмакс 2 ВОzr.+2деца или 3 возр.

2+1

110.00

135.00

190.00

225.00

190.00

135.00

110.00

 

Family собамакс 2 возр.+2деца или 3 возр.+1дете или 4 возр.

2+2

125,00

145,00

200,00

235,00

200,00

145,00

125,00

 

ВОЦЕНАТА E ПРЕСМЕТАНО
Користење на затворенбазен и спацентар, безжичен интернет во целиотхотел, сеф во собата и паркинг.
ДОПЛАТА
такса за престој и осигурување - возрасни1,50 евра, деца од 2 до12 години 0,50 евра
полупансион 11,00 евра по лице и ден (важи и за деца); креветче за бебе 5,00 еврадневно (обавезно за деца до 2 години).
ПОПУСТИ
деца до 2 години – гратис ( креветче обавезно ) – важи за сите хотелски единици.
вособата : дете 2 до 7 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло 50%;
дете 2 до 12 години во придружба на две возраснилицана заедничколегло 30%;
дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице -нема попуст;
две деца 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 50%.
НАПОМЕНА
максимален Број на лицаво Suite – 3 возрасниили 2 возрасни и две деца до 12 години
максималенБрој на лицаво Family соби– 4 возрасни или 2 возрасни и две деца до 12 години или 3 возраснии еднодете до12 години.

 

 

 

ХотелBUДВА 4*, Будва

ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАЛЕТУВАБЕСПЛАТНО (во соба)

Услуганоќевање/појадок

Датум од

01.05.

01.06.

20.06.

15.07.

20.08.

15.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

20.06.

15.07.

20.08.

15.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, францускибалкон, поглед на брдо

2+1

77,00

82,00

91,00

113,00

91,00

82,00

68,00

Standrad соба, балкон, морскастрана

2+1

86,00

92,00

99,00

122,00

99,00

92,00

77,00

Executive соба, балкон, поглед на брдо

2+1

107,00

112,00

121,00

143,00

121,00

112,00

98,00

Апартман, макс ( 2возрасни+2 деца или 3 возрасни)

2+1

101,00

104,00

109,00

123,00

109,00

104,00

94,00

Минимален престој 5 ноќевања. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува за 20%

ВОЦЕНАТА E ПРЕСМЕТАНО :

Користење на отворен базен (вовреме на сезона), сауна, теретана, безжиченинтернет во цел хотел, сеф во собата.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра; еднокреветна соба 75%; полупансион 18,00 евра (децадо 6 год – гратис; деца 6-12 год 9,00 евра) по лице иден; креветчеза бебе – гратис; паркинг 20,00 евра по ден и Возило.

ПОПУСТИ

Вособа:
дете до 12 годинивопридружбана две возраснилица (користи заедничко легло)-гратис; дете до 12 годинивопридружба надве возраснилица на помошно легло -60,00 евра по ден; дете до 12 години во придружба на едно возраснолицо на основно легло 25%; возрасно лице на помошно легло 60,00 евра по ден
Во апартман:
дведеца до 12 години во придружбана две возраснилица: двете деца по 50%; дведеца до 12 години во придружбана едно возрасно лице- нема попуст; Трето возрасно лице на помошно легло -нема попуст.
Напомена:
МаксималенБрој на лица во апартман– 3 возрасни или 2 возрасни и дведеца до12 години.

 

 

ХотелAVALA RESORT4*,Будва

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 10% + АКЦИЈА!!! ДЕЦА 2-12ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА – ЛЕТУВАAT БЕСПЛАТНО(макс 2 деца)

ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИ ДО 30.06.2020.

Услуганоќевање/појадок

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, погледкон градина

2+1

70,00

92,00

70,00

52,00

Стандардсоба, морскастрана

2+1

82,00

104,00

82,00

64,00

Superior соба, погледкон градина

2+1

99,00

119,00

99,00

65,00

Superior соба, морскастрана (Стариот град)

2+1

108,00

133,00

108,00

75,00

Минимален престој 3 ноќи.За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува за 20%

           

ХотелAVALA VILLAS4*,Будва

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 10% + АКЦИЈА!!! ДЕЦА 2-12ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА – ЛЕТУВАAT БЕСПЛАТНО(макс 2 деца)

ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИ ДО 30.06.2020.

Услуганоќевање/појадок

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардвила(за 2 лица)

2+1

220,00

270,00

220,00

155,00

Трето возрасно лице на помошно легло

 

90,00

110,00

90,00

 65,00

Family вила (за 3-4 лица)

2+2

420,00

510,00

420,00

290,00

Минимален престој 3 ноќи. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува за 20%

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
Користење на отворен и затворенбазен, фитнес, сауна, турскабања и џакузи, Wi-Fi, паркинг.
ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување - возрасни1,50 евра,деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лице и ден; еднокреветна соба75 %; полупансион 8,00 евра по ден и лице; детскикреветгратис (по барање).
ПОПУСТИ
• дете до 3 години – гратис ( нема услуга);
• дете од 3 до 7 години во придружба на едно возрасно лице – гратис a возраснотолице плаќа ДОПЛАТА за еднокреветна соба;
• дете од 3 до 7 години во придружба на две возраснилицагратис на заедничко легло односно 25,00 еврадневно на помошно легло;
• две деца од 3 до 7 години во придружба на едно возрасно лице по 50 % ;
• две деца од 3 до 7 години во придружба на две возраснилица по 25,00 евра (само во Superior соба);
• дете од 7 до 12 години во придружба на едно возрасно лице – нема попуст;
• дете од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло плаќа 25,00 еврадневно;
• две деца од 7 до 12 години во придружба на еднавозрасна лице: прводете нема попуст, втородете 25,00 еврадневно
• две деца од 7 до 12 години во придружба на две возраснилицапо 25,00 еврадневно
• возрасно лице на помошно легло 20 %;

Задолжителен депозит 100,00 евра по лице ( се vraka pri одjava на гостите).

ХотелAVALA RESORT4*,Будва

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 10% + АКЦИЈА!!! ДЕЦА 2-12ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА – ЛЕТУВАAT БЕСПЛАТНО(макс 2 деца)

ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИ ДО 30.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, погледкон градина

2+1

85,00

108,00

85,00

68,00

Стандардсоба, морскастрана

2+1

99,00

120,00

99,00

80,00

Superior соба, погледкон градина

2+1

116,00

135,00

116,00

82,00

Superior соба, морскастрана (Стар град)

2+1

124,00

149,00

124,00

92,00

Минимален престој 3 ноќи. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува за 20%

 

ХотелAVALA VILLAS4*,Будва

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 10% + АКЦИЈА!!! ДЕЦА 2-12ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА – ЛЕТУВАAT БЕСПЛАТНО(макс 2 деца)

ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИ ДО 30.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардвила(за 2 лица)

2+1

250,00

300,00

250,00

185,00

Трето возрасно лице на помошно легло

 

105,00

125,00

105,00

 80,00

Family вила (за 3-4 лица)

2+2

480,00

570,00

480,00

350,00

Минимален престој 3 ноќи. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува за 20%

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
Користење на отворен и затворенбазен, фитнес, сауна, турскабања и џакузи, Wi-Fi, паркинг.

ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување - возрасни1,50 евра, деца од 2 до12 години 0,50 евра, по лице и ден; еднокреветна соба75 %; полупансион 8,00 евра по дени лице; детскикреветгратис (по барање).
ПОПУСТИ
• дете до 3 години – гратис (нема услуга);
• дете од 3 до 7 години во придружба на едно возрасно лице – гратис,a возрасното лице плаќа ДОПЛАТА за еднокреветна соба;
• дете од 3 до 7 години во придружба на две возраснилицагратис на заедничко легло односно 40,00 еврадневно на помошно легло;
• две деца од 3 до 7 години во придружба на едно возрасно лице по 50 % ;
• две деца од 3 до 7 години во придружба на две возраснилицапо 40евра ;
• дете од 7 до 12 години во придружба на едно возрасно лице – 40,00 евра по ден aвозрасно лице плаќа ДОПЛАТАза еднокреветна соба;
• дете од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно леглоплаќа 40,00 еврадневно;
• две деца од 7 до 12 години во придружба на едно возрасно лице : прводете нема попуст, втородете 40,00 еврадневно
• дведеца од 7 до 12 години во придружба на две возраснилицапо40,00 еврадневно
• возрасно лице на помошно легло20 %;
All inclusive услугаВКЛУЧУВА - доручек, ручек, вечера (шведска маса), домашни пијалаци за време на оброколут (вино, пиво, соколуви, кафе, минeralна вода, чај), пијалокво all inclusive бар ( kaj базенот) од 09.00 до 22.00 часот , лежалка и чадор покрајбазенот и на плажатаРикардова глава.

 

 

ХотелSLAVIJA 5*, Будва

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 30%

ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА ВАЖИ за УПЛАТИ ОД 22.05. ДО 30.06.2020. и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД01.06. - 26.10.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА- ГРАТИС

АКЦИЈАТАВАЖИ за резервацијаод 11.05.2020. до 30.06.2020. и престој од 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услуганоќевање/доручек

Датум од

18.05.

04.06.

29.06.

26.08.

16.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

04.06.

29.06.

26.08.

16.09.

01.10.

26.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

43,00

53,00

68,00

61,00

54,00

37,00

Двокреветнасоба superior соба

2+2

48,00

59,00

74,00

66,00

59,00

40,00

Двокреветнасоба,странично море

2+1

57,00

68,00

83,00

76,00

68,00

48,00

Двокреветнасоба, поглед на море

2+1

66,00

77,00

94,00

85,00

77,00

55,00

Junior suite

2+2

67,00

78,00

95,00

86,00

78,00

57,00

Семејна superiorсоба

2+1;2+3

69,00

80,00

97,00

87,00

80,00

60,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

1+0

40.00%

40.00%

40.00%

40.00%

40.00%

40.00%

Минимален престој5 ноќевања во периодод29.06.-26.08.2020.ВОостанатите термини 4 ноќи. Пократок престој хотелот не дозволува .

ДОПЛАТА
такса за престој и осигурување 1,50 евра по лице и ден; детскокреветчегратис (исклучиво по барање);полупансион19,00 евра на ден и по лице, all inclusive 63,00 евра по ден и лице; поглед на море (Junior suite и семејна superior соба) – по барање и со ДОПЛАТА.
ПОПУСТИ
"важи за сите типовисоби:дете до 1,99 години во придружба на две возраснилицагратис (нема легло);
Деца од 2-6,99 години(ВОпридружба на две возраснилица):
-Водвокреветнасоба: еднодете на помошно легло-гратис; во придружба на едно возрасно лице – нема попуст
-Водвокреветна superior соба: прводете-гратис, втородете 50% ; во придружба на еднавозрасна лице– нема попуст
-Водвокреветнасоба со погледстранично на море :еднодете на помошно легло-гратис;ВОпридружба на едно возрасно лице – нема попуст
-Водвокреветнасоба на море : еднодете на помошно легло-гратис; во придружба на едно возрасно лице – нема попуст
-ВоJunior suiteи семејна superior соба: прводете-50%, втородете 50% ; во придружба на1 возрасна лица – нема попуст
Деца од 7-14,99 години(ВОпридружба на две возраснилица):
-Водвокреветнасоба: еднодете на помошно легло -50%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст
-Водвокреветна superior соба: прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст
-Водвокреветнасобастранично на море : еднодете на помошно легло-50%; во придружба на 1 возрасно лице – нема попуст
-Водвокреветнасоба на море : еднодете на помошно легло-50%; во придружба на едно возрасно лице – нема попуст
-ВоJunior suiteи семејна superior соба: прводете-20%, втородете 20% ; во придружба на едно возрасно лице – нема попуст"
СМЕСТУВАЊЕза СЕМЕЈСТВА на ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА и ДВЕ ДЕЦА ДО 15 ГОДИНИ E ВОЗМОЖНОИСКЛУЧИВО во СЕМЕЈНИТЕАПАРТМАНИ.

 

 

 

ХотелHARMONIA by Dukley 4*, Будва(Завала)

Услуганоќевање/ појадок

Датум од

до

01.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба

2+0

115,00

155,00

180,00

190,00

180,00

155,00

115,00

Superior соба

2+1

135,00

190,00

215,00

240,00

215,00

190,00

134,00

Junior suite

2+2

125,00

180,00

205,00

230,00

205,00

180,00

125,00

Superior соба со поглед на море,балкон

2+0

145,00

205,00

230,00

255,00

230,00

205,00

145,00

Comfort suite поглед на море,балкон

2+2

160,00

215,00

240,00

270,00

240,00

215,00

160,00

Lux suite погледморе

2+2

160,00

215,00

240,00

270,00

240,00

215,00

160,00

Family suite

4+1

240,00

280,00

305,00

345,00

305,00

280,00

240,00

Duplexсо поглед на море

4+0

580,00

810,00

1160,00

1160,00

1160,00

810,00

580,00

Еднокреветна соба

1+0

56,00

70,00

85,00

95,00

85,00

70,00

56,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување-возрасни 1,50 евра по лице и ден; деца од 2 до 12 години 0,50 евра по лице и ден; од 12 до 18 години 1,00 евра по лице и ден; полупансион 20,00 евра по ден и лице (деца до 12 години 50%); помошно легло 22,00 евра по лице и ден (деца од 3 до 12 години 50%).

 

 

 

ХотелPOSEJДОN 3*, Buдва-Jaz

Услугаполупансион

Датум од

spec ponuda

01.06.

10.06.

20.06.

01.07.

10.07.

25.08.

01.09.

10.09.

Шведска маса

Датум до

до 01.06.

10.06.

20.06.

01.07.

10.07.

25.08.

01.09.

10.09.

20.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

 

 

 

Двокреветнасоба

2+0

 35.00

 41.00

 46.00

 59.00

 67.00

 78.00

 67.00

 59.00

 46.00

Трокреветнасоба

3+0

 32.00

 37.00

 40.00

 52.00

 55.00

 64.00

 55.00

 52.00

 40.00

Četiriкреветна соба

4+0

 32.00

 35.00

 40.00

 49.00

 53.00

 60.00

 53.00

 49.00

 40.00

Апартман04 (мин 4 лица)

4+1

 32.00

 35.00

 40.00

 55.00

 60.00

 68.00

 60.00

 55.00

 40.00

Минимален престој7 ноќевања. За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува10%

ВОЦЕНАТА E ПРЕСМЕТАНО

Услугаполупансион, секојасобакомплетоддве лежалки и чадор, пропусница за влез со автомобил воJaz, WiFi на терасаta во ресторанот,паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра, по лице и ден, деца од 12 до 18 години 1,00 евра; пансион 10,00 евра по ден и лице; детскокреветчегратис; намалувањеза услуганоќевање/појадок 7,00 евра по ден

ПОПУСТИ
Деца до 2 години – гратис (безлегло и исхрана) – важи за сите хотелски единици
Водвокреветнасоба : деца до 12 години во придружба на едно возрасно лице на osnoven легло– немаатпопуст.
Вотрокреветнаи четирикреветнасоба : децаод2 до 5 години50%; децаод 5 до 7 години 30%;децаод 7 до 12 години 20%;
Воапартмани: помошно легло 50% (безоглед на возраста).

 

БЕЧИЧИ

 

ХотелIBEROSTAR BELLEVUE 4*, Бечичи

РАНБУКИНГ ПОПУСТ 30%- ПОПУСТOT E ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА - ВАЖИ за УПЛАТИ до 30.06.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА наДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА–ГРАТИС

АКЦИЈАВАЖИ за резервацииод 11.05.2020. до 30.06.2020. и престој од 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

05.06.

26.06.

15.07.

24.08.

21.09.

Шведска маса

Датум до

26.06.

15.07.

24.08.

21.09.

19.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

80,00

90,00

100,00

80,00

60,00

Двокреветнасоба,градина

2+1

83,00

92,00

102,00

83,00

62,00

Двокреветнасоба, страничноморе

2+1

95,00

105,00

117,00

95,00

72,00

Двокреветнасоба, погледморе

2+1

97,00

107,00

119,00

97,00

74,00

Семејнасоба

2+1;2+2

86,00

94,00

104,00

86,00

65,00

ДОПЛАТА за еднокреветна соба

1+0

40.00%

40.00%

80.00%

40.00%

40.00%

Минимален престој 2 ноќевања.

НАПОМЕНА: СМЕСТУВАЊЕза СЕМЕЈСТВА со ДВАЈЦАВОЗРАСНИДЕЦА ДО 15 ГОДИНИ E ВОЗМОЖНОСАМО во СЕМЕЈНИСОБИ

Услуга All inclusive подразбира: сместување, конзумацијаоброк во ресторан ( доручек, ручеквечера- шведска маса), со ручекот и вечератаконзумација на пијалок(вино , пиво, соколуви, вода), услуги во пицерија – конзумацијахрана(snack) од 12.30 до 18.00 часот, услугаалкохолни и безалкохолнипијалации напитоциод 10.00 до 24.00 часот, на другитепунктовикога ќе бидат отворени : beach Бар, pool Бар, бар терасаГранд, користење на тенискитерени по распоред (10.00 до 15.00 безДОПЛАТА), користење внатрешенбазен, миниклуб, детскаанимација, анимација за возрасниконпрограмата, безжиченинтернет.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување 1,50 евра по лице и ден двокреветнасоба во A del (priority location) - 10,00 евра по лице и ден во односноos на ЦЕНА на соба сопоглед на море (нема можност за дополнителнолегло); детскокреветчегратис (по барање).

ПОПУСТИ

ПОПУСТИ во собите:
• дете до 1,99 години во придружба на две возраснилицагратис (нема легло);
• дете од 2 до 14,99 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 75%(важи за сите соби,освенСЕМЕЈНИТЕ);
• дете до 12 години во придружба на едно возрасно лице нема попуст
• трето возрасно лице на помошно легло 20% (важи за сите соби,освенСЕМЕЈНИТЕ);
ПОПУСТИ во СЕМЕЈНИТЕсоби:
• две деца од 2 до 14,99 години во придружба на две возраснилица - прводете 75%, втородете 75%.

 

 

ХотелДОLCE VITA 4*, Бечичи

НАМАЛЕНИЦЕНИ во ЈУНИ- за резервацииод 22.05.2020.

Услуганоќевање/ појадок

Датум од

01.05.

10.06.

01.07.

26.08.

Шведска маса

Датум до

10.06.

01.07.

26.08.

01.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба 22m2

2+0

 28.00

 28.00

 51.00

 42.00

Трокреветнасоба 25m2

2+1

 28.00

 28.00

 51.00

 42.00

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба 22m2

2+2

 95.00

 95.00

 165.00

 140.00

Апартман(2-6 лица), 100 m2 макс 5 возр. + 1 дете до 10 год.

4+2

 140.00

 140.00

 290.00

 230.00

Минимален престој 3 ноќевања. Вовисокатасезона7 ноќи ( јули-август). За пократок престој ЦЕНАТА се зголемува 20%

NoВО: oБезбеденa плажана одалеченостоколулу200 m одхотелот. Влезот e бесплатен за гостите на хотелот. Лежалки и чадор се изнајмуваат(2 лежалки и чадор= 8,00 евра на ден). Безбеденпаркинг со видеонадзор-БЕСПЛАТНО за гостите на хотелот, WiFi интернетво целхотел се плаќа(на лице место)

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра , деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лице и ден; полупансион 11,00 евра по лицеи ден; еднокреветна соба 60% (по барање); кревет за бебе 5,00 еврадневно.

ПОПУСТИ

деца до 2 години гратис (немаатлегло); дете од 2 до 12 години во придружба на 2 возраснилицана помошно или основнолегло30% ( само во трокреветнасоба); Трето возрасно лице 30%.

Напомена: задолжителендепозитво висина 100,00 евра (или пасош на гостинот), доодјавување и подмирување на сите додатнитрошоци.

 

 

ХотелBELLA VISTA4*, Бечичи

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се израени воеврапо хотелска единица и ден

Стандардсобамакс 2 возр

2+0

66,00

77,00

108,00

77,00

66,00

Студио S2 макс 2 возр - чајна кујна

2+0

70,00

82,00

112,00

82,00

70,00

Студио S3 макс 3 возр - чајна кујна

3+0

82,00

99,00

136,00

99,00

82,00

АпартманA2 макс 2-4 одr - чајна кујна

2+2

82,00

105,00

135,00

105,00

82,00

АпартманB4макс 4-6 одr - чајна кујна

4+2

128,00

152,00

195,00

152,00

128,00

Помошнолегло во апартманите- по лица

 

21,00

24,00

26,00

24,00

21,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТАсе зголемува 30%

ДОПЛАТА

Такса за престој  и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра , деца од 12 до 18 години 0,90 еврапо лица и ден; полупансион12,00 евра по лица и ден- на барање(важии за деца).

ПОПУСТИ

Деца до 7 години во придружба на две возраснилицагратис; деца 7 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 30% (само во Апартманите).

 

ХотелMAGNOLIJA 3*, Бечичи

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

30.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасобамин 1 лица; макс 2 лица

2+0

28,00

37,00

49,00

36,00

Трокреветнасобамин 3 лица

2+1, 3+0

28,00

37,00

49,00

36,00

Junior Suiteмин 3 лица,макс 4 лица

2+2

28,00

37,00

49,00

36,00

Duplex Suiteмин 3 лица,макс 4 лица

2+2

28,00

37,00

49,00

36,00

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Сместување и исхрана во избранатахотелска единица, користењебазен,бесплатен WiFi, паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра , деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 70% ; полупансион 8,00 евра по лица и ден (важи и за деца).

ПОПУСТИ

Деца до 2 годинигратис (немаатлегло); дете од 2 до 12 години на основно или помошно легло 30% (во трокреветнисоби или suite); трето возрасно лице на помошно легло плаќа 24,00 евра по ден; четврто возрасно лицево suiteплаќа 24,00 евра по ден .

 

 

 

ХотелMEDITEРАН 4*, Бечичи

АКЦИЈА !!! - НАМАЛЕНИ ЦЕНИ + ДЕТЕ ДО 7 ГОДИНИГРАТИС

за резервацииод 01.06.2020. - ограниченбројна соби

Услуганоќевање/доручек

Датум од

03.07.

21.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

21.07.

01.09.

20.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, погледградина, балкон

2+1

51,00

73,00

61,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

 

20,00

30,00

20,00

ЦЕНАТА вклучува:користењехотелскиплажи (лежалки,чадори и пешкиривклуцени во цената), отворен и затворенбазен со два whirpoola и лежалки , Wi-fi во собата и на јавниповршини.
ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра , по лица и ден; детско креветче5,00 евра по ден и задолжително е за децадо 3 години; полупансион (шведска маса) 12,00 евра по лица и ден (деца до 12 години 6,00 евра по лица и ден); All inclusive услуга (минпрестој 7 ноќи) 24,00 евра по лица и ден (деца до 12 години 12,00 евра по лица и ден);
ПОПУСТИ
дете до 2 години– гратис ( задолжителнокреветче); прводете од 2 до 7 години во придружба надве возрасни лицагратис; второ дете од 2 до 7 години во придружбана две возраснилица50%; дете од 7 до 12години во придружбана две возраснилица на помошно легло 50%; дете
од 2 до 12 години во придружбана едно возрасно лице на основнолегло нема попуст; Трето возрасно лице на помошно легло 20%.

 

 

ХотелMEDITEРАН 4*, Бечичи

АКЦИЈА !!! - НАМАЛЕНИ ЦЕНИ за ПРЕСТОЈДО 16.07.2020. + ДЕТЕ ДО 7 ГОДИНИГРАТИС

Услуганоќевање/доручек

Датум од

15.06.

16.07.

26.08.

16.09.

Шведска маса

Датум до

16.07.

26.08.

16.09.

11.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Economy соба, погледградина, безбалконa

2+0

49,00

78,00

55,00

45,00

Стандардсоба, погледградина, балкон

2+1

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ – ПОСЕБНАТАБЕЛА

Стандардсоба, погледморе, балкон

2+0

49,00

99,00

72,00

61,00

Superior соба, погледградина, фр.балкон

2+1

49,00

94,00

66,00

55,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

 

49,00

44,00

28,00

17,00

ЦЕНАТА вклучува:користењехотелскиплажи (лежалки,чадори и пешкиривклуцени во цената), отворен и затворенбазен со два whirpoola и лежалки , Wi-fi во собата и на јавниповршини.
ДОПЛАТАТакса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра , по лица и ден; детско креветче5,00 евра по ден и задолжителен е за децадо 3 години; полупансион (шведска маса) 12,00 евра по лица и ден (деца до 12 години 6,00 евра по лица и ден); All inclusive услуга (минпрестој 7 ноќи) 24,00 евра по лица и ден (деца до 12 години 12,00 евра по лица и ден);
ПОПУСТИ
дете до 2 години– гратис ( задолжителнокреветче); прводете од 2 до 7 години во придружбана две возраснилица гратис; второ дете од 2 до 7 години во придружбана две возраснилица50%; дете од 7 до 12години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете
од 2 до 12 години во придружбана едно возрасно лице на основнолегло нема попуст; Трето возрасно лице на помошно легло 20%.

AQUA ПАРК

ВО периодотод 15.06. до 15.09.2019. За гости на хотелотвлез е besplatan.

 

 

 

ХотелTARA 4*, Бечичи

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10%

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА, ВАЖИ за УПЛАТИДО01.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

01.05.

28.05.

15.06.

08.07.

20.07.

27.08.

16.09.

25.09.

Шведска маса

Датум до

28.05.

15.06.

08.07.

20.07.

27.08.

16.09.

25.09.

13.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

 

 

Двокреветнасоба, главназграда, погледградина

2+1

e

51,50

61,50

72,50

81,50

61,50

51,50

43,50

Двокреветнасоба, vile Magnolia

2+1

39,00

47,50

57,50

68,50

76,50

57,70

47,50

39,00

Family соба,главназграда,

2+2

47,00

55,00

66,00

78,00

86,00

66,00

55,00

47,00

Минималенпрестој 7 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 30%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Пијалаци за времеручек или вечера (локалноцрвено и беловино, сок на точење, филтриранавода), влез на плажа, комплетреквизити за плажа (две лежалки и чадори, ДОПЛАТА за пешкир  за плажа0,50еврадневно).

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра , деца од 2 до 12. години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 50% ( во периодот08.07 – 27.08.2020.70%); погледморе 10,00 евра по лицадневно,во family соби 12,00 евра по лицадневно; креветчеза бебе 5,00 еврадневно.

ПОПУСТИ

ВО двокреветнисоби: деца до 2години гратис (немаатлегло); дете од 2 до 7 години во придружба на две возраснилица (нема легло) 70%; дете од 2 до 7 години на посебнолегло 50%; дете од 7 до 12 години на посебнолегло 30%; Трето возрасно лице на помошно легло 10% ; намалување за услуганоќевање/доручек 4,00 евра по лица и ден.
Вофамилијарнисоби: дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошнилеглапо 50% ;

 

 

 

 

ХотелSPLENDID CONFERENCE &СПА 5*, Бечичи

 

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10%за ПРЕСТОЈод 02.08.2020. до kraja sezone
ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 31.05.2020. - Минималенпрестој 5 ноќевања

 
 

ДодекатраеРАН БУКИНГ ПОПУСТИне семожнибилокаквипромени–трошоците за промени и откажувањесе100%.

 

АКЦИЈА - SPLENDID RESTART -НАМАЛЕНИ ЦЕНИ-Минималенпрестој 3 ноќевања- ограничен број на соби

 

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

01.07.

18.07.

02.08.

22.08.

01.09.

 

Шведска маса

Датум до

01.07.

18.07.

02.08.

22.08.

01.09.

01.10.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

 

 

Superior двокреветнасоба, балкон, брдо

2+1

 70.00

 86.00

 100.00

159,00

120,00

107,00

 

Superior двокреветнасоба, балкон,базен

2+1

 70.00

 86.00

 100.00

169,00

131,00

112,00

 

Superior двокреветнасоба, балкон, море

2+1

 80.00

 96.00

 110.00

186,00

148,00

123,00

 

Premium двокреветнасоба, балкон, море

2+1

 90.00

 106.00

 120.00

203,00

164,00

134,00

 

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

 

50.00%

75.00%

75.00%

75.00%

75.00%

50.00%

 

Минималенпрестој 5 ноќевања (за резервациидо 31.03.2020, после тоа 7 ноќи). За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 30%

 

ДОПЛАТА

 

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден, деца од 2 до 12 години 0,50 евра по лица и ден; деца од 12 до 17 години 1,00 евра по лица и ден; полупансион 25,00 евра по лица и ден (важи и за децаод 2 до 12 години); поврзанисоби 25,00 евра по лица и ден (на ЦЕНАТАсобипогледморе или базен); детскокреветчегратис (на барање).

 

ПОПУСТИ

 

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло); деца од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице во двокреветнисоби 25%; дведецаво придружба на едно возрасно лице по 50% секое; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица во двокреветнисоби 50%; Трето возрасно лице на помошно легло 10%.

 

 

 

ХотелMONTENEGRO BEACH RESORT 4*, Бечичи

АКЦИЈА - MONTENEGRO RESTART - НАМАЛЕНИ ЦЕНИ за ПРЕСТОЈДО 02.08.2020.

 - само за услуганоќевање/доручек - Минималенпрестој 3 ноќевања - ограниченбројсоби

Услугаполупансион

Датум од

13.06.

01.07.

18.07.

02.08.

26.08.

02.09.

19.09.

02.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

18.07.

02.08.

26.08.

02.09.

19.09.

02.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Стандарддвокреветнасоба, балкон

2+1

 64.00

 70.00

 82.00

 104.00

 90.00

 83.00

 63.00

 48.00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

 

75%

75%

75%

75%

75%

75%

50%

50%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Услуга All inclusive

Датум од

13.06.

01.07.

18.07.

02.08.

26.08.

02.09.

19.09.

02.10.

шведска маса

Датум до

01.07.

18.07.

02.08.

26.08.

02.09.

19.09.

02.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Стандарддвокреветнасоба, балкон

2+1

 94.00

 101.00

 115.00

 115.00

 101.00

 94.00

 74.00

 59.00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

 

75%

75%

75%

75%

75%

75%

50%

50%

Минималенпрестој 7 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТАсе зголемува 30%

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, деца од 7 до 12 години1,00 евра; поврзанисоби 20,00 евра по соби(самособина морскастрана); соби наморскастрана 10,00 евра по лица и ден; креветчеза бебе гратис(на барање)

ПОПУСТИ

дете до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (нема легло); деца од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице во двокреветнисоби 25%; дведецаво придружба на едно возрасно лице по 50% секое; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица во двокреветнисоби 50%; Трето возрасно лице на помошно легло 10%; намалување за услуганоќевање/ доручек 4,00 евра по лица и ден - на ЦЕНАТА за полупансион.

 

ХотелFALKENSTEINERMONTENEGRO 4*, Бечичи - САМО за ЛИЦА STARIJE ОД 14 ГОДИНИ

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 20% за ПРЕСТОЈ во периодотод 11.07.2020. до 31.10.2020.

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

11.07.

22.08.

12.09.

17.10.

31.10.

Шведска маса

Датум до

22.08.

12.09.

17.10.

31.10.

27.12.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Comfortсоба(25 m2)

2+0

112,00

93,00

75,00

60,00

44,00

Еднокреветнаcomfort соба

1+0

 205.00

 116.00

 100.00

 70.00

 48.00

Делукссобапогледморе (25m2)

2+0

122,00

103,00

79,00

67,00

47,00

ЕднокреветнаДелукссоба

1+0

 223.00

 136.00

 108.00

 85.00

 55.00

Superior соба (28-30 m2)

2+1

136,00

123,00

107,00

93,00

74,00

Junior Suite(55-60 m2) мин 3 лица

2+2

173,00

154,00

124,00

104,00

89,00

Senior Suite(65-100 m2)

2+0

240,00

210,00

157,00

142,00

126,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 10%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Услугаполупансион во избранатахотелска единица, БЕСПЛАТНОкористењена Acquapura Спа и wellness и фитнесцентар со затворени и отворенбазен, влез на сопственаплажа, користењележалка и чадори на базени на плажа,влез во Казино, бесплатенWi Fi во собата и хотелскизони.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,10 евра по лица и ден; отворенпаркинг 10,00 евра по автомобили ден, сопретходнанајава.

ПОПУСТИ

Трето лице (во Superior соби)19,00 евра по ден; Четврто лице(Во Junior Suite) 19,00 евра по ден

 

 

РАФАЈЛОВИЧИ

 

ХотелOBALA 3*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

15.05.

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

Континентален доручек

Датум до

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледградина

2+1

24,00

 32.00

 37.00

 44.00

 37.00

 32.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 70%; креветчеза бебе 6,00 еврадневно; полупансион 9,00 евра по лица и ден (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и исхрана); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена посебнолегло 30%; дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

ХотелOBALA PLUS 3*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

15.05.

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

Континентален доручек во хотел Обала

Датум до

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледградина

2+1

26.00

33.00

38.00

52.00

38.00

33.00

Двокреветнасоба,морскастрана

2+1

32.00

40.00

46.00

60.00

46.00

40.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 70%; креветчеза бебе 6,00 еврадневно; полупансион 9,00 евра по лица и ден ( важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и исхрана); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена посебнолегло 30%; дведецаод2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

 

ХотелOBALA ZELENA/PLAVA 3*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

15.05.

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

Континентален доручек во хотел Обала

Датум до

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

20.00

23.00

28.00

31.00

28.00

23.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 70%; креветче за бебе 6,00 еврадневно; полупансион 9,00 евра по лица и ден (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години вопридружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и исхрана); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена посебнолегло 30%; дведецаод2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

 

ХотелALEKSANDAR 4*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледулица

2+1

45,00

73,00

101,00

73,00

32,00

Двокреветнасоба, погледморе, францускибалкон

2+2

51,00

84,00

112,00

84,00

34,00

Двокреветнасоба, погледморе, тераса

2+1

54,00

90,00

123,00

90,00

39,00

             

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Апартманза макс 4 лица, погледулица

2+2

123,00

225,00

312,00

225,00

101,00

Апартманза макс 4 лица, погледморе

2+2

145,00

255,00

365,00

255,00

123,00

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Користењена содржините наСпацентарот во хотелот(сауна,фитнес,турскабања).

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 75%; полупансион 20,00 евра по лица и ден;

ПОПУСТИ во СОБАТА

Деца до 2 годинигратис (немаатлегло и храна); дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на основнолегло нема попуст; дете од 2 до 12 години во придружба на двевозраснилица на помошно легло 50%; возраснолице на помошно легло 30%.

Апартмани:две простории- максимално 4 лица (француски лежај и софакревет во дневна соба)
Соби: еднапросторија-максимално 3 лица (фр.лежај и помошнолегло)

 

ХотелŠUMADIJA 2*, Рафајловичи

ПОПУСТ 15% +

АКЦИЈА:ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА: ДЕТЕ ДО 5 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО; ПРВОДЕТЕ 2 ДО 12 ГОДИНИПОПУСТ 50%, ВТОРО ДЕТЕ2 ДО 12 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

до

30.05.

27.06.

11.07.

22.08.

12.09.

26.09.

Шведска маса

Датум до

30.05.

27.06.

11.07.

22.08.

12.09.

26.09.

16.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

21,00

27,00

33,00

41,00

33,00

27,00

21,00

Двокреветнасобапогледморе

2+1

24,00

29,00

35,00

43,00

35,00

29,00

24,00

Апартман1/04погледморемин 3возр. или 2возр.+2 д.

2+2

26,00

33,00

40,00

48,00

40,00

33,00

26,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра,деца од 2 до 12 години0,50 евра по лица и ден; еднокреветнасоба60%; паркинг за гостина хотелот - гратис

ПОПУСТИ

• деца до 2 годинигратис (немаатлегло);
• дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло (Во соби или апартман1/04)50%;
• дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на посебнолегло (Во соби)20%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица (Во соби) – прводете50%; второ дете - гратис
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица (Во апартман 1/04) – по 50%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице (Во соби) – по 30%;
• Трето возрасно лице на помошно легло (Во соби или апартман1/04) 30%;
• четврто возрасно лице(Воапартман1/04) –40%;.

 

 

ХотелLA MER 3*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

15.05.

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

Континентален доручек во хотел Обала

Датум до

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

26.00

33.00

38.00

47.00

38.00

33.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 70%; креветчеза бебе 6,00 еврадневно; полупансион 9,00 евра по лица и ден (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и исхрана); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена посебнолегло 30%; дведецаод2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

 

ХотелPONTA NOVA 4*, Рафајловичи

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

15.05.

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

Шведска маса

Датум до

11.06.

01.07.

11.07.

21.08.

01.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

40.00

57.00

70.00

78.00

70.00

57.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 70%; полупансион 12,00 еврапо лица и ден (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис ( немаатлегло и исхрана); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена основнолегло 30%; дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице по 30%; возрасно лице на помошно легло 10%

 

ПРЖНО

 

СПЕЦИЈАЛНАЈУНСКА ПОНУДА за ХОТЕЛ MAESTRAL- кликнете на линк

 

ХотелMAESTRAL5*, Пржно

Услуганоќевање/доручек

Датум од

04.01.

01.05.

01.07.

01.09.

01.10.

26.12.

Шведска маса

Датум до

01.05.

01.07.

01.09.

01.10.

26.12.

31.12.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Premium соба, погледпарк

2+0

84,00

147,00

174,00

147,00

84,00

174,00

Premium соба, погледморе

2+0

95,00

158,00

184,00

158,00

95,00

184,00

Superior собапогледморе

2+1

116,00

184,00

237,00

184,00

116,00

237,00

Стандардеднокреветнасоба

1+0

137,00

189,00

231,00

189,00

137,00

231,00

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

Користењенаплажите на самиот хотел, лежалка и пешкири (еден по лица), чадори (еден по соби), внатрешенбазен со whirpool, отворенбазен,сауна, џакузи, бесплатен паркинг,wi-fi интернети слободенвлез во Казино.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден;ручек 18,00 евра по лица и ден ( деца од 2 до 12 години 50% попуст); 18,00 евра по лица и ден ( деца од 2 до 12 години 50 % попуст); детско креветче20,00 еврадневно .

ПОПУСТИ

Деца до 2 годинигратис (немаатлегло и храна-задолжително креветче); еднодете2 до 12 години-90,00 евра по ден (дете можеда спие на помошно легло само во Superior соби) .

 

 

 

ХотелHEC RESIДЕНCE 4*, Пржно

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

до

05.06.

26.06.

23.07.

24.08.

14.09.

Шведска маса

Датум до

05.06.

26.06.

23.07.

24.08.

14.09.

21.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по соба/Апартман и ден

Стандарддвокреветнасоба

2+0

71,00

82,00

108,00

132,00

108,00

82,00

Стандардтрокреветнасоба

2+1

95,00

114,00

132,00

156,00

132,00

114,00

Family JuniorАпартман-двокреветни

2+0

89,00

114,00

132,00

162,00

132,00

114,00

FamilyJuniorапартман-трокреветни

2+1

102,00

126,00

144,00

174,00

144,00

126,00

FamilyJuniorапартман-четирикреветни

2+2

114,00

138,00

156,00

186,00

156,00

138,00

Минималенпрестој 2 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 30%.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; полупансион 10,00 евра по лица и ден (деца до 7 години 5,00 евра); еднокреветнасоба 90%; креветчеза бебе гратис (на барање).

ПОПУСТИ

деца до 7 годинигратис (немаатлегло).

 

SVETI STEFAN

 

ХотелCALIFORNIA 5*,Свети Стефан

РАН БУКИНГ - 10% ПОПУСТ - вклучено во цената

АКЦИЈА - ДВЕДЕЦАДО 12 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА - ГРАТИС - во FAMILY СОБИ

Важи за УПЛАТИдо 30.06.2020.

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

20.06.

11.07.

25.08.

18.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

11.07.

25.08.

18.09.

01.10.

30.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Superior двокреветнасоба , погледбрдо

2+1

80.00

 115.00

 101.00

80.00

57.00

Premium двокреветнасоба, морскастрана

2+1

96.00

 140.00

 121.00

96.00

70.00

Family соба, морскастрана

2+1

 132.00

 192.00

 168.00

 132.00

96.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра,деца од 2 до 12 години 0,50 евра по лица и ден; еднокреветнасоба80%; полупансион 22,00 евра по ден и лица (важи и за децадо 12 години); детскокреветче10,00 евра по ден.

ПОПУСТИ

Деца до 2 годиниВо двокреветнигратис (немаатлегло); деца 2-12годиниво придружба1 возрасно лице-немаатпопуст. Дведецаод 12 години во придружба на две возраснилица – гратис; трето и четврто возрасно лицена поммошнилегла - гратис

 

 

ХотелAZIMUT4*,Свети Стефан

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

до

17.04.

06.06.

27.06.

19.09.

31.10.

Шведска маса

Датум до

17.04.

06.06.

27.06.

19.09.

31.10.

15.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледморе

2+1

33,00

50,00

84,00

106,00

84,00

33,00

Двокреветна Lux соба, погледморе

2+1

39,00

55,00

92,00

114,00

92,00

39,00

Двокреветенапартман, погледморе

2+1

62,00

77,00

110,00

122,00

110,00

62,00

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО

Ноќевање со доручек, бесплатен интернет во ситесоби.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра,деца од 2 до 12 години 0,50 евра по лица и ден;еднокреветнасоба80%; полупансион 22,00 евра по ден и лица (важи и за децадо 12 години); детскокреветче10,00 евра по ден.

ПОПУСТИ

деца до 2 годинигратис (немаатлегло);
дете од 2 до 7 години во придружба на две возраснилица на помошнолегло 50%;
дете од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошнолегло 30%;
Трето возрасно лице на помошно легло 10%.

 

ANANTI RESORT RESIДЕНCES & BEACH CLUB 5*, Режевичи,Свети Стефан

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

до

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по suitеи ден

Junior Suite (студио) (43-55 m2)

2+0

 190,00

360,00

500,00

620,00

500,00

Suite со еднаспалнасоба,(52m2 - 59 m2)

2+0

 260,00

420,00

660,00

790,00

660,00

Deluxe Duplex Suite со две соби (97m2-114 m2)

4+0

 380,00

540,00

770,00

1.050,00

770,00

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО

Користењеотворенбазен,лежалка и чадор  на делот на плажи, WiFi во целиотхотелски комплекс, паркинг.

   

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра; детско креветче– гратис; домашни животни
(до 10 кг) 50,00 евранеделно

ПОПУСТИ

Дете до 12 годиниво придружба на две возраснилица на заедничколегло 11,00 евра по ден

 

 

 

ПЕТРОВАЦ

 

ХотелCASTELLASТВA 4*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15%

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

АКЦИЈА - во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА -ДЕТЕ 2-7 ГОДИНИ на ЗАЕДНИЧКОЛЕГЛО ЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба,балкон

2+0

47,00

61,00

47,00

34,00

АпартманLux, балкон

2+0

60,00

80,00

60,00

48,00

Напомена: во хотелВо CastellasТВa 4* не postoji mogućnost ubacivanja dодatnog леглоa во dВОкреветnВо соба.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра , по лица и ден; еднокреветнасоба 60% ( јули/август), 40% (мај/јуни/септември); полнпансион 8,00 евра по лица и ден.

ПОПУСТИ

деца до 2 годинигратис (немаатлегло);
еднодете од 2 до 7 години во придружба на две возраснилица 50%;
дете од 2 до 12 годиниво придружба на едно возрасно лице во 1/2 соби/апартман30%;
одbitak за услуганоќевање/ доручек 3,00 евра по лицадневно ( одЦЕНИТЕ за полупансион).

 

 

 

ХотелPALAS 4+*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15%- ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ

АКЦИЈА !!! во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАДВЕДЕЦАДО 12 ГОДИНИЛЕТУВААТБЕСПЛАТНО

ВАЖИ за УПЛАТИОД 20.05.2020 ДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледградина

2+1

49,00

65,00

49,00

36,00

АпартманДелукс 5*

2+2

64,00

81,00

64,00

52,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра , по лица и ден; еднокреветнасоба 60% ( јули/август), 40% (мај/јуни/септември); полнпансион 11,00 евра по лица и ден¸погледморе 6,00 евра по ден и лице

ПОПУСТИ

деца од 2 до 7 години во придружба на две возраснилица 50%;
деца од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица30%;
дете од 2 до 12 години во придружба 1 возраснолице во 1/2 соби30%;
дведеца2-12- години во придружба 1 возраснолице во 1/2 соби/ апартманпо 50%;
дведеца2-12 години во придружба 1 возраснолице во 1/2+1 соби/ апартман по 30%;
возрасно лице на помошно легло во соби илиапартман 10%;
одбивање  за услуганоќевање/ доручек 3,00 евра по лицадневно (одЦЕНИТЕ за полупансион)

 

ХотелVILE OLIVA 4*, Петровац

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ !!!

АКЦИЈА:ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАДВЕДЕЦАОД 2 ДО 12 ГОДИНИ LETUJВО БЕСПЛАТНО

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

20.06.

18.07.

22.08.

12.09.

Шведска маса

Датум до

18.07.

22.08.

12.09.

10.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

ДвокреветнаСтандардсоба во вила

2+1

48,00

65,00

53,00

44,00

Двокреветна Superior соба во хотел/вила

2+1

50,00

67,00

55,00

46,00

Апартманduplex 1/04 во вила

2+2

56,00

73,00

61,00

53,00

ЦЕНАТА вклучувакористењележалка и чадорикајхотелскиот базен, детскиигралишта и спацентар (освен услугамасажа).

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60% на ЦЕНАТАдвокреветнисоби;детско креветче7,00 еврадневно; ДОПЛАТА за погледморе (само superior соба) 4,00 евра по ден и лица; all inclusive 10,00 евра по лица и ден (деца 2-12- години 5,00 евра) .

ПОПУСТИ

деца до 2 годинигратис (немаатлегло);
-прво и второ дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло (Во соби ) - гратис;
-третодете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица(Во соби)50%;
-дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на посебнолегло (Во соби)20%;
-дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице (Во соби) – по 30%;
-дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица (Воапартман) – по 50%;
-Трето возрасно лице на помошно легло (Во соби или апартман) 20%;
-трета и четврто возрасно лице(Во 1/4 апартман) – по 30%;.

Напомена:Апартманможе да гокористат најмалку 3 возраснилица или2 возраснилица и дведеца.
All inclusive услугаподразбира (покрајстандардниуслуги полупансион): ручек (шведска маса),националнипијалаци (ракија, винобело и црно, пиво, чај, вода, соколуви) во неограничениколичини во ресторан и на базенод хотелот (во време од 10,00 до 23,00 во ресторан и од 10,00 до 18,00 час на базен), popодносноevnВо во живо во вид на слатки во ресторан (колач, палачинки, овошје...)

 

 

 

ХотелWGRAND 4*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10%

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

АКЦИЈА 1 !!!во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАЕДНОДЕТЕ ДО 14 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

АКЦИЈА2 !!! – за ПРЕСТОЈОД 14 НОЌИ– 1 ДЕНГРАТИС; за ПРЕСТОЈОД 21 НОЌИ–2 ДЕНАГРАТИС

(акцијатаможе да се комбинира со попуст за РАН букинг)

Услугаполупансион

Датум од

01.04.

01.06.

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Двокреветнасоба

2+1

34,00

44,00

45,00

52,00

44,00

34,00

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Пијалаци за време наручек или вечера (локалноцрвено и беловино, сок на точење, филтриранавода), влез на плажа, комплетреквизити за плажа (две лежалки и чадори, ДОПЛАТА за пешкир  за плажа0,50 еврадневно).

ПОПУСТИ

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра, по лица и ден, деца од 12 до 18 години 1,00 евра; еднокреветнасоба50%; детскокреветчегратис (на барање).

ДОПЛАТА

Деца до 4 годинигратис (немаатлегло); дете од 4 до 12 годиниакокористипосебно легло30%, акокористизаедничколегло50%; менување за услуганоќевање/ доручек 5,00 евра по лица и ден.

 

 

ХотелAMFORA 4*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15% - ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА- за резервациидо 15.07.2020.

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

20.06.

11.07.

29.08.

12.09.

Шведска маса

Датум до

11.07.

29.08.

12.09.

26.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба , француски балкон(22m2)

2+1

48,00

58,00

48,00

37,00

Superior соба ,балкон(26m2)

2+1

51,00

61,00

51,00

40,00

Тип на сместување

 

Цените се изразени во евра по соба и ден

Family студио,балкон(34m2)макс 3 возр или 2 возр+2д

2+2

139,00

170,00

139,00

110,00

Superior Апартманбалкон,две соби, (34m2)макс 4 возр

2+2

170,00

200,00

170,00

126,00

Содржини вохотелот: ресторан, лоби бар со терааса, отворенбазен, паркинг во гаража(бесплатен за гостина хотелот)

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60% на ЦЕНАТА на двокреветнисоби;детскокреветчегратис (на барање);

ПОПУСТИ

деца до 2 годинигратис (немаатлегло);
дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло (Во соби)50%;
дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на посебнолегло (Во соби)20%;
дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице(Во соби) – по 30%;
Трето возрасно лице на помошно легло (Во соби ) 20%;

 

ХотелRIVIJERA4*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ15 %за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.04. ДО 31.10.2020.
ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАНво ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО01.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

01.05.

01.06.

20.06.

04.07.

15.07.

20.08.

26.08.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

20.06.

04.07.

15.07.

20.08.

26.08.

01.09.

19.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр.кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Economy собамакс 1возр+1д или 2 возр

2+0

53,00

59,00

 66,00

73,00

82,00

73,00

66,00

59,00

Стандардсобамакс 2возр+1д или 3 возр

2+1

61,00

66,00

73,00

79,00

88,00

79,00

73,00

66,00

 

Br.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Br.креветa

Цените се изразени во евра по соба и ден

Junior suite макс 2возр+2д или 3 возр+1д

2+2

150,00

165,00

190,00

205,00

225,00

205,00

190,00

165,00

Family собамакс 2возр+2д или 3 возр+1д

2+2

170,00

190,00

215,00

225,00

240,00

225,00

215,00

190,00

Минималенпрестој 5ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 30%

ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување - возрасни 1.50 евра, деца од 2 до 12. години 0.50 евра по лица и ден;еднокреветнасоба 70%;детско креветчегратис ( на барање).
ПОПУСТИ
• дете до 2 години гратис(Во ситетиповисместување);
• дете од 2 до 6 годиниво придружба на две возраснилица 50% (важи за economy и Стандардсоби)
• дете од 6 до 12 годиниво придружба на две возраснилица 50% (важи за economy и Стандардсоби)
• Трето возрасно лице на помошно легло 30% (важи за Стандардсоби)

 

 

 

ХотелRIVA 4*, Петровац

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10% - ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА- за резервациидо 30.06.2020.

АКЦИЈА - ДЕТЕ 2-12 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА - ГРАТИС

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

 15.06.

 01.07.

 11.07.

 22.08.

 18.09.

 01.10.

Шведска маса

Датум до

 01.07.

 11.07.

 22.08.

 18.09.

 01.10.

 31.10.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

 

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

 

Стандарддвокреветнасоба, погледатриу м

2+1

53,00

62,00

78,00

62,00

53,00

38,00

Стандарддвокреветнасоба, погледбрдо

2+1

53,00

62,00

78,00

62,00

53,00

38,00

Juniorдвокреветнасобапогледморе

2+0

 62,00

79,00

97,00

 79,00

62,00

48,00

Superior двокреветнасоба, погледморе

2+1

74,00

94,00

111,00

94,00

 74,00

58,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра , по лица и ден;еднокреветнасоба 70% ( во периодотдо 01.07. и од 22.08.2020. – 50%);

ПОПУСТИ

дете до 2 години гратис;дете од 2 до 5 години во придружба 2 возраснилица 70%;дете од 5 до 12 години во придружба2 возраснилица 50%;дете од 12 до 18 години во придружба 2 возраснилица 30%.

 

 

 

 

 

 

ЧАЊ

 

СтудиоАпартмани LARA 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

31.05.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

( избор на повеќе јадења по принцип анкета денес за утре)

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

30.09.

 

Бр. ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

   

Двокреветно студио

2+0

18,00

24,00

28,00

31,00

28,00

24,00

18,00

Трокреветно студио

 2+1

18,00

23,00

25,00

29,00

25,00

23,00

18,00

Четирикреветно студио

2+2

18,00

23,00

25,00

29,00

25,00

23,00

18,00

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

тераса,миникујна со комплетнаопрема, фрижидер,клима, ТВкабловска сооколу200 канали, интернет, TWC. Објектотпоседувалифт. Обезбеденбесплатен паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќана рецепција) возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 100% во односна ЦЕНАТАна двокреветнитесоби ; полнпансион 3,50 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

Деца до 3 години гратис ( немаатлегло и храна); деца од 3 до 10 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло 50%; деца од 3 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; еднодете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 20%.

 

СтудиоАпартмани LARA LUX 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

31.05.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

( избор на повеќе јадења по принцип анкета денес за утре)

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

 

Двокреветно студио

2+0

21,00

26,00

30,00

34,00

30,00

26,00

21,00

Трокреветно студио

 2+1

21,00

25,00

28,00

31,00

28,00

25,00

21,00

Четирикреветно студио

2+2

21,00

25,00

28,00

31,00

28,00

25,00

21,00

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

Тераса, миникујна со комплетна опрема, фрижидер,клима, ТВкабловска сооколулу200 канали, интернет, TWC. Хотелотпоседуваотворенибазен со лежалки и чадорикоисегратис за гости на хотелот. Обезбеденбесплатен паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќа на рецепција ) возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 100% во односна ЦЕНАТАна двокреветнисоби ; полнпансион 3,50 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

Деца до 3 години гратис ( немаатлегло и храна); деца од 3 до 10 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло 50%; деца од 3 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; еднодете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 20%.

 

СтудиоАпартмани SOLARIS 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

31.05.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

( izbor više jela по principВо ankete - danas за sutra)

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

   

Двокреветно студио

2+0

17,00

23,00

26,00

30,00

26,00

23,00

17,00

Трокреветно студио

 2+1

17,00

21,00

24,00

28,00

24,00

21,00

17,00

Четирикреветно студио

2+2

17,00

21,00

24,00

28,00

24,00

21,00

17,00

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

Тераса, миникујна со комплетнаопрема, фрижидер,клима, ТВкабловска сооколу200 канали, интернет, TWC. Објектотпоседувалифт. Обезбеденбесплатен паркинг. Исхрана во ресторанот на студиоапартманитеLara .

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќа на рецепција ) возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 100% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби; полнпансион 3,50 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

Деца до 3 години гратис ( немаатлегло и храна); деца од 3 до 10 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло50%; деца од 3 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; еднодете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 20%.

 

СтудиоАпартмани SOLARIS 3*, Чањ

Услуга Najam студиоапартманa

Датум од

11.06.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

19.09.

 

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

19.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по студио Апартман и ден

     

Двокреветно студио

2+0

22,00

28,00

33,00

37,00

33,00

28,00

22,00

19,00

Трокреветно студио

 2+1

29,00

37,00

43,00

46,00

43,00

37,00

29,00

24,00

Четирикреветно студио

2+2

32,00

43,00

49,00

55,00

49,00

43,00

32,00

27,00

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

Тераса, миникујна со комплетнаопрема, фрижидер,клима, ТВкабловска сооколу200 канали, интернет, TWC. Објектотпоседувалифт. Обезбеденбесплатен паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќа на рецепција )- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден.

 

ХотелADRIA HARMONY 3*, Чањ - објектот renoviРАН 2020. години

Услугаполупансион

Датум од

11.06.

21.06.

01.07.

11.07.

25.08.

09.09,

Шведска маса

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

25.08.

09.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Стандард соба

1/2,1/3,1/4

26,00

32,00

33,00

39,00

33,00

26,00

Lux соба

1/2,1/3,1/4

27,00

33,00

34,00

41,00

34,00

27,00

Студио

1/2,1/3,1/4

28,00

35,00

36,00

43,00

36,00

28,00

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

Sve хотелски jedinice poseduju:sopsТВeno бања,ТВ (satelitski program), фрижидер, клима, тераса, WiFi,a većiна ima поглед ka moru. Бесплатен паркинг во neposrедноj blizini objekta. Хотел поседувалифт, zatВОreni базен, saunu, jakсоzi на otВОrenom (sve на raspolaganjВо gostima хотелот во okvirВо ЦЕНА) и sopsТВene rezerВОare за vодu.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 100% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби

 

ПОПУСТИ

деца до 4 години гратис ( немаатлегло и храна); деца4 до 7 години во придружба на две возраснилица: прводете гратис,
второ дете 50%; деца7 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; дете 4 до 12 години во придружба на едно возрасно лице 20%.

 

ХотелNEW MONTENEGRO 4*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

23.05.

06.06.

27.06.

18.07.

22.08.

12.09.

Шведска маса

Датум до

06.06.

27.06.

18.07.

22.08.

12.09.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Студио02 +1 погледградинамакс 3возр или 2возр+1д

2+1

27,00

31,00

37,00

45,00

38,00

32,00

Студио02+1 морскастранамакс 3возр или 2возр+1д

2+1

28,00

32,00

39,00

47,00

40,00

33,00

Студио03+1 погледградинамакс 3 возр+1д

3+1

27,00

31,00

37,00

45,00

38,00

32,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќа на рецепција ) возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнистудио 100% во односна ЦЕНАТАдвокреветни; полнпансион 10,00 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

дете до 2 години во придружба на две возраснилицагратис ( нема легло и храна); дете од 2 до 12 години во придружба на две или тривозраснилица на помошно легло плаќа 10,00 евра по ден; дете до 12 години во придружба на едно возрасно лице - нема попуст; Трето возрасно лице на помошно легло - нема попуст

 

ХотелВИЛА BABOVIĆ 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

доручекшведска маса, вечера izbor jela со menija + dezert

Датум до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

28.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+0

21,00

26,50

26,50

31,50

31,50

32,00

26,50

21,00

Трокреветнасоба

 3+0

21,00

26,50

26,50

31,50

31,50

32,00

26,50

21,00

Четирикреветнасобамин. 2возраснилица

4+0

21,00

26,50

26,50

31,50

31,50

32,00

26,50

21,00

СИТЕ СОБИ СОДРЖАТ

клима,минибар и ТВ, бесплатна интернет конекција во кафебарот. Хотел поседувасопствен дел од плажа (чадори и две лежалки 5,00- 10,00 евра по ден и комплет за гостите нахотелот)

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 50% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби; полнпансион 5,00 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и храна); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло50%; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; дете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 30%.

 

ХотелANKORA LUX 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

доручекшведска маса, вечера izbor jela со menija + dezert

Датум до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

28.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

 26.00

 27.00

 32.00

 37.00

 37.50

 38.00

 32.00

 26.00

Сите соби содржат: клима,минибар и ТВ. Повеќетп хотелски единици се со поглед на море. Неограничено користењеотворенбазен. Бесплатна интернет конекција.Бесплатен паркинг. ПОПУСТ при изнајмување мебел за плажа (чадори и две лежалки 5-10,00 евра по ден и комплет) за гостина хотелот.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 50% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби; полнпансион 5,00 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и храна); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло50%; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; дете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 30%.

 

 

 

ApartХотел ARIA 3*, Чањ

Услугаполупансион

Датум од

до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

доручекшведска маса, вечераизбор на јадења со мени+десерт

Датум до

10.06.

20.06.

30.06.

10.07.

20.07.

29.08.

18.09.

28.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

26.00

27.00

32.00

37.00

37.50

38.00

32.00

26.00

Студиоапартман

2+1

26.00

27.00

32.00

37.00

37.50

38.00

32.00

26.00

Собите содржат: клима,минибар и ТВ. СтудиоАпартманитесодржат миникујна, апарат за кафе/чај, фриго бар,ТВ. Повеќето хотелски единици се со поглед на море. Неограничено користење наотворенбазен, бесплатна интернет конекција. Бесплатен паркинг, ПОПУСТ при изнајмување на мебел за плажа (чадори и две лежалки 5-10,00 евра по ден и комплет) за гости нахотелот.

ДОПЛАТА

                 

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 50% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби; полнпансион 5,00 евра по лицадневно (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и храна); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло50%; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; дете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 30%.

 

ХотелZLATIBOR 3*, Чањ

ПОПУСТ 15% +

АКЦИЈА:ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА: ДЕТЕ ДО 5 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО; ПРВОДЕТЕ 2 ДО 12 ГОДИНИПОПУСТ 50%, ВТОРО ДЕТЕ2 ДО 12 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

23.05.

27.06.

11.07.

22.08.

05.09.

Шведска маса

Датум до

27.06.

11.07.

22.08.

05.09.

25.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

24,50

29,50

34,50

29,50

24,50

Апартман1/4мин3возр или 2 возр+2д

2+2

26,50

31,50

36,00

31,50

26,50

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра,деца од 2 до 12 години0,50 евра по лица и ден; еднокреветнасоба60%; креветче5,00 евра по ден; паркинг за гости на хотелот - гратис

ПОПУСТИ

• деца до 2 години гратис (немаатлегло);
• дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 50%;
• дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на посебнолегло 20%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица– прводете50%; второ дете - гратис
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице– по 30%;
• трета и четврто возрасно лицена помошно легло30%.

 

ХотелPEARL BEACH 4*( ex Biserна Obala),Чањ

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ !!!

АКЦИЈА:ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАДВЕДЕЦАОД 2 ДО 12 ГОДИНИ LETUJВО БЕСПЛАТНО

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услугаполупансион

Датум од

20.06.

18.07.

22.08.

12.09.

Шведска маса

Датум до

18.07.

22.08.

12.09.

16.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба

2+0/2+1/2+2

 44.00

 56.00

 50.00

 32.00

Superior Апартман1/4

4+1

 48.00

 62.00

 54.00

 45.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12. години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60% на ЦЕНАТАдвокреветнисоби;детско креветче5,00 еврадневно; ДОПЛАТА за погледна море (самоСтандард и фамилијарнасоба)
4,00 евра по ден и лица; паркинг – бесплатен за гости на хотелот.

ПОПУСТИ

деца до 2 години гратис (немаатлегло); дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло (Во соби
 или апартман) 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице на посебнолегло (Во соби)20%; дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица (Во соби или апартман) – прводете 50%, второ дете - гратис; дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице (Во соби) – по 30%; Трето возрасно лице на помошно легло (Во соби или апартман) 20%;четврто возрасно лице во 1/4 апартманВо –40%;.

Напомена:Апартман1/4 може да го користат најмалку 3 возраснилица или2 возраснилица и дведеца.

 

 

 

 

 

 

 

 

ШУШАЊ

 

ХотелADRIA 3*, Шушањ

Услугаполупансион

Датум од

01.05.

21.06.

01.07.

11.07.

25.08.

09.09.

Шведска маса

Датум до

21.06.

01.07.

11.07.

25.08.

09.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Соба

1/2;1/3;1/4

20,00

23,50

24,00

29,00

24,00

20,00

Студио

1/2;1/3;1/4

22,50

26,00

26,50

31,00

26,50

22,50

Svaka собапоседува:бања, тераса,ТВ, фрижидер, клима и WiFi. Паркингот е бесплатен за гости на хотелот.
Напомена:бесплатен превоз (Во периодот10.06.–10.09.2020.g) одхотелотдоШушањскаплажа и назад (хотелот е оддалечен одплажа
400 m) со туристички минибус, којвози во пар prepодносноevnih и poslepодносноevnih термини. Исто такаорганизиран е и превоз одхотелотдоградот во вечернитечасови (по договор).

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 100% ;

ПОПУСТИ

деца до 4 години во придружба на две возраснилицагратис (немаатлегло и храна); дведецаод 4 до 7 години во придружба на две возраснилицапрводете гратис, второ дете 50%;деца од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; дете 4 до 12 годиниво придружба на едно возрасно лице 20%.

 

СУТОМОРЕ

 

 

ХотелKORALI 2*, Сутоморе

 

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 5%
ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 31.05.2020.

 
 

АКЦИЈА во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА-1.ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ - ГРАТИС, 2. ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ на ЗАЕДНИЧКОЛЕГЛО 50% ПОПУСТ

 

Услугаполупансион

Датум од

01.04.

01.05.

01.06.

26.06.

10.07.

26.08.

11.09.

01.10.

 

Шведска маса

Датум до

01.05.

01.06.

26.06.

10.07.

26.08.

11.09.

01.10.

31.10.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Двокреветнасоба

2+1

 22.50

 24.50

 28.50

 33.50

 38.50

 33.50

 28.50

 24.50

 

Услуга Light All inclusive

Датум од

01.04.

27.05.

13.06.

01.07.

18.07.

26.08.

02.09.

19.09.

 

Шведска маса

Датум до

27.05.

13.06.

01.07.

18.07.

26.08.

02.09.

19.09.

02.10.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Двокреветнасоба

2+1

-

-

 47.00

 47.00

 47.00

 47.00

-

-

 

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 15%

 

Услуга light all inclusive: доручек (07,00-09,00 h), ручек (12,00-14,00 h), вечера (19,00-21,00 h) по принцип шведска маса; за време наручекот и вечерата вопонудата на ресторанот е: апарат за пиво,апарат за црвеновино, триврсти сокови и вода. на локацијаодредена за all inclusive во периодотод 12,00 – 22,00 h во понудата e:сокови, кисела вода, обична вода,пиво,вино, ракија, кафе, чај и апетисани.

 

ДОПЛАТА

 

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 40%; полнпансион (под услугаполупансион)6,00 евра по лица и ден.

 

ПОПУСТИ

 

• деца до 2 години гратис (немаатлегло и храна);
• дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2 соби на заедничколегло ГРАТИС;
• дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2+1 соби на помошно легло 50%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2+1 соби на помошно легло – 1. дете ГРАТИС, 2. дете 50%;
• дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице во 1/2 соби на основнолегло 20%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице во 1/2 соби – 1. дете ГРАТИС, 2. дете 20%;
• дведецаод 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лице во 1/2+1 соби – 1. дете20%, 2. дете 50%;
• Трето возрасно лице во 1/2+1 соби на помошно легло 10%.

 

 

 

ХотелSATO 4*, Сутоморе

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 5%ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

АКЦИЈА:во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА
1. ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ - ГРАТИС,2. ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ на ЗАЕДНИЧКОЛЕГЛОПОПУСТ 30%.

Услугаполупансион

Датум од

19.06.

01.07.

11.09.

24.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

11.09.

24.09.

03.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

 

Стандардсоба, 25-28m2

2+1

 43.00

 48.00

 43.00

 35.00

Стандардсоба, погледморе,25-28m2

2+1

 47.00

 52.00

 47.00

 40.00

Услугаполупансион

Датум од

19.06.

01.07.

11.09.

24.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

11.09.

24.09.

03.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

 

Делукссоба, panorama. Макс 3лица, 25-28m2

2+1

 129.00

 157.00

 129.00

 103.00

Минималенпрестој 5 ноќевање. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО
Користењефитнесцентар, базен и дел одплажи. Дополнителенмебел за плажа- комплет (чадори и две лежалки) 5,00 евра по ден; Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 60%; полнпансион 12,00 евра по лица и ден (деца до 12 год50%); детско креветче 5,00 евра по ден; паркинг 7,00 евра по ден и автомобил.
ПОПУСТИ
• дете до 7 години во придружба на две возраснилица во 1/2 собигратис (нема легло );
• дете од 7 до 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2 соби50%;
• дведецадо 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2+1 соби –прводете гратис, второ дете 30%;
• детедо 12 години во придружба на две возраснилица во 1/2+1 соби 30%;
• детедо 12 години во придружба на едно возрасно лице во 1/2 соби 20%;
• дведецадо 12 години во придружбаеднавозраснилица во 1/2 соби –прводете гратис, второ дете 20%;
• дведецадо 12 години во придружба на едно возрасно лице во 1/2+1 соби –прводете 20%, второ дете 40%;
• возрасно лице на помошно легло10%

 

 

 

 

БАР

 

 

ХотелPRINCESS 4*, Бар

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИОД 01.06.2020.- ограничен број на соби

АКЦИЈА - во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦАДВЕДЕЦАДО 12 ГОДИНИ - ГРАТИС

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

01.07.

16.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

16.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледпарк

2+1

38,50

49,00

38,50

Двокреветнасоба, страниченпогледморе

2+1

41,50

52,00

41,50

Минималенпрестој 5 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 20%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

користењезатворенбазен, отворен базен и фитнес центар, користењележалка и чадорипокрај базен и на плажа, во склад со расположливост, влез на хотелскаплажа, паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 50%;полупансион 11,00 евра по лицадневно (важи и за деца); креветче за бебе 5,00 еврадневно.

ПОПУСТИ

• Дведецадо 12 години во придружба на две возраснилица - гратис
• Трето возрасно лице на помошно легло 10%.

НАПОМЕНА

Депозит во висинаод 50,00евра, задолжителен за ситегостипри влез во Хотел ( гаранција за чување на инвентарот, дополнителни хотелски сметки…)

 

 

 

ДОБРЕ ВОДЕ

 

СтудиоАпартмани LARA S 3*, Добре Воде

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

11.06.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

19.09.

( доручекшведска маса, вечера–избор на повеќе јадења по принцип на анкета денес за утре)

Датум до

11.06.

21.06.

01.07.

11.07.

20.08.

30.08.

09.09.

19.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

 

1

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Цените се изразени во евра по лице и ден

     

Двокреветно студио

2+0

17,50

19,00

24,00

28,00

31,00

28,00

24,00

19,00

17,50

Трокреветно студио

 2+1

17,50

19,00

23,00

25,00

29,00

25,00

23,00

19,00

17,50

Четирикреветно студио

2+2

17,50

19,00

23,00

25,00

29,00

25,00

23,00

19,00

17,50

СЕКОЕСТУДИОСОДРЖИ:

Миникујна со комплетнаопрема, фрижидер, кабловскаТВ, интернет, TWC, тераса, клима. Објектотрасполага со лифт и двоспратен ресторан. Паркингможе да сеобезбеди во непосредна близина на објектот– плаќање на лице место.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување(се плаќа на рецепција) возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 100% во однос на ЦЕНАТА на двокреветни соби ;

 

 

 

ПОПУСТИ

Деца до 3 години гратис ( немаатлегло и храна); деца од 3 до 10 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло50%; деца од 3 до 12 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 30%; еднодете до 12 години во придружба на едно возрасно лице 20%.

 

ВЕЛИКИ ПЈЕСАК

 

RUŽA VJETROVA ( WIND ROSE) 4*, Велики Пјесак

РАН БУКИНГ - ПРЕСМЕТАНО 20% ПОПУСТВАЖИ за УПЛАТИДО 18.06.2020.(ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА СОБИ)

Услугаполупансион

Датум од

15.06.

01.07.

11.07.

26.08.

16.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

11.07.

26.08.

16.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Economy соба, бунгалов, погледградина 34 m2

2+1

42,00

45,00

52,00

45,00

36,00

Superior соба, одвоени кревети, погледградина 34 m2

2+1

56,00

60,00

70,00

56,00

46,00

Superior соба, одвоени кревети, погледморе 34 m2

2+1

59,00

62,00

73,00

59,00

48,00

Junior Suite, погледморе 45m2

2+1

61,00

71,00

83,00

67,00

54,00

Тип на сместување

 

Цените се изразени во евра по соба и ден

Family апартман, бунгалов за 4 лица, 75m2

4+2

199,00

212,00

248,00

199,00

163,00

ЦЕНАТА вклучува: користењехотелски базен, бањии плажи, лежалка, чадори, пешкири за плажа, спортски терени, Wi-Fi интернетконекција, детско игралиште, хотелски паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 0,80 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 60%; полнпансион 13,00 евра по лице и ден

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба 2 возраснилицаГРАТИС ; детеод 2 до 7 години во придружба 2 возраснилица50% на помошно легло ; детеод 7 до 12 години во придружба 2 возраснилица на помошно легло 30%; дете до 12 години во придружба1 возрасно лице на основнолегло 20%; дведецадо 12 години во придружба1 возрасно лице :прводете 30%, второ дете 20%; возрасно лице на помошно легло 10%.

 

 

 

УЛЦИЊ

 

Нудистичка населба, ADA BOJAНА 2*, Улцињ

Услугаполупансион

Датум од

до

11.06.

06.07.

21.08.

16.09.

Шведска маса

Датум до

11.06.

06.07.

21.08.

16.09.

15.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

ADA BOJAНА 2* Tip AДвокреветнасоба

2+1

28,00

33,00

39,00

33,00

28,00

ADA BOJAНА 2* Tip Lux, Двокреветнасоба

2+1

32,00

37,00

43,00

37,00

32,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,20 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасобаTip A - 30% , Tip Lux - 60%; погледморе 10% по ден и лица;полнпансион 20% (важи и за деца).

ПОПУСТИ

деца до 2 години гратис (немаатлегло); деца од 2 до 10 годинидоколкукористат посебно легло и исхрана30%; доколку користат заедничколегло и исхрана 50%; Трето возрасно лице на помошно легло 20%.

 

 

 

ХотелALBATROS 2*, Улцињ

Услугаполупансион

Датум од

до

16.06.

06.07.

26.08.

16.09.

Шведска маса

Датум до

16.06.

06.07.

26.08.

16.09.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнастандардсоба B дел, погледморе, балкон

2+1

 31.00

 34.00

 40.00

 34.00

 31.00

Двокреветнакомфортсоба A дел, погледморе, балкон

2+1

 34.00

 40.00

 46.00

 40.00

 34.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 50%; полнпансион 9,00 евра по лица и ден.

ПОПУСТИ

деца до 3 години во придружба на две возраснилицагратис; деца од 3 до 11 години во придружба на две возраснилица на помошно легло30%; деца од 3 до 11 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло 50%; деца од 3 до 11 години во придружба на едно возрасно лице на основнолегло – немаатпопуст; возрасно лице на помошно легло 15%.

 

 

ХотелLONG BEACH3+*, by Karisma, Улцињ

РАН БУКИНГ ПОПУСТ15% за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.06. ДО 15.06.2020.

РАН БУКИНГ ПОПУСТ20% за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 15.06. ДО 01.07.2020 и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 14.09. ДО 31.10.2020

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10 % за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.07. ДО 07.07.2020. и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 25.08. ДО 01.09.2020.

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 25 % за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 07.07. ДО 25.08.2020. и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.09. ДО 14.09.2020.

ПОПУСТОТНЕ ЕПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 15.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.05.

01.06.

15.06.

07.07.

25.08.

14.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

15.06.

07.07.

25.08.

14.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Студиособа(queen bed)макс 2 возр или 1 возр+1д

2+0

48,00

51,00

56,00

84,00

56,00

51,00

48,00

Двокреветнасобамакс 3возр или 2возр+1д(помлеглоисклучиво на барање)

2+1

53,00

56,00

62,00

98,00

62,00

56,00

53,00

Апартман со 1 спалнасобамакс 2возр+2д или 3возр+1д или 4одr

4+0

62,00

65,00

71,00

110,00

71,00

65,00

62,00

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Фамилијарнасоба (1/2 соба+студио)макс 2возр+2д или 3возр+1д или 4возр

4+0

-

-

-

-

-

-

-

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 30%

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањесе плаќа исклучиво на рецепцијаво хотелот - возрасни1,50 евра,деца од 2 до 12 години0,50еврадеца од 12 до 18 години1,00еврапо лица и ден;еднокреветнасоба50%; детско креветче- гратис

ПОПУСТИ(не важат за фамилијарна соба)

Деца до 3 години гратис (немаатлегло);во придружба на две возраснилицадеца од 3 до 12,99 години : прводете 50%, второ дете 50%; трета и четврто возрасно лицепо 25%.

УСЛУГА ALL INCLUSIVE ВКЛУЧУВА:доручек, ручек, вечера (сите три оброкa по принцип шведска маса), детско мени, snack, сладолед (за време на главниот оброк) , чај, кафе, избор  на алкохолни и безалкохолни пијалоци домашно и сзтранско проиизводство (за времена главен оброк, Wi Fi интернет во цел хотел, одбојка на песок, лежалки и чадори на плажа, пешкири за плажа, дневно чистење соба,паркинг.

 

ХотелHOLIDAY VILLAGE MONTENEGRO 4*, by Karisma, Улцињ

РАН БУКИНГ ПОПУСТ15% за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.06. ДО 01.07.2020. и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 07.07. ДО 25.08.2020. и за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.09. ДО 01.10.2020.

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10 % за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.07. ДО 07.07.2020. иза ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 25.08. ДО 01.09.2020.

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 25 % за ПРЕСТОЈ во ПЕРИОДОТОД 01.10. ДО 31.10.2020.

ПОПУСТОТНЕ ЕПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 15.06.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.05.

01.06.

15.06.

07.07.

25.08.

14.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

15.06.

07.07.

25.08.

14.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

 

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасобамакс 2возр+1д

2+1

79,00

84,00

88,00

133,00

88,00

84,00

79,00

Апартман со 1 спалнасобамакс 2возр+2д или 3возр+1д

2+1

89,00

94,00

99,00

145,00

99,00

94,00

89,00

Premium Aпартман со 1 спалнасобамакс 2возр+2д или 3возр+1д

2+2

101,00

106,00

111,00

157,00

111,00

106,00

101,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 30%

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањесе плаќа исклучиво на рецепција вохотелот - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра,деца од 12 до 18 години 1,00 еврапо лица и ден; еднокреветнасоба 50%; детско креветче- гратис

ПОПУСТИ

Деца до 3 годинигратис (немаатлегло);во придружба на две возраснилицадеца од 3 до 12,99 години : прводете 50%, второ дете 50% ; Трето возрасно лице 25 %.

УСЛУГА ALL INCLUSIVE ВКЛУЧУВА:Пијалок за добредојде, доручек, ручек, вечера (сите три оброкa по принцип шведска маса), вечера – a la carte, посебно мени за деца, snack, сладолед, чај, кафе (и во соба), избор на алкохолни и безалкохолни пијалаци од домашно и странско производство, Wi Fi интернет во цел хотел, фитнес на отворено, дневни и ноќни спортски и забавни активности, професионална шоу програма, одбојка на песок, користењена отворенбазен, лежалки и чадорипокрај базен и на плажа, пешкири за базен и плажа, детско игралиште, дневно чистење соба, паркинг.

 

 

ЊИВИЦЕ

 

ХотелIBEROSTAR4*, Њивице

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 30% - ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНАТА- важи за УПЛАТИдо 30.06.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА - ГРАТИС

АКЦИЈАважи за резервацииод 11.05.2020. до 30.06.2020. и ПРЕСТОЈод 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

Шведска маса

Датум до

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

26.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

72,00

89,00

72,00

53,00

34,00

Двокреветнасоба,градина

2+1

78,00

97,00

78,00

57,00

37,00

Двокреветнасоба, погледморе

2+1

88,00

108,00

88,00

64,00

42,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

1+0

80.00%

80.00%

80.00%

40.00%

40.00%

Минималенпрестој 2 ноќевања.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден; детско креветчегратис (на барање).

ПОПУСТИ

дете до 2 години во придружба на две возраснилицагратис (нема легло);

дете од 2 до 7 години во придружба на две возраснилица на помошно легло гратис;

дете од 7 до 14,99години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%

ALL INCLUSIVE КОНЦЕПТ

Понуда на храна и пијалаци:

Оброци: доручек 7: 30-10: 30h, ручек 12: 30-14: 30h и вечера 18: 30-21: 30h (шведска маса).

Понуда пијалаци: безалкохолни (сокови, кафе, чај, коктели) и алкохолни (домашно точено вино, пиво и жестоки пијалаци, коктели) – самопослужување.

Понуда храна и пијалаци за ужина:

Понуда пијалаци: безалкохолни пијалаци (сокови, кафе, чај, коктели) од 10: 00до 24: 00ч; алкохолни пијалаци (домашно точено вино, пиво и жестоки пијалаци, коктели) – од 10:00 до 23:00ч - самопослужување.

Грицки: овошје / пецива / сендвичи / палачинки во баротна базен(вон сезона) или во барот на плажа (во тек на сезона).

Гости со услуга all inclusive имаат 50 % попуст на целокупната понуда на пијалаци, која не е вклучена во all inclusive концептот.

Спортски активности и останати услуги:

Анимација: Fit & Fun - Aerobik, аеробик во вода, пилатес, гимнастика итн, друштвени игри, Star Camp активности на отворено, детско игралиште, мини диско, часови по танц и јазик, тематски вечери. Пинг-понг, пикадо, одбојка на песок, фудбал на плажа, ватерполо, петанк.

* Имајте на ум дека наведените спортски активности може да варираат зависно од сезоната

Паркинг (ограниченбројпаркингместа);

Детскокреветчена барање.

 

ИГАЛО

 

ХотелNOVI 3*, Игало

Услугаполупансион

Датум од

15.05.

26.06.

19.07.

23.08.

01.09.

Шведска маса

Датум до

26.06.

19.07.

23.08.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

 28.00

 34.00

 38.00

 34.00

 28.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50евра по лица и ден, деца од 2 до 12 год0,50евра, деца од 12 до 18 год1,00евра по лица и ден; еднокреветнасоба60%.

ПОПУСТИ

Деца до 2 години гратис (немаатлегло);дете од 2 до 12 години на посебнолегло 30%;дете од 2 до 12 годинина заедничколегло 50%;дведецаод 2 до 12 години на заедничколегло по 50%.

 

 

 

ХотелLIGHTHOUСЕ 2*/4*, Игало

* ПОСЕДБЕНПОПУСТЗАSUPERIOR СОБАТА и SUPERIOR АПАРТМАНИТЕ, ДВЕДЕЦАДО 12 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА–ГРАТИС

Услугаполупансион

Датум од

до

01.06.

01.07.

11.07.

20.08.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

11.07.

20.08.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, кат.2*

1/2,1/3,1/4

20,00

25,00

31,00

32,00

31,00

25,00

Стандардсоба (клима,ТВ), кат.2*

1/2,1/3,1/4

24,00

29,00

33,00

34,00

33,00

29,00

* Superior соба, кат.4*

1/2,1/3

32,00

41,00

47,00

49,00

47,00

41,00

 

Бр. кревети

1

1

1

1

 

1

Тип на сместување

Br.креветa

Цените се изразени во евра по Апартман и ден

Superior апартман, кат. 4*

2+2

102,00

135,00

170,00

175,00

170,00

135,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години

1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба 60%; полнпансион 4,00 евра по лица и ден;superior собапогледморе 2,00 евра по лица и ден (исклучиво на барање).

ПОПУСТИ

(соби и апартмани) → деца до 2 години гратис (немаатлегло); деца од 2 до 12 години на посебнолегло 30%;

деца од 2 до 12 години на заедничколегло 50%.

Superior соби и апартманиопремени со клима,кабловска, LCD ТВ, минибар и интернет приклучок

 

ХотелNOVI APARTMANI 4*, Игало

ПОПУСТ 15% +

АКЦИЈА:ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА: ДЕТЕ ДО 5 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО; ПРВОДЕТЕ 2 ДО 12 ГОДИНИПОПУСТ 50%, ВТОРО ДЕТЕ2 ДО 12 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 31.05.2020.

Услугаполупансион

Датум од

10.06.

25.06.

16.07.

20.08.

03.09.

Шведска маса

Датум до

25.06.

16.07.

20.08.

03.09.

17.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Апартман, 50m2,еднаспалнасоба(макс 4 лица)

2+2

 22.00

 28.50

 34.00

 28.50

 22.00

Апартман, 80m2, две спалнисоба(мин 4, макс 6 лица)

4+2

 23.50

 31.00

 36.00

 31.00

 23.50

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветен апартман70%; детско креветче6,00 еврадневно.

ПОПУСТИ

Деца до 2 години гратис (немаатлегло);
ВО придружба на едно возрасно лице: деца од 2 до 12 години на основнолегло 20%; дведецаод 2 до 12 годинипо 40%;
ВО придружба на две возраснилица: дете од 2 до 12 години на помошно легло50%;
ВО апартман1/2+2 (sa едноm спалнасоба): дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица: прводете 50%,
второ дете ГРАТИС;
• Трето возрасно лице на помошно легло 30%;
• Четврто и петтовозрасно лице во 1/4+2 апартманВо по 40%.

Апартман со две спалнисобиможе да гокористатминимум: 2 возрасни+дведецадо 12годиниили 3 возрасни+1 дете до 12 години

НАПОМЕНА: Апартманите се состојат од:
·дневенпрестој (Помошнолегло за 2 лица) ;
·една или две спалнисоби (француски лежај или 2 одвоеникревети),
·миникујна,
·купатило и тераса

 

 

ХотелMEDITEРАНSKI ЦЕНТАР 3*, Игало

ПОПУСТ 10%

ЗА СИТЕРЕЗЕРВАЦИИУПЛАТЕНИ 90 ДЕНА ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА КОРИСТЕЊЕ НА услугата во ХОТЕЛОТ.(ПОПУСТОТне е уклучен во ЦЕНИТЕ)

Услугаполупансион

Датум од

01.04.

16.04.

16.06.

11.07.

01.09.

01.10.

01.11.

Шведска маса

Датум до

16.04.

16.06.

11.07.

01.09.

01.10.

01.11.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Br.креветa

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандарддвокреветнасоба

2+1

37.5

44.5

43.5

44.5

48.5

37.5

37.5

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 10%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО:Користењена спортскиотбазен и теретаните.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра (деца од 2 до 12 години 0,50 евра), по лица и ден; еднокреветнасоба во периодотод 16.06. – 01.10.2020 =17,00 еврадневно; во периодотдо 16.06 и од 01.10.2020 = 15,00 еврадневно ; полнпансион 8,00 евра по лица и ден (важи и за децадо 12 години); ДОПЛАТА за користењена апартман16,00 евра по лица и ден.

ПОПУСТИ

Деца до 2 годинигратис (немаатлегло); дете од 2 до 12 годиниакокористипосебнолегло и исхрана30%;акокористизаедничколегло и исхрана50%; намалување за услуганоќевањедоручек 3,00 евра по лица и ден.

 

 

ХотелPALMON BAY 4*, Игало

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15% за ПРЕСТОЈ во ЈУНИ, во ОСТАНАТИ TERМИНИ 10%

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 30.06.2020.

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

10.07.

07.08.

21.08.

11.09.

Шведска маса

Датум до

10.07.

07.08.

21.08.

11.09.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандарддвокреветнасобабезбалконa,

2+0

47,00

50,00

67,00

76,00

67,00

Стандарддвокреветнасоба, погледпарк

2+0

53,00

56,00

74,00

85,00

74,00

Стандарддвокреветнасоба,погледморе

2+0

58,00

61,00

79,00

90,00

79,00

Делуксдвокреветнасоба, погледпарк,

2+1

62,00

66,00

88,00

95,00

85,00

Superior двокреветнасоба, погледпарк,

2+1

72,00

76,00

112,00

129,00

112,00

Superior двокреветнасоба, погледморе

2+1

81,00

86,00

121,00

142,00

121,00

Минималенпрестој 5 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 15%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО
Користењебазен и сауна, на плажакористење 2 лежалки и 1 чадори (пособи), безжиченинтернет во зонихотелот.
ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, деца од 12 до 18 години 1,00 евра по лица и ден; еднокреветнасоба (Стандард и Делукссоба) 50%; полупансион 12,00 евра по лица и ден (важи и за деца); детско креветчегратис (на барање).
ПОПУСТИ
Деца до 2 години во придружба на две возраснилица (немаатлегло) гратис ; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилицана помошно легло 50%; дете од 2 до 12 години во придружба на едно возрасно лицена основнолегло 30% ( во периодот10.07. -11.09.2020.-нема попуст); Трето возрасно лице на помошно легло 10%.
НАПОМЕНА - максималнапополнетост насоба:
Стандардсоба : 2 возраснилица
Делукссоба: 3 возрасни или 2 возрасни + 1 дете
Superior соба: 3 возрасни или 2 возрасни + 2 деца

 

 

ХЕРЦЕГ НОВИ

 

ХотелPLAŽA 2*/3*, Херцег Нови

ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА, ПРВОДЕТЕ ОД 4 ДО 12 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО

                 

Услугаполупансион

Датум од

20.06.

30.06.

09.07.

20.07.

20.08.

01.09.

11.09.

Шведска маса

Датум до

30.06.

09.07.

20.07.

20.08.

01.09.

11.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

A BLOK 3* КЛИМАТИЗИРАНАСОБА

2+1

29,00

30,00

37,00

38,00

30,00

29,00

27,00

B/C BLOK 2* КЛИМАТИЗИРАНАСОБА

2+1

26,00

28,00

35,00

35,00

28,00

26,00

25,00

B/C BLOK 2* СОБАБЕЗКЛИМА

2+1

25,00

26,00

31,00

31,00

26,00

25,00

24,00

ДОПЛАТА за СОБА со БАЛКОНво A BLOK-2,00 ЕВРА по ВОЗРАСНИЛИЦА и ДЕН.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 50%; полнпансион 6,50 евра ( во периодотод 09.07. до 20.08.2020. – 7,50 евра) по лица и ден, важи и за децадо 12 години.

ПОПУСТИ

• дете до 4 години гратис (нема легло);
• дете од 4 до 12 години во придружба на две возраснилицаГРАТИС(на заедничколегло со возрасно лице);
• дведецаод 4 до 12 годиниво придружба на две возраснилица на заедничколегло – прводете гратис, второ ПОПУСТ 50%;

• дете од 4 до 12 годиниво придружба на едно возрасно лице на основнолегло 30%;
• дете од 4 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло 50%;
• во придружба на едно возрасно лицепрводете од 4 до 12 години на основнолегло 30%, второ дете на помошно легло 50%;
• Трето возрасно лице на помошно легло 10%"

 

ХотелHUNGUEST SUN RESORT 4*, Херцег Нови

FIRST МINUTE – ТОП ПОНУДА

ВО ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА, ПРВОДЕТЕ ОД 4 ДО 10 ГОДИНИЛЕТУВАБЕСПЛАТНО,

ВАЖИ за УПЛАТИ во ЦЕЛОСТДО 30.06.2020.(ОГРАНИЧЕНБРОЈНА СОБИ)

Услугаполупансион

Датум од

20.06.

30.06.

10.07.

24.08.

11.09.

Шведска маса

Датум до

30.06.

10.07.

24.08.

11.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Classik соба

2+1

48,90

50,90

52,90

48,90

41,90

Вила, погледградина

2+2

49,90

51,90

54,90

49,90

41,90

Primorka, погледградина

2+1

50,90

52,90

55,90

50,90

43,90

Classik соба, погледморе

2+1

59,90

61,90

63,90

59,90

50,90

Вилабазен, погледморе

2+2

59,90

61,90

63,90

59,90

50,90

Делукссоба

2+0

90,90

93,90

94,90

90,90

72,90

ДОПЛАТА за Помошнолегло

 

23,00

26,00

28,00

23,00

21,00

Минималенпрестој 4 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНИТЕсе зголемуваат10%

ВО ЦЕНАТАНА АРАНЖМАНОТ е ПРЕСМЕТАНО

Сместување во избранатасобата,услугаполупансион ( доручек и вечерашведска маса), користењехотелскиплажи, лежалка и чадорипокрај базен и на плажа, wellness центар (џакузи, сауна, солариум), отворенбазен, детски базен, повеќенаменски спортски терени, бањарка, фен за коса, wireless интернет и паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден

еднокреветнасоба 50% 

полнпансион 10,00 евра по лица и ден (важи и за деца)

Креветчеза дете до 4 годиниБЕСПЛАТНО (на барање)

Минималенпрестој 4 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНИТЕсе зголемуваат10%

ПОПУСТИ

дете до 4 години во придружба на две возраснилицаЛЕТУВАБЕСПЛАТНО (нема легло)

дете до 10 години во придружба на две возраснилицаЛЕТУВАБЕСПЛАТНО.

дведецаод 4 до 10 години во придружба на две возраснилица : прводете ЛЕТУВАБЕСПЛАТНО, второ дете - ДОПЛАТА за Помошнолегло.

Во придружба на едно возрасно лицедеца од 4 до 12 години на основнолегло:30% (неважи за сместување во Вилата, каде минимум е 2 возрасни лица)намалување за услуганоќевање/доручек 5,00 евра по лица и ден (3,00 евра за деца).

 

ХотелPERLA4*, Херцег Нови

Услугаполупансион

Датум од

25.04.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба за max. 3 лица

2+1

53,00

66,00

83,00

66,00

Superior соба за max. 3 лица

2+1

72,00

83,00

99,00

83,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО:користењена сопствениплажи, лежалка и чадори,Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА:Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 60%.
ПОПУСТИ: за деца во придружба на две возраснилица → деца до 2 годинигратис; дете од 2 до 6 години 70%;дете од 6 до 12 години 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

ХотелPERLA4*, Херцег Нови

Услугаполупансион

Датум од

25.04.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по Апартман и ден

Апартман со еднасоба замакс. 4 лица

2+2

 155.00

 200.00

 255.00

 200.00

Superior апартманза макс. 4 лица

2+2

 215.00

 240.00

 285.00

 240.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО: користењена сопствениплажи, лежалка и чадори, Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА:Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра.

Депанданс NATALIE и DE MAR , Херцег Нови

Услугаполупансион

Датум од

25.04.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Economy соба за макс. две лица

2+0

€ 40.00

€ 52.00

€ 66.00

€ 52.00

Стандардсоба за макс. 3 лица

2+1

€ 47.00

€ 63.00

€ 77.00

€ 63.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО:користењена сопствени плажи, лежалка и чадори,Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА :Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 60%.
ПОПУСТИ: за деца во придружба на две возраснилица → деца до 2 годинигратис; дете од 2 до 6 години 70%;дете од 6 до 12 години 30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

НАПОМЕНА: исхраната е во ресторанот на хотелот Perla (околу40 m одобјектот)

ДепандансNATALIE и DE MAR, Херцег Нови

УслугаИЗНАЈМУВАЊЕ НААПАРТМАН

Датум од

25.04.

01.06.

01.07.

01.09.

 

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по Апартман и ден

Апартманеднособен за макс 4 лица

2+2

€ 145.00

€ 190.00

€ 225.00

€ 190.00

Апартмандвособен за макс 4+2 лица

4+2

€ 185.00

€ 225.00

€ 265.00

€ 225.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО:користењена сопствени плажи, лежалка и чадори,Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА :Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 60%.

 

 

Депанданс MOHOM , Херцег Нови

УслугаИЗНАЈМУВАЊЕ НААПАРТМАН

Датум од

25.04.

01.06.

01.07.

01.09.

 

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по Апартман и ден

СтудиоАпартманза макс 2 лица

2+0

 

€ 106.00

€ 135.00

€ 106.00

СтудиоАпартманза макс 3 лица

2+1

 

€ 145.00

€ 170.00

€ 145.00

СтудиоАпартманза макс 4 лица

2+2

 

€ 160.00

€ 215.00

€ 160.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ВКЛУЧЕНО:користењена сопствениплажи, лежалка и чадори,Wi Fi интернет.
ДОПЛАТА :Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; еднокреветнасоба 60%.

 

ХотелSAVIНА 3*, Heceg Novi

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 5% - за резервациидо 30.06.2020.

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ и важи за ПРЕСТОЈод 16.06.2020. до 01.07.2020. и 20.08.2020. до 14.09.2020.

Услугаполупансион

Датум од

16.06.

01.07.

10.07.

20.08.

30.08.

15.09.

доручекшведска маса; вечера meni

Датум до

01.07.

10.07.

20.08.

30.08.

15.09.

30.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледградина

2+1

42,00

49,00

50,00

45,00

42,00

38,00

Двокреветнасоба, погледморе

2+1

49,00

55,00

56,00

51,00

49,00

43,00

Студио за мин. 2 лица

2+1

59,00

73,00

74,00

69,00

59,00

42,00

Студио за мин. 3 лица

3+1

49,00

54,00

55,00

50,00

49,00

38,00

Апартманза мин. 4 лица

4+1

40,00

46,00

47,00

42,00

40,00

36,00

Апартманза мин. 5 лица

4+2

35,00

40,00

41,00

36,00

35,00

32,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 30%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

користењележалка и чадори на сопственаплажа, паркингместо во близина наобјектот (сопретходнанајава).

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60%.

ПОПУСТИ

деца до 2 годинигратис (немаатлегло); дете од 2 до 7 годиниакокористизаедничколегло и исхрана 50% ; дете од 2 до12 годиниакокористипосебнолегло и исхрана 30%; дведецаод 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно легло по 50%.

 

 

МЕЉИНЕ

 

ХотелKREДО 4*, Херцег Нови

 

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

 

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

 

Стандарддвокреветнасоба за макс 2 лица (фр.лежај)

2+0

61.00

72.00

61.00

 

Superior suite за макс 2+2 лица

2+2

77.00

88.00

77.00

 

(голембраченкревет + софа за две лица

 

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТАсе зголемува 20%

 

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

 

Користењена сопствениплажи, лежалка и чадори,Wi Fi интернет.

 

ДОПЛАТА

 

Такса за престој и осигурувањевозрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра;еднокреветнасоба60%.

 

ПОПУСТИ за деца во придружба на две возраснилица

 

Деца до 2 годинигратис; дете од 2 до 6 години70%;дете од 6 до 12 години30%; возрасно лице на помошно легло 10%.

 

 

 

 

 

 

 

ХотелKREДО 4*, Херцег Нови

 

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

 

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

 

 

Бр.ноќевања

1

1

1

 

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по соба и ден

 

Suite со еднаспалнасоба

2+2

 180.00

 235.00

 180.00

 

(за макс 2+2 лица, голем брачен кревет + софа за две лица)

 

Superior suite со еднаспалнасоба за макс 2+2 лица

2+2

 200.00

 265.00

 200.00

 

(макс 2+2 лица, голем брачен кревет + софа за две лица)

 

Superior Апартман со две спалнисоби

4+2

 220.00

 300.00

 220.00

 

(за макс 4+2 лица, голем брачен кревет + 2 креветa + софа за две лица

 

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТАсе зголемува 20%

 

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

 

Ноќевање со доручек (не постои можност за ДОПЛАТА за ручек или вечера), Пијалациза добредојде,користењележалка и чадори на хотелскиот базен, WiFi.

 

ДОПЛАТА

 

Такса за престој и осигурување- возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра; еднокреветнасоба60%.

 

ПОПУСТИ во Superior suite

 

деца до 2 годБЕСПЛАТНО; деца 2-6 години во придружба на две возраснилица 70%; деца 6-12 год во придружба на две возраснилица 30%;

 

трета и четвртавозраснолице на помошнолегло10%

 

НАПОМЕНА:
· во Стандарддвокреветна соба еможносместувањесамо за 2 лица.
· во Suite eможносместувањедве возраснилица и дведецадо 12 години.
· во2+2 Suitе и Апартмание можно е сместување за 2 возраснилица и децадо 16 години

 
 
 
 

 

 

ХотелACD WELLNESS 4*, Мељине

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 10%+ АКЦИЈАПОЛУПАНСИОН по ЦЕНИНОЌЕВАЊА со ДОРУЧЕК

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ, ВАЖИ за УПЛАТИДО 15.06.2020.

АКЦИЈА 7=6 и 14=12 ВАЖИ за ПРЕСТОЈОД 01.10.2020., ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

Услуганоќевање/доручек

Датум од

15.06.

01.07.

01.08.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.08.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Стандардсобамакс 2возр

2+0

38,00

41,00

43,00

41,00

26,00

Comfortсобамакс 3возр или 2возр+1д

2+1

43,00

45,00

47,00

45,00

28,00

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Suite , погледпаркза3возр или 2возр+2д

3+0

148,00

158,00

162,00

158,00

88,00

Минималенпрестој 5 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 15%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Ноќевање со доручек, користењена хотелскиотбазен на покривот нахотелот (ограничен пристап),пристап до спа центарот (руска сауна, финска сауна, релакс соба, ледена соба, солена соба, весел туш - ПОПУСТ за Спатретмани до 15%), пристап до хотелскататеретана, WiFi достапен во целиот објект,паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; полупансион11,00 евра по лица и ден; еднокреветна(самоСтандард)соба 50 %; детско креветче(Comfort соба и Suite-на барање)5,00 евра по ден

ПОПУСТИ

Дете до 2 годинина заедничколегло – гратис; возрасно лице на помошнолегло (само во Comfort соби) 22,00 евра по ден.

 

 

 

LAZURE Хотел &Marina5*, Мељине

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Делукссобапогледдвор

2+1

93,00

99,00

120,00

99,00

93,00

Suite погледдвор

2+1

125,00

155,00

174,00

155,00

125,00

Suite погледморе

2+1

138,00

171,00

195,00

171,00

138,00

Family Suiteпогледдвор

2+1

152,00

184,00

212,00

184,00

152,00

King Suite, погледморе

4+1

128,00

157,00

182,00

157,00

128,00

Помошнолегло - возрасно лице

0+1

73,00

84,00

95,00

84,00

73,00

Помошнолегло - деца 2-12 год

0+1

62,00

73,00

84,00

73,00

62,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТАсе зголемува 30%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

користењена фитнес клуб, вклучувајќи затворенбазен и сауна, безжична интернет конекција во целиот хотел и соби, бесплатни лежалки и пешкири на базени плажа.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра по ден (деца од 2 до 12. години 0,50 евра; деца 12-18год1,00 евра); еднокреветнасоба 90%; детско креветче– гратис (на барање)

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилицагратис

Напомена: задолжителнаДОПЛАТА за услуга(service charge)10% на ЦЕНИТЕод ТАБЕЛАТА.

 

ЏЕНОВИЧИ

 

ХотелMILEНА - FANFANI 3*, Џеновичи

Услуга

Датум од

до

01.06.

01.07.

10.07.

25.08.

10.09.

ноќевање/доручек, шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

10.07.

25.08.

10.09.

10.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

 

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба(Хотел Милена)

2+1

 32.00

 36.50

 39.50

 43.50

 39.50

 36.50

Студио(Бунгалови)

2+2

 32.00

 36.50

 39.50

 43.50

 39.50

 36.50

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

користењена мебелот за плажа (две лежалки и чадори) по соба/бунгалов) на плажа, бежиченинтернет,чуван паркинг.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра по ден и лице, деца од 2 до 12 години 1,00 евра ; еднокреветнасоба 40%; полупансион 10,00 евра по лице и ден

ПОПУСТИ

деца до 3 години во придружба на две возраснилица (немаатлегло и исхрана) гратис ; дете до 3 години во придружба на две возраснилицана посебнолегло 50%; дете од 3 до 9 години во придружба на две возраснилица на посебнолегло 40%.

 

Апартмани SUN VILLAGE 4*, Џеновичи

Услуга

Датум од

01.06.

01.07.

15.09.

01.10.

изнајмувањеапартман

Датум до

01.07.

15.09.

01.10.

30.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

+Цените се изразени во евра по Апартман и ден

Апартманза 2 лица

2+0

80,00

100,00

80,00

61,00

Апартманза 3 лица

3+0

90,00

115,00

90,00

66,00

Апартманза 4 лица

4+0

100,00

125,00

100,00

72,00

Апартманза 5 лица

5+0

115,00

140,00

115,00

83,00

Апартманза 6 лица

6+0

135,00

180,00

135,00

110,00

Помошнолегло

0+1

12,00

12,00

12,00

11,00

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

Чистење наапартманот и промена на постелнина и пешкири по договор со гостите, на лице место.
Во понудата има сезонски базен на покривот, содржина за масажа и бесплатен безжичен интернет во заедничките простории.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра; Пријава за цело време напрестој (се плаќа на лицеместо) 2,00 евра по лица(бел картон); доручек 6,00 евра по лица и ден (деца до 9 години 3,00 евра)

ПОПУСТИ

дете до 3 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло – гратис.

 

 

БЈЕЛА

 

ХотелПАРК IBEROSTAR 4*, Бјела

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 30% за резервацииод 22.05. до 30.06.2020.

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ и важи за ПРЕСТОЈод01.06.2020. до 26.10.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА - ГРАТИС

АКЦИЈАважи за резервацииод 11.05.2020. до 30.06.2020. и ПРЕСТОЈод 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

16.05.

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

Шведска маса

Датум до

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

26.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба и спрат

2+0

55,00

75,00

95,00

75,00

55,00

36,00

Двокреветнасобабрдо

2+0

57,00

80,00

97,00

80,00

57,00

38,00

Двокреветнасобастраничноморе

2+1

61,00

83,00

103,00

83,00

61,00

40,00

Двокреветнасоба, море

2+2

64,00

88,00

108,00

88,00

64,00

42,00

Porодičна собаатриум

2+1,2+2

56,00

74,00

93,00

74,00

56,00

36,00

Porодičна собастраничноморе

2+3;2+4

61,00

83,00

103,00

83,00

61,00

40,00

Porодičна собаморе

2+3;2+5

64,00

87,00

108,00

87,00

64,00

42,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

1+0

80.00%

80.00%

80.00%

80.00%

40.00%

40.00%

Минималенпрестој 4 ноќевања во периодот05.06.-29.08.2020. Воостанати термини 3 ноќи. пократокПРЕСТОЈхотелот не дозволува.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лице и ден; детско креветчегратис (исклучиво на барање)

ПОПУСТИ

Деца од 2-6,99 години(Во придружба на две возраснилица):во сите terминиmaosim во периодот26.06. -30.08.2020

-Во двокреветнисобисо страничен поглед наморе: прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо поглед наморе : прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба 1 возрасно лице – нема попуст

-Во фамилијарнасоба (сите типови):прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба 1 возраснолице – нема попуст

Деца од 2-6,99 години(Во придружба на две возраснилица):во периодот26.06. -30.08.2020

-Во двокреветнисобисо страничен поглед на море: прводете-90%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо поглед наморе : прводете-90%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во фамилијарнисоби (ситетипови):прводете-90%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

Деца од 7-14,99 години(Во придружба на две возраснилица): ):во сите terминиma

-Во двокреветнисобисо страничен поглед наморе: прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо поглед наморе : прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во фамилијарнисоби (ситетипови):прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

 

 

ХотелDELFIN IBEROSTAR 4*, Бјела

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 30% за резервацииод 22.05. до 31.05.2020.

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ и важи за ПРЕСТОЈод01.06.2020. до 26.10.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА - ГРАТИС

АКЦИЈАважи за резервацииод 11.05.2020. до 30.06.2020. и ПРЕСТОЈод 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услуга all inclusive

Датум од

01.06.

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

Шведска маса

Датум до

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

26.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

DВО и трокреветнасобапоглед на брдо

2+0; 2+1

01.06.

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

Двокреветнасобастраничен поглед наморе

2+2

05.06.

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

26.10.

Трокреветнаsuperior соба

2+1

55,00

75,00

93,00

75,00

55,00

36,00

Двокреветнасоба, погледна море

2+2

57,00

79,00

98,00

79,00

57,00

38,00

Suite погледна море

2+2

58,00

80,00

99,00

80,00

58,00

39,00

Фамилијарнасоба

2+1;2+2

61,00

83,00

103,00

83,00

61,00

40,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

1+0

80.00%

80.00%

80.00%

80.00%

40.00%

40.00%

Минималенпрестој 5 ноќевања во периодот05.06.-29.08.2020. Воостанатите термини 4 ноќи. ПократокПРЕСТОЈхотелот не доззволува.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден; детско креветчегратис (исклучиво на барање); погледморе (porодičна соба) – на барањесодоplatu.

ПОПУСТИ

Деца од 2-6,99 години(Во придружба на две возраснилица):

-Во дво и трокреветнасоби со поглед набрдо : еднодете на помошно легло -гратис; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо страничен поглед на море: прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во трокреветни  superior соби : еднодете на помошно легло -гратис; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо погледна море : прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во suite погледна море: прводете-50%, второ дете 50% ; во придружбана 1 возрасно лице – нема ПОПУСТ

-Во фамилијарнисоби:прводете-гратис, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

Деца од 7-14,99 години(Во придружба на две возраснилица):

-Во дво и трокреветни собисо поглед на брдо : еднодете на помошно легло -50%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо страничен поглед наморе: прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во трокреветни superior соби : еднодете на помошно легло -50%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобисо погледна море : прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во suite со погледна море: прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема ПОПУСТ

-Во фамилијарнисоби:прводете-50%, второ дете 50% ; во придружба1 возрасно лице – нема

Возрасно лице на помошно легло :

-Во трокреветнасобата и suite : 40%

 

 

ХотелCASA DEL MARE BLANCHE4*, Бјела

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледградина, мин 2 лица

2+0

 55.00

 75.00

 100.00

 75.00

 55.00

Двокреветнасоба, погледморе, мин 2 лица

2+0

 60.00

 85.00

 120.00

 85.00

 60.00

Делуксдвокреветнасоба, погледморе, мин 2 лица

2+1

 70.00

 95.00

 135.00

 95.00

 70.00

King двокреветнасоба, погледморе, мин 2 лица

2+1

 75.00

 105.00

 155.00

 105.00

 75.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО
Користењена мебел за плажа (лежалки и чадори) на хотелскаплажа, користењебазен и сауна.
ДОПЛАТА
Такса за престој и осигурување; возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 100%; креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнаnajava хотелu); Помошнолегло - 20,00 еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07.
i од 01.09.2020.) односно 30,00 евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.).
ПОПУСТИ
Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

 

KUMBOR

 

ХотелXANADВО 4*, Kumbor

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Economy двокреветнасоба и соба во depandanсемакс 2 лица

2+0

42,00

54,00

42,00

Стандард dВО и трокреветнасобамакс 3 лица

2+1

47,00

61,00

47,00

Porодičна собамакс 4 лица

2+2

53,00

71,00

53,00

Делукс suiteмакс 4 лица

2+2

56,00

73,00

56,00

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењележалка и чадорипокрај хотелskog базен,Wi Fi

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60%.

ПОПУСТИ во придружба на две возраснилица:

Деца до 6 години (максималнодве dece) ГРАТИС; дете од 6 до 12 години 50%; Трето возрасно лице на помошно легло 10%.

         

ХотелXANADВО 4* (Апартмани), Kumbor

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по соба и ден

Superior Апартман за макс 4+2 лица

4+2

250

315

250

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењележалка и чадорипокрај хотелskog базен.

ДОПЛАТА

       

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден;

 

ХотелKUMBOR IBEROSTAR5*, Kumbor

РАН БУКИНГ ПОПУСТ 30% за резервацииод 22.05. до 30.06.2020.

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ и важи за ПРЕСТОЈод01.06.2020. до 26.10.2020.

АКЦИЈА - ДЕЦА ОД 2 ДО 14,99 ГОДИНИ во ПРИДРУЖБА НА ДВЕ ВОЗРАСНИЛИЦА–ГРАТИС

АКЦИЈАважи за резервацииод 11.05.2020. до 30.06.2020. и ПРЕСТОЈод 01.06.2020. до 26.10.2020.

Услугаполупансион

Датум од

26.06.

30.08.

21.09.

04.10.

Шведска маса

Датум до

30.08.

21.09.

04.10.

26.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

ЦЕНИТЕ izražene во евра по лица и ден

Двокреветнасоба, брдо

2+1

117,00

94,00

71,00

45,00

Двокреветнасоба, страничноморе

2+1

123,00

99,00

73,00

48,00

Двокреветнасоба,море

2+1

130,00

105,00

78,00

51,00

ДвокреветнасобаДелукс, море

2+1

136,00

111,00

84,00

58,00

Suite

2+2

146,00

120,00

93,00

67,00

Фамилијарнасоба

2+2

146,00

120,00

93,00

67,00

ДОПЛАТА за еднокреветнасоба

1+0

80.00%

80.00%

40.00%

40.00%

Минималенпрестој 5 ноќевања во периодот29.06.-26.08.2020. Воостанатитетермини 4 ноќи. ПократокПРЕСТОЈХотелот не дозволува.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување1,50 евра по лица и ден; детско креветчегратис (исклучиво на барање); all inclusive 50,00 евра по ден и лица; намалување за услуганоќевање/доручек 10,00 евра по ден и лица;

ПОПУСТИ

Важи за сите типови на соба:дете до 1,99 години во придружба на две возраснилицагратис (нема легло);

Деца од 2-6,99 години(Во придружба на две возраснилица):

-Во двокреветнисобибрдо: еднодете на помошно легло -90%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобистраничноморе: еднодете на помошно легло -90%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобиморе : еднодете на помошно легло -90%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобиДелуксморе : еднодете на помошно легло -90%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Воsuite и фамилијарнисоби: прводете-90%, второ дете 40% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

Деца од 7-14,99 години(Во придружба на две возраснилица):

-Во двокреветнисобибрдо: еднодете на помошно легло -40%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобистраничноморе: еднодете на помошно легло -40%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобиморе : еднодете на помошно легло -40%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Во двокреветнисобиДелуксморе : еднодете на помошно легло -40%; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

-Воsuite и фамилијарнисоби: прводете-40%, второ дете 40% ; во придружба1 возрасно лице – нема попуст

Возрасно лице на помошно легло :

-за sve tipove соба и suite : 30%

НАПОМЕНА

СМЕСТУВАЊЕ за ФДВЕ ВОЗРАСНИ и ДВЕДЕЦАДО 15 ГОДИНИ е MOGUĆ ИСКЛУЧИВО во PORОДIČNIM СОБАТА

 

 

 

 

КАМЕНАРИ

 

ХотелCASA DEL MARE MEDITERРАНEO4*, Каменари

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба,француски лежај,погледморемин2 возр

2+0

80,00

95,00

135,00

95,00

80,00

Делукссоба, фр.лежај+софа, погледморемин2 возр

2+1

90,00

110,00

145,00

110,00

90,00

Junior suite фр.лежај+софа,погледморемин2 возр

2+1

100,00

130,00

185,00

130,00

100,00

Апартман со 1 спал. собапогледморемин2 возр

2+2

120,00

150,00

195,00

150,00

120,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењена мебелот за плажа ( лежалка и чадори) на хотелскаплажа, спацентар, цакузи и сауна.

       

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, по лица и ден; еднокреветнасоба100%;креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава вохотелот); Помошнолегло30,00еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07. и од 01.09.2020.) односно 40,00евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.).

ПОПУСТИ

Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

МалХотелCAPITANO 4*, Каменари

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба,фр.легло, погледморемин2 возр

2+0

 48.00

 61.00

 79.00

 61.00

Делукссоба, погледморе ( макс. 3 лица,мин2 возр)

2+1

 60.00

 73.00

 97.00

 73.00

King соба,погледморе и базен (макс. 3 лица) мин2 возр

2+1

 72.00

 85.00

 104.00

 85.00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењемебел за плажа ( лежалка и чадори) на хотелскаплажа и базенu.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, по лица и ден; еднокреветнасоба100%;креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава вохотелот); Помошнолегло25,00еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07. и од 01.09.2020.) односно 36,00евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.).

ПОПУСТИ

Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

 

ОРАХОВАЦ

 

ХотелCASA DEL MARE AMFORA4*, Ораховац

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Junior suite, погледбрдо, мин2 возр

2+1

75,00

90,00

115,00

90,00

75,00

Junior suite погледморе, мин2 возр

2+1

90,00

110,00

158,00

110,00

90,00

Suite со 1 спалнасоба, погледбрдо, мин2 возр

2+2

80,00

100,00

125,00

100,00

80,00

Suite со 1 спалнасобапогледморе, мин2 возр

2+2

95,00

125,00

170,00

125,00

95,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењемебел за плажа ( лежалка, чадори) на хотелскаплажа, цакузи и сауна.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, по лица и ден; еднокреветнасоба100%;креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава вохотелот); Помошнолегло20,00еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07.i од 01.09.2020.) односно 30,00 евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.).

ПОПУСТИ

Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

 

КОТОР - ДОБРОТА

 

ХотелCASA PIETRA4*, Доброта

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледморемин2 возр

2+0

80,00

90,00

95,00

90,00

80,00

Делуксдвокреветнасоба, погледморемин2 возр

2+0

95,00

100,00

120,00

100,00

95,00

Студио, тераса, погледморемин2 возр

2+0

115,00

115,00

135,00

115,00

115,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењележалка и чадори на базен, џакузи и сауна.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, по лица и ден; еднокреветнасоба100%;креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава вохотелот).

 

ХотелCASA VIZURA4*, Доброта

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба,погледбрдомин2 возр

2+0

70,00

80,00

100,00

80,00

70,00

Делукссоба, погледморемин2 возр

2+1

90,00

100,00

130,00

100,00

90,00

Делукс suite со 1 спал. соба, погледморемин2 возр

2+1

105,00

120,00

170,00

120,00

105,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењележалка и чадори на базени спацентар.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни1,50евра, деца од 2 до 12 години0,50евра, по лица и ден; еднокреветнасоба100%;креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава вохотелот); Помошнолегло20,00еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07.и од 01.09.2020.) односно 30,00евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.);

ПОПУСТИ

Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

ХотелCASA DEL MARE ESSENЗА4*, Доброта

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

01.11.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Студио, тераса,приемјемин2 возр

2+0

70,00

80,00

95,00

80,00

70,00

Двокреветнасоба, погледморемин2 возр

2+0

80,00

90,00

115,00

90,00

80,00

Делуксдвокреветнасоба, погледморемин2 возр

2+0

85,00

95,00

130,00

95,00

85,00

Junior suite погледморе, мин2 возр

2+1

95,00

115,00

155,00

115,00

95,00

Минималенпрестој 3 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 20%

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

Користењемебел за плажа (лежалка, чадори) на хотелскаплажакористењележалка и чадори на базен.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување; возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 100%; креветче за бебе гратис (на барање, задолжителнанајава нахотелот); Помошнолегло 20,00 еврапо лица и ден (Во периодотдо 01.07. и од 01.09.2020.) односно30,00 евра по лица и ден(Во периодотод 01.07. до01.09.2020.).

ПОПУСТИ

Деца до 10 години во придружба на две возраснилица на помошно легло – гратис

 

ХотелHUMA КОТОР BAY 5*, Котор-Доброта

SPECIJALNI LETNJI PAKETI - СМЕСТУВАЊЕ во ДЕЛУКССОБАТА

Услугаnoćenj/ доручек

Датум од

01.06.

01.07.

16.07.

16.08.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

16.07.

16.08.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по соба и ден

Делукссоба, (макс 2возр + дете до 7 години)

2+0

145,00

175,00

210,00

175,00

145,00

99,00

Luxuryсоба(макс 2возр)

2+0

барање

Доброта suite (макс 3возр)

2+1

барање

Spojene Делукссоби, макс 2adr+2децаили 4возрасни

4+0

барање

Минималенпрестој 5 ноќевања. За пократокпрестојзголемување 50%.

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО

неограниченокористење на дваотворени базени,сауна,парна бања и фитнес центар, БЕСПЛАТНОкористењена хотелскитеплажи со лежалки и чадори, бесплатен WiFi во хотелски зони. Паркингсе плаќа 20,00 евра по ден (потребна претходна резервација)

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра по ден (деца од 2 до 12. години 0,50 евра; деца 12-18год1,00 евра); еднокреветнасоба 90%; детско креветче– гратис (на барање)

ПОПУСТИ

деца до 7 години во придружба на две возраснилица на заедничколегло - гратис

 

 

ПРЧАЊ

 

ХотелBOKELJSKI DВОRI 3*, Прчањ

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06..

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

11.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба

2+1

 27.50

 30.50

 33.50

 34.50

 30.50

 27.50

Минималенпрестој 4 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 25%.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 60% (јули-август),50% (останатитермин и); полупансион 8,00 евра по ден и лица (важи и за децадо 12 години).

ПОПУСТИ

Деца до 5 години во придружба на две возраснилицаГРАТИС (немаатлегло и исхрана);деца од 5 до 12 годиникои користат посебно легло и исхрана30%; деца од 5 до 12 годиникои користат заедничколегло и исхрана50%.

 

 

ХотелGALIJA 2*, Прчањ

НАМАЛЕНИ ЦЕНИДО 20%

ПОПУСТОТ е ПРЕСМЕТАН во ЦЕНИТЕ - ОГРАНИЧЕНБРОЈНА СОБИ

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

01.06.

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.07.

11.07.

01.09.

01.10.

11.09.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

 

Двокреветнасоба

2+1

31,00

34,50

35,50

31,50

28,00

Минималенпрестој 4 ноќевања. За пократокпрестојЦЕНАТА се зголемува 25%.

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување - возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 70% (јули-avg),50% (ostali terмини); полупансион 6,00 евра по ден и лица (важи и за децадо 12 години).

ПОПУСТИ

Деца до 5 години во придружба на две возраснилица (немаатлегло и исхрана);деца до 12 годиникои користат легло и исхрана 30%; деца до 12 годиникои користат самолегло (безисхрана) 50%.

 

 

ТИВАТ

 

ХотелKAMELIJA 2*, Тиват

НАМАЛЕНИ ЦЕНИДО 15% - за ПРЕСТОЈдо 15.07.2020. и резервацииод 22.05.2020. - ограничен број на соби

Услугаполупансион

Датум од

01.06.

15.06.

15.07.

01.09.

21.09.

Шведска маса

Датум до

15.06.

15.07.

01.09.

21.09.

20.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, клима

2+0

27,00

33,00

39,50

36,50

30,00

Трокреветнасоба, клима

2+1

27,00

33,00

39,50

36,50

30,00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурувањевозрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден; еднокреветнасоба 50%; додатниоброк 7,00 евра по лица и ден

ПОПУСТИ

Деца до 2 години гратис (немаатлегло); дете од 2 до 12 години на посебнолегло 30%, на заедничколегло 50%; возрасно лице на помошно легло во 1/3 соби 10%.

 

ХотелVile ПАРК 2*, Тиват

НАМАЛЕНИ ЦЕНИДО 15% - за ПРЕСТОЈдо 15.07.2020. и резервацииод 22.05.2020. - ограничен број на соби

Услуга najam апартманa

Датум од

01.06.

15.06.

15.07.

01.09.

21.09.

 

Датум до

15.06.

15.07.

01.09.

21.09.

20.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по Апартман и ден

Апартманза 4 лица

4+0

 45.00

 65.00

 79.00

 73.00

 51.00

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден ; полупансионво апартмани 13,00 евра по одrasloj лица и ден ( деца до 12 години 10,00 евра).

ПОПУСТИ

Деца до 2 години гратис.

 

ХотелMAGNOLIA 4*, Тиват

Услуганоќевање/ доручек

Датум од

01.05.

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

Шведска маса

Датум до

01.06.

01.07.

01.09.

01.10.

31.10.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Стандардсоба, фр.лежај(макс 2 лица)

2+0

36,00

50,00

68,00

50,00

36,00

Executive соба, фр.лежај(макс 3 лица)

2+1

43,00

62,00

80,00

62,00

43,00

Family соба, фр.лежај(макс 4 лица)

4+0

50,00

71,00

91,00

71,00

50,00

Junior suite, фр.лежај(макс 4 лица)

2+2

50,00

71,00

91,00

71,00

50,00

ВО ЦЕНАТА е ПРЕСМЕТАНО: користењеотворен базен и сауна.

         

ДОПЛАТА

Такса за престој и осигурување- возрасни 1,50 евра, деца од 2 до 12 години 0,50 евра, по лица и ден;

ПОПУСТИ

деца до 2 години во придружба на две возраснилица ( немаатлегло) гратис; дете до 12 години во придружба на едно возрасно лиценема попуст; дете од 2 до 12 години во придружба на две возраснилица на помошно леглоплаќа 17,00 евра по ден; возрасно лицена помошно леглоплаќа 22,00 евра по ден.

 

ХотелPINE 4*, Тиват

Услуганоќевање/доручек

Датум од

01.04.

01.05.

21.06.

21.09.

01.11.

Шведска маса

Датум до

01.05.

21.06.

21.09.

01.11.

22.12.

 

Бр.ноќевања

1

1

1

1

1

Тип на сместување

Бр. кревети

Цените се изразени во евра по лице и ден

Двокреветнасоба, погледморе, 25 m2

2+0

55,00

73,00

99,00

73,00

55,00

Двокреветнасоба, погледморе, тераса, 32 m2

2+0

70,00

90,00

115,00

90,00

70,00

Студио, погледбрдо,тераса, 32 m2

2+1

55,00

66,00

80,00

66,00

55,00

АпартманDana, Risina, Teuta, тераса, 53 m2

2+1,2+2

85,00

101,00

123,00