orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

КИПАР ЛЕТО 2020

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:

1 ден › Скопје - Ларнака
Состанок на аеродром кај шалтерот на WizzAir два часа пред лет. Слетување во Ларнака, трансфер од аеродром до избраниот хотел. Ноќевање.

2 -7 / 10 ден › Ларнака 
Престој во избраниот капацитет на избраната база и услуга. Денови предвидени за одмор, факултативни излети и други активности.

8 / 11 ден › Ларнака - Скопје 
Појадок (доколку е изберен капацитет со пансионски услуги). Напуштање на хотел/апартман спрема правилата на истите. Трансфер до аеродром, лет со авио компанија WizzAir за Скопје. Слетување во Скопје

ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ: 
АВИОНСКА КАРТА, ТРАНСФЕР И СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛ/АПАРТМАН

Аја Напа

МАЈ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

 

7 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

 

ХОТЕЛ

У
С
Л
У
Г
А

ТИП НА СОБА

20.05.-27.05
24.05.-31.05

03.06-10.06
07.06.-14.06
10.06.-17.06
14.06.-21.06
17.06.-24.06
21.06.-28.06

07.06.-17.06
14.06.-24.06
21.06.-01.07

01.07.-08.07
05.07.-12.07
08.07.-15.07
12.07.-19.07
15.07.-22.07
19.07.-26.07
22.07.-29.07

05.07.-15.07
12.07.-22.07
19.07.-29.07

02.08.-09.08
05.08.-12.08
09.08.-16.08
12.08.-19.08
16.08.-23.08
19.08.-26.08
23.08.-30.08

02.08.-12.08
09.08.-19.08
16.08.-26.08
23.08.-02.09

02.09.-09.09
06.09.-13.09
09.09.-16.09
13.09.-20.09
16.09.-23.09
20.09.-27.09
23.09.-30.09

06.09.-16.09
13.09.-23.09
20.09.-30.09

 

EURONAPA HOTEL APRTS 
А категорија

ВВ

Студио (2+1)

343 €

439 €

563 €

527 €

689 €

527 €

689 €

500 €

651 €

 

Дете до 11,99 години

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

 

Трето возрасно лице

295 €

366 €

461 €

425 €

554 €

435 €

557 €

419 €

528 €

 

Супериор АПП (2+2)

366 €

458 €

590 €

458 €

590 €

554 €

728 €

523 €

684 €

 

Второ дете до 11,99 години

257 €

309 €

370 €

309 €

370 €

355 €

442 €

339 €

418 €

 

Трето и четврто возрасно лице

322 €

396 €

502 €

396 €

502 €

473 €

612 €

449 €

577 €

 

Доплата за НВ

10 евра по лице од ден

 

 

 
   

AKTEA BEACH VILLAGE
А категорија

НВ

Студио (2+1)

516 €

574 €

755 €

674 €

898 €

674 €

898 €

604 €

799 €

 

Дете до 11,99 години

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

 

Трето возрасно лице

424 €

468 €

604 €

542 €

711 €

542 €

711 €

491 €

637 €

 

Супериор АПП (2+2)

550 €

612 €

810 €

720 €

964 €

720 €

964 €

651 €

865 €

 

Второ дете до 11,99 години

340 €

371 €

470 €

425 €

547 €

425 €

547 €

390 €

498 €

 

Четврто возрасно лице

450 €

496 €

645 €

577 €

760 €

577 €

760 €

525 €

686 €

 

Доплата за All Inc

25 € по лице / од ден

 

 

 

 

 

NISSIANA HOTEL & 
BUNGALOWS 3*

НВ

Двокреветна соба (2+1)

439 €

550 €

722 €

589 €

777 €

627 €

832 €

589 €

777 €

 

Дете до 11,99 години

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

 

Трето возрасно лице

366 €

525 €

579 €

479 €

621 €

509 €

662 €

479 €

621 €

 

Фамилијарна соба

366 €

477 €

682 €

516 €

737 €

554 €

792 €

516 €

737 €

 

Прво дете до 11,99 години

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

 

Второ дете до 11,99 години

260 €

315 €

416 €

339 €

444 €

353 €

472 €

339 €

444 €

 

Трето возрасно лице

322 €

414 €

576 €

442 €

619 €

475 €

669 €

442 €

619 €

 

Доплата за All inc

25 € по лице / од ден

 

Доплата за SSV

20 € од ден

 

Доплата за SV/базен

27 € од ден

 

Доплата за Family Superior

53 € од ден (нови соби)

 

 

 
   

CHRISTOFINIA HOTEL 3*

BB

Двокреветна соба (2+1)

446 €

477 €

618 €

574 €

755 €

574 €

755 €

550 €

722 €

 

Дете до 11,99 години

299 €

314 €

384 €

362 €

453 €

362 €

453 €

351 €

436 €

 

Трето возрасно лице

373 €

396 €

502 €

468 €

604 €

468 €

604 €

450 €

579 €

 

Супериор поглед море (2+1)

562 €

593 €

783 €

689 €

920 €

689 €

920 €

666 €

887 €

 

Дете до 11,99 години

356 €

371 €

467 €

419 €

535 €

419 €

434 €

409 €

519 €

 

Трето возрасно лице

459 €

483 €

625 €

555 €

727 €

555 €

727 €

537 €

703 €

 

Супериор Family SSV (3+2)

604 €

635 €

843 €

728 €

975 €

728 €

975 €

704 €

942 €

 

Второ дета до 11,99 години

377 €

393 €

497 €

439 €

563 €

439 €

563 €

427 €

546 €

 

Возрасен на доп. Кревет

490 €

513 €

700 €

585 €

769 €

585 €

769 €

565 €

744 €

 

Доплата за НВ

25 € - за возрасни / 20 € за деца до 11,99 години (од ден)

 

Доплата за All inc

40 € - за возрасни / 30 €- за деца до 11,99 години (од ден)

 

 

 

ANONYMOUS
BEACH HOTEL 3*
ADULT ONLY

НВ

Двокреветна стандард (2+1)

497 €

532 €

695 €

578 €

761 €

663 €

882 €

663 €

882 €

 

Трето лице над 16 години

410 €

436 €

558 €

471 €

608 €

534 €

699 €

534 €

699 €

 

Доплата за Супериор

8 € од ден по лице

 

Доплата за Супериор SSV

14 € од ден по лице

 

Доплата за Супериор SV

19 € од ден по лице

 
   

NAPA PLAZA HOTEL 3*
ADULT ONLY

ВВ

Двокреветна Супериор

489 €

535 €

700 €

685 €

915 €

685 €

915 €

627 €

832 €

 

Трето лице над 16 години

404 €

439 €

563 €

551 €

723 €

551 €

723 €

508 €

662 €

 

Супериор (поглед базен)

558 €

604 €

799 €

751 €

1.008 €

751 €

1.008 €

704 €

942 €

 

Трето лице над 16 години

456 €

491 €

637 €

600 €

794 €

600 €

794 €

566 €

744 €

 

Двокреветна Delux

589 €

639 €

849 €

781 €

1.052 €

781 €

1.052 €

728 €

975 €

 

Трето лице над 16 години

479 €

517 €

674 €

624 €

827 €

624 €

827 €

583 €

769 €

 

Delux (поглед базен)

627 €

674 €

898 €

820 €

1.107 €

820 €

1.107 €

766 €

1.030 €

 

Трето лице над 16 години

508 €

543 €

711 €

652 €

868 €

652 €

868 €

612 €

810 €

 

 

 
   

NESTOR HOTEL Sup 3*

НВ

Супериор соба

554 €

639 €

849 €

731 €

981 €

731 €

981 €

731 €

981 €

 

Дете до 11,99 години

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

 

Возрасно лице на доп.кревет

453 €

517 €

674 €

586 €

773 €

586 €

773 €

586 €

773 €

 

Фамилијарна соба

644 €

729 €

969 €

821 €

1.101 €

821 €

1.101 €

821 €

1.101 €

 

Дете до 11,99 години

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

 

Второ дете до 11,99 години

352 €

394 €

499 €

441 €

565 €

441 €

565 €

441 €

565 €

 

Возрасно лице на доп.кревет

453 €

517 €

674 €

586 €

773 €

586 €

773 €

586 €

773 €

 

Доплата за All inc

30 € по лице од ден / 15 € за деца 11,99 години од ден

 

Доплата за супериор SSV

6 € по лице од ден

 

15% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.20

 

 

 

 

 

 

 

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ: 
 

Ларнака

МАЈ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

 

7 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

 

ХОТЕЛ

УСЛУГА

ТИП НА СОБА

20.05.-27.05
24.05.-31.05

03.06-10.06
07.06.-14.06
10.06.-17.06
14.06.-21.06
17.06.-24.06
21.06.-28.06

07.06.-17.06
14.06.-24.06
21.06.-01.07

01.07.-08.07
05.07.-12.07
08.07.-15.07
12.07.-19.07
15.07.-22.07
19.07.-26.07
22.07.-29.07

05.07.-15.07
12.07.-22.07
19.07.-29.07

02.08.-09.08
05.08.-12.08
09.08.-16.08
12.08.-19.08
16.08.-23.08
19.08.-26.08
23.08.-30.08

02.08.-12.08
09.08.-19.08
16.08.-26.08
23.08.-02.09

02.09.-09.09
06.09.-13.09
09.09.-16.09
13.09.-20.09
16.09.-23.09
20.09.-27.09
23.09.-30.09

06.09.-16.09
13.09.-23.09
20.09.-30.09

 

ATRIUM ZENON APT HOTEL
А категорија

RO

Студио (2+0)

319 €

329 €

415 €

369 €

485 €

379 €

495 €

369 €

485 €

 

АПП со една спална (2+2)

345 €

355 €

450 €

389 €

525 €

409 €

545 €

389 €

525 €

 

АПП со две спални (4+2)

459 €

489 €

639 €

520 €

695 €

545 €

709 €

520 €

695 €

 

Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

200 €

 200 €

230 €

200 €

230 €

200 €

230 €

200 €

230 €

 

Возрасен на доп.кревет 

 255 €

255 € 

300 €

255 €

300 €

255 €

300 €

255 €

300 €

 

Доплата за ВВ

10 € - за возрасни / 7 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

Доплата за клима

5 € од ден

 

 

 

 

 

SUNHALL HOTEL APRTS
Palm promenade

В категорија

RO

Студио (2+0)

355 €

389 €

505 €

429 €

525 €

429 €

525 €

429 €

509 €

 

АПП со една спална (2+2)

389 €

455 €

599 €

475 €

589 €

475 €

589 €

455 €

599 €

 

АПП со две спални (4+2)

469 €

589 €

780 €

599 €

795 €

599 €

795 €

569 €

780 €

 

 Деца до 11,99 години

 120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасен на доп.кревет

255 € 

255 €

300 € 

255 €

300 € 

255 €

 300 €

255 €

300 € 

 

Доплата за ВВ

10 € - за возрасни / 7 €- за деца 11,99 години (од ден)

 
   

CACTUS HOTEL 2*
Ларнака град

ВВ

Двокреветна соба (2+0)

285 €

300 €

379 €

329 €

409 €

330 €

420 €

319 €

399 €

 

Трокреветна соба (3+0)

279 €

299 €

379 €

319 €

389 €

329 €

399 €

319 €

389 €

 

Доплата за НВ

15 € - за возрасни / 8 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

 

 
   

HENIPA HOTEL 3*
Larnaca bay

НВ

Двокреветна соба (2+2)

355 €

389 €

495 €

439 €

570 €

439 €

570 €

389 €

495 €

 

Прво дете до 13,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 13,99 години

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

 

Возрасен на доп.кревет 

296 €

331 €

401 €

359 €

457 €

359 €

457 €

322 €

401 €

 

Доплата за ALL inc

25 € од ден - за возрасни / 15 € - за деца до 13,99 години

 

Доплата за бунгалов

25 € од ноќ

 

 

 
   

FLAMINGO HOTEL 3*
Ларнака град

ВВ

Двокреветна соба (2+1) 

365 € 

399 €

515 €

439 €

570 €

449 €

580 €

439 €

570 €

 

 Дете до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Доплата за НВ

15 € - за возрасни / 8 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

 

 
   

BEST WESTERN Plus 
LARCO HOTEL 3+*

Ларнака град

ВВ

Двокреветна соба (2+1)

389 €

399 €

515 €

429 €

549 €

439 €

570 €

399 €

515 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасен на доп.кревет

335 €

343 €

436 €

367 €

463 €

375 €

480 €

343 €

436 €

 

Двокреветна супериор (2+2)

465 €

479 €

625 €

499 €

659 €

515 €

680 €

479 €

625 €

 

 Второ дете до 11,99 години

293 €

299 €

372 €

309 €

289 €

317 €

400 €

299 €

372 €

 

 Возрасен на доп.кревет

396 € 

407 €

524 €

423 €

551 €

436 €

568 €

407 €

524 €

 

Доплата за НВ

15 € - за возрасни / 8 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

Доплата за FВ

25 € - за возрасни / 13 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

 

 
   

LES PALMIERS 
BEACH HOTEL 3*

Palm promenade

ВВ

Двокреветна соба (2+1)

419 €

429 €

510 €

459 €

599 €

460 €

609 €

459 €

599 €

 

 Дете до 5,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Дете до 11,99 години

269 €

275 €

315 €

289 €

359 €

290 €

365 €

289 €

359 €

 

 Возрасен на доп. кревет

439 €

367 €

432 €

391 €

503 €

392 €

511 €

391 €

503 €

 

Двокреветна супериор (2+1)

459 €

469 €

599 €

495 €

655 €

509 €

665 €

495 €

655 €

 

Дете до 5,99 години 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Дете до 11,99 години 

289 €

295 €

359 €

289 €

388 €

315 €

393 €

289 €

393 €

 

Возрасен на доп. кревет 

391 €

399 €

503 €

420 €

548 €

431 €

556 €

420 €

548 €

 

Доплата за SV

15 € по соба / од ноќ

 
   

SUN HALL HOTEL 4*
Palm promenade

ВВ

Двокреветна соба (2+2)

515 €

559 €

740 €

609 €

815 €

609 €

815 €

609 €

815 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

318 € 

 339 €

430 €

365 €

468 €

365 €

468 €

365 €

468 €

 

Возрасен на доп.кревет

416 €

449 €

585 €

487 €

642 €

487 €

642 €

487 €

642 €

 

Доплата за НВ

25 € од ден / по лице

 

Доплата за SSV

15 € по соба / од ноќ

 

Доплата за SV

20 € по соба / од ноќ

 

 

 
   

LORDOS BEACH HOTEL 4*
Larnaca Bay

ВВ

Класик соба SSV (2+1)

588 €

625 €

835 €

709 €

955 €

709 €

955 €

689 €

927 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Трето возрасно лице

317 €

328 €

416 €

366 €

464 €

366 €

464 €

358 €

453 €

 

Superior соба SSV (2+1)

630 €

665 €

889 €

745 €

1.005 €

745 €

1.005 €

729 €

989 €

 

 Дете до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Трето возрасно лице

 334 €

338 €

438 €

380 €

485 €

380 €

485 €

374 €

478 €

 

Фамилијарна SSV (2+2)

689 €

729 €

989 €

835 €

1.139 €

835 €

1.139 €

815 €

1.109 €

 

 Дете до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

358 € 

374 €

478 €

419 €

538 €

416 €

538 €

408 €

526 €

 

 Возрасен на доп.кревет

435 € 

455 €

585 €

507 €

661 €

509 €

659 €

498 €

645 €

 

Junior family Suite SSV (2+2)

709 €

789 €

1.069 €

900 €

1.230 €

900 €

1.230 €

880 €

1.205 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 € 

 120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

366 € 

398 €

509 €

442 €

575 €

442 €

575 €

434 €

564 €

 

 Возрасен на доп.кревет

 444 €

485 €

625 €

540 €

594 €

540 €

594 €

454 €

693 €

 

Доплата за НВ

22 € - за возрасни / 11 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

Доплата за FВ

40 € - за возрасни / 20 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

 

 
   

PALM BEACH HOTEL 4*
Larnaca Bay

ВВ

Двокреветна соба (2+1)

592 €

599 €

790 €

619 €

809 €

669 €

900 €

630 €

845 €

 

 Деца до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Трето возрасно лице

504 € 

509 €

653 €

524 €

666  €

561 €

735 €

532 €

693 €

 

Доплата за Superior (2+1)

35 € по соба / од ноќ

 

Доплата за бунгалов (2+2)

45 € по соба / од ноќ

 

Доплата за SV

25 € по соба / од ноќ

 

Доплата за Superior SV

35 € по соба / од ноќ

 

 

 
   

GOLDEN BAY HOTEL 5*
Larnaca bay

ВВ

Двокреветна соба SSV (2+1)

669 €

715 €

960 €

749 €

1.010 €

788 €

1.070 €

765 €

1.039 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Mini suite SSV/Jacuzzi

825 €

865 €

1.175 €

899 €

1.219 €

939 €

1.289 €

900 €

1.230 €

 

 Второ дете до 11,99 години

 482 €

503 €

658 €

519 €

679 €

539 €

715 €

520 €

685 €

 

 Возрасно лице на доп.кревет

 678 €

708 €

941 €

735 €

974 €

764 €

1.026 €

735 € 

983 €

 

Доплата за НВ

25 € - за возрасни / 15 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

Доплата за All inc

55 € - за возрасни / 29 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

 

 
   

RADISSON BLU HOTEL 5* Ларнака град

BB

 Супериор City View (2+1)

 939 €

939 €

1.289 €

 939 €

 1.289 €

 939 € 

1.289 €

939 €  

1.289 € 

 

 Дете до 11,99 години

 120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасно лице на доп.кревет

744 €

744 €

1.006 €

745 €

1.006 €

 745 €

 1.006 €

745 €

1.006 €

 

Двокреветна Премиум SV (2+1)

999 €

999 €

1.369 €

999 €

1.369 €

999 €

1.369 €

999 €

1.369 €

 

 Дете до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасно лице на доп.кревет

789 € 

789 €

1.066 €

789 €

1.066 €

789 €

1.066 €

789 €

1.066 €

 

Фамилијарна соба SV (2+2)

1.320 €

1.320 €

1.835 €

1.320 €

1.835 €

1.320 €

1.835 €

1.320 €

1.835 €

 

 Деца до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасно лице на доп.кревет

 1.030 €

1.030 €

1.416 €

1.030 €

1.416 €

1.030 €

1.416 €

1.030 €

1.416 €

 

Доплата за НВ

35 € - за возрасни / 20 €- за деца 11,99 години (од ден)

 

Доплата за FB

70 € - за возрасни / 35 €- за деца 11,99 години (од ден)

 
   

Цените се изразени во евра, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност 1 € = 62 мкд

 

 

 

Лимасол

МАЈ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

 

7 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

7 ноќи

10 ноќи

 

ХОТЕЛ

У
С
Л
У
Г
А

ТИП НА СОБА

20.05.-27.05
24.05.-31.05

03.06.-10.06 
07.06.-14.06
10.06.-17.06
14.06.-21.06
17.06.-24.06
21.06.-28.06

07.06.-17.06
14.06.-24.06
21.06.-01.07

01.07.-08.07
05.07.-12.07
08.07.-15.07
12.07.-19.07
15.07.-22.07
19.07.-26.07
22.07.-29.07

05.07.-15.07
12.07.-22.07
19.07.-29.07

02.08.-09.08
05.08.-12.08
09.08.-16.08
12.08.-19.08
16.08.-23.08
19.08.-26.08
23.08.-30.08

02.08.-12.08
09.08.-19.08
16.08.-26.08
23.08.-02.09

02.09.-09.09
06.09.-13.09
09.09.-16.09
13.09.-20.09
16.09.-23.09
20.09.-27.09
23.09.-30.09

06.09.-16.09
13.09.-23.09
20.09.-30.09

 

NAVARRIA 
HOTEL 3*

BB

Двокреветна соба (2+1)

399 €

409 €

519 €

435 €

555 €

449 €

575 €

439 €

565 €

 

 Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Возрасен на доп.кревет

336 € 

384 €

426 €

363 €

454 €

374 €

469 €

367 €

461 €

 

Superior соба (2+1)

409 €

435 €

557 €

465 €

595 €

479 €

619 €

469 €

609 €

 

 Дете до 11,99 години

 150 €

150 € 

150 € 

150 € 

150 € 

 150 €

 150 €

150 € 

150 € 

 

 Возрасен на доп.кревет

 344 €

364 €

455 €

386 €

484 €

397 €

501 €

389 €

494 €

 

Фамилијарна Superior (4+2)

439 €

450 €

579 €

473 €

615 €

489 €

635 €

479 €

625 €

 

 Прво дете до 11,99 години

 120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

 150 €

150 € 

150 € 

 150 €

 150 €

 150 €

 150 €

150 € 

150 € 

 

Возрасен на доп.кревет 

366 € 

375 €

472 €

392 €

499 €

404 €

514 €

397 €

506 €

 

Доплата за НВ

15 € - за возрасно лице / 10 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за ALL inc

30 € - за возрасно лице / 25 € за деца до 11,99 години

 

 

 

 

 

PARK BEACH
HOTEL 3*

НВ

Двокреветна соба (2+2)

500 €

535 €

739 €

569 €

749 €

585 €

770 €

569 €

749 €

 

 Прво дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

 325 €

342 €

444 €

359 €

449 €

367 €

460 €

359 €

449 €

 

 Возрасно лице на доп.кревет

412 € 

438 € 

591 €

464 €

599 €

464 €

599 €

464 €

599 €

 

Доплата за FВ

15 € - за возрасно лице / 9 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за ALL inc

25 € - за возрасно лице / 19 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за SV

5 € - по лице од ноќ

 

 

 

 

 

HARMONY BAY 
HOTEL 3*
 

BB

Двокреветна соба (2+1)

455 €

455 €

585 €

455 €

585 €

509 €

660 €

509 €

660 €

 

Дете до 11,99 години 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Фамилијарна соба (2+2)

500 €

500 €

650 €

500 €

650 €

555 €

729 €

555 €

729 €

 

 Второ дете до 11,99 години

325 €

 325 €

 367 €

 325 €

367 €

 329 €

405 €

329 €

405 €

 

 Возрасен на доп.кревет

378 €

 378 €

 476 €

378 € 

476 €

419 € 

 532 €

419 €

532 €

 

Доплата за SV

10 € - од ноќ

 

Доплата за НВ

15 € по лице

 

Доплата за ALL inc

30 € по лице

 

 

 

KAPETANIOS 
HOTEL 3*
 

НВ

Двокреветна соба (2+1)

479 €

509 €

660 €

539 €

705 €

539 €

705 €

539 €

705 €

 

Дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

269 €

329 €

405 €

344 €

427 €

344 €

427 €

344 €

 427 €

 

 Возрасен на доп.кревет

396 €

419 €

535 €

442 €

567 € 

442 €

567 €

442 €

567 €

 

Доплата за Superior (2+2)

8 € - по лице од ноќ

 

Доплата за Family (2+2)

14 € - по лице од ноќ

 

 

 

 

 

ODYSSIA 
HOTEL 3 +*

НВ

Двокреветна соба (2+1)

515 €

550 €

722 €

579 €

760 €

579 €

760 €

579 €

760 €

 

 Прво дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Возрасен на доп.кревет 

425 €

450 €

579 €

472 €

609 €

471 €

607 €

472 €

609 €

 

 

 
   

POSEIDONIA 
BEACH HOTEL 4*

 

BB

Двокреветна соба (2+1)

555 €

600 €

795 €

600 €

795 €

677 €

905 €

639 €

849 €

 

 Дете до 11,99 години

120 € 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

Фамилијарна соба (2+2)

750 €

796 €

1.074 €

796 €

1.074 €

875 €

1.184 €

843 €

1.050 €

 

Второ дете до 11,99 години 

 450 €

475 €

612 €

475 €

612 €

512 €

669 €

496 €

600 €

 

Возрасен на доп.кревет 

 600 €

635 €

845 €

634 €

843 €

695 €

925 €

669 €

825 €

 

Доплата за SV

13 € по лице

 

Доплата за НВ

20 € - за возрасно лице / 15 € за дете до 11,99 години

 

Доплата за ALL inc

45 € по лице / 30 € за дете до 11,99 години

 

 

 

 

 

 

 

KANIKA ELIAS BEACH HOTEL 4*

 

ALL

Двокреветна соба (2+1)

889 €

950 €

1.299 €

1.050 €

1.439 €

1.050 €

1.439 €

989 €

1.349 €

 

Двокреветна соба SV (2+1)

1.029 €

1.075 €

1.470 €

1.185 €

1.625 €

1.185 €

1.625 €

1.120 €

1.535 €

 

Двокреветна superior SV (2+1)

1.065 €

1.015 €

1.515 €

1.215 €

1.669 €

1.215 €

1.669 €

1.150 €

1.580 €

 

Junior/Family SV (2+2)

1.089 €

1.155 €

1.580 €

1.265 €

1.745 €

1.265 €

1.745 €

1.115 €

1.669 €

 

 Прво дете до 11,99 години

269 €

 269 € 

319 €

269 €

319 €

269 €

319 €

269 €

319 €

 

 Второ дете до 11,99 години

619 €

652 €

 865 €

707 €

949 € 

707 €

949 €

652 €

909 €

 

 Возрасен на доп.кревет

 855 €

905 €

1.222 €

986 €

1.346 €

986 €

1.346 € 

905 €

1.289 €

 

 

 

 

 

ATLANTICA 
MIRAMARE BEACH 4*

 

НВ

Двокреветна соба (2+2)

729 €

729 €

975 €

804 €

1.085 €

804 €

1.085 €

804 €

1.085 €

 

Прво дете до 11,99 години 

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

 438 €

 438 €

565 €

479 €

619 €

479 €

619 €

479 €

619 €

 

 Возрасен на доп.кревет

 585 €

585 €

769 €

649 €

851 €

649 €

851 €

649 €

851 €

 

Доплата за SV

30 € од ноќ

 

Доплата за Delux соба

35 € од ноќ

 

Доплата за Delux SV

55 € од ноќ

 

Доплата за FВ

20 € - за возрасно лице / 10 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за ALL inc

30 € - за возрасно лице / 20 € за деца до 11,99 години

 

 

 

 

 

MEDITERRANEAN 
BEACH HOTEL 4*

 

BB

Двокреветна Delux (2+1)

629 €

629 €

900 €

739 €

999 €

739 €

999 €

729 €

969 €

 

Двокреветна Deluxe (SV) (2+1)

759 €

759 €

1.019 €

865 €

1.169 €

865 €

1.168 €

849 €

1.145 €

 

Двокреветна Супериор SV/базен (2+1)

849 €

889 €

1.140 €

950 €

1.295 €

950 €

1.295 €

935 €

1.275 €

 

Фамилијарна Deluxe (2+2)

725 €

725 €

969 €

835 €

1.129 €

835 €

1.129 €

825 €

1.115 €

 

Фамилијарна Deluxe (SV) (2+2)

845 €

845 €

1.140 €

950 €

1.295 €

950 €

1.295 €

935 €

1.270 €

 

 Прво дете до 11,99 години

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

120 €

 

 Второ дете до 11,99 години

499 €

499 €

645 €

550 €

 725 €

550 € 

 725 €

542 € 

710 €

 

 Трето возрасно лице

655 €

655 €

875 € 

730 €

 989 €

730 € 

989 €

719 € 

970 €

 

Доплата за HВ

25 € - за возрасно лице / 13 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за FВ

45 € - за возрасно лице / 20 € за деца до 11,99 години

 

 

 

 

 

ROYAL APOLLONIA 
BEACH HOTEL 5*

 

ВВ

Двокреветна Супериор

709 €

891 €

1.109 €

920 €

1.250 €

920 €

1.250 €

920 €

1.250 €

 

 Прво и второ дете до 11,99 години

429 €

520 €

629 €

535 €

700 €

535 €

700 €

535 €

700 € 

 

 Трето возрасно лице

569 €

705 €

869 €

729 €

979 €

729 €

979 €

729 €

979 €

 

Доплата за Супериор (SV)

40 € од ноќ

50 € од ноќ

33 € од ноќ

 

Доплата за HВ

25 € - за возрасно лице / 13 € за деца до 11,99 години

 

Доплата за FВ

50 € - за возрасно лице / 25 € за деца до 11,99 години

 

 

 

 

 

GRANDRESORT 
BEACH HOTEL 5*

BB

Двокреветна Delux соба (2+1)

739 €

739 €

995 €

739 €

995 €

819 €

1.109 €

779 €

1.049 €

 

 Дете до 13,99 години

130  €

130 € 

130 €

130 € 

130 €

130 € 

130 €

130 € 

130 €

 

 Доплата за Delux SV

50 € / од ноќ 

 

 Доплата за Ѕup/Delux Family SV (2+2)

90 € / од ноќ 

 

 Доплата za Delux Family GV (2+2)

40 € / од ноќ

 

 Второ дете 13,99 години

150 € 

150 €

150 €

150 €

150 € 

150 €

150 € 

150 €

150 € 

 

Трето и четврто возрасно лице

 599 €

 599 €

789 €

599 €

789 €

649 €

799 €

559 €

749 €

 

Доплата за HВ

40 € - за возрасно лице / 25 € за деца до 13,99 години

 

Доплата за FВ

60 € - за возрасно лице / 40 € за деца до 13,99 години

 

Цените се изразени во евра, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност 1 € = 62 мкд

 

АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

- Повратна авионска карта на релација Скопје - Ларнака - Скопје со авиокомпанија “Wizz Air”;
- Трансфер аеродром - хотел - аеродром;
- Багаж (7кг. кабинска торба со димензии 40 x 30 x 20 cm);
- 7/10 ноќевања во избраниот хотел/апартман на избраната база;
- Услуги од претставник на локалната агенција (српски јазик);
- Патничко осигурување.

АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

- Туристичка такса (се плаќа на рецепција и зависи од категоризацијата на хотелот); 
- Аеродромски такси - 3.600 денари; 
- Факултативни екскурзии; 
- Индивидуални трошоци.

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:

• Цените се изразени во евра, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност 1 € = 62 мкд • За резервација е потребна уплата од 40% од вкупната цена на аранжманот, остатокот се доплаќа по потврдување на резервацијата. (условите за доплатата може да биде променлива затоа што зависи од условите на хотелот, точна информација за доплата после извршената резервација).
• За резервации со моментален попуст потребна е целосна уплата.
• Цената е гарантирана само со комплетно уплатен износ на аранжманот.

  • Цените зависат од слободни места во авионот иденот на резервација и уплата.
     

ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

• Потребните документи за патувањето патниците ги добиваат најрано 48 часа пред лет!
• Поради промена на тарифите на авио билетите можна е промена на цената за пакет аранжманот. Пред резервација, ве молиме информирајте се за евентуални промени во цените. 
• Можна е промена на саатниците на полетување и слетување на авионот во Скопје и Ларнака согласно редот на летање на авиокомпанијата. Точното време на лет - два дена пред патувањето.
• Цените може да се коригираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата на превозниците. Агенцијата го задржува правото за промена на редоследот на програмата според вонредни околности врз кои не може да влијае.
• При резервација патникот ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да приложи документ за патување (пасош).
• За ова патување е потребен биометриски пасош со важност од најмалку 3 месеци / 90 дена од датумот на враќање на патувањето.
• Патниците кои не се државјани на Р.С.Македонија се должни сами да се запознаат со визниот режим на дестинацијата.
• Цена за еднокреветна соба и за деца до 2 години, на барање.
• Деца до 2 години немаат седиште во авион, автобус и кревет во хотел.
• Попустите за деца важат само со две полно - платежни лица.
• При потпишување на договорот за патување во агенција, патниците се должни да ги проверат своите податоци дали се идентични според патната исправа. Агенцијата не ги сноси дополнителните трошоци за промена на авионска карта со погрешни податоци.
• Во поголем дел од сместувачките капацитети пријавувањето започнува после 14:00 h, а одјавувањето најдоцна до 12:00 h. Доколку гостите сакаат да ја задржат собата, задолжително треба да најават на рецепција и да доплатат за продолжениот престој.
• Хотелите се оценети според локалната категоризација на локалната земја.
• Сликите кои се објавени од капацитетите се од информативен карактер (дури и на страната на хотелот).
• Број на соба се добива исклучиво на рецепција, сите дополнителни барања и желби се проследуваат на хотелската рецепција, организаторот на патувањето не може да ги гарантира тие услуги. Загарантирана е само услугата која е наплатена и наведена на ваучер.
• Постои можност некои од хотелските содржини да не се во функција од објективни причини, за кое организаторот не сноси одговорност.
• Претскавникот на локалниот партнер е обврзан да ги пречека и испрати патниците како и да изврши нивна посета во сместувачките капацитети.
• Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, потребно е да ја/го известите представникот на локалната агенција на првиот инфо состанок или преку телфон или веднаш да го информирате организаторот на патувањето. Напомена: рекламации за кои организаторот на патувањето биде известен последните денови од престојот или по завршувањето на аранжманот нема да бидат разгледани)
• Ве молиме во случај на инцидентен случај (кражба, насилство, сообраќања несреќа....) веднаш да се обратие кон надлежните органи на државата како и да го контактирате локалниот представник кој е задолжен да помогне во текот на престојот.
• Факултативните излети ги организира локалната туристичка агенција, пријава и плаќање се врши на лице место, без одговорност на организаторот на патувањето за квалитетот и поволностите на цената.
• За сите информации кои се дадени по пат на усмен разговор и не се наведени во договор, агенцијата не сноси одговорност.
 

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување , бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.