orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Лето 2020: Златни Песоци, Бугарија

Хотел Paradise Green park - 3*

   
       

Тип на сместување

05.09.2020 - 20.09.2020         ALL

15.06.2020 - 09.07.2020  21.08.2020 - 04.09.2020  ALL

10.07.2020 - 20.08.2020  ALL

Лице во Студио

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

Лице во Апартман со една спална соба

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

Лице во Апартман со две спални соби

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

       

Цената вклучува:

     

1 ноќевање од лице со All inclusive

   

Хотелско осигурување, такса на сместување и 9% ДДВ

   
       

Минимум престој:

     

Минимум престој 4 ноќевања за периодот 10.07.2020 - 20.08.2020!

 
       

Макс. сместување:

     

Студио - 2 + 1 лицe

     

Апартман со една спална соба 3 + 1 дете

     

Апартман со две спални соби4 + 2 деца

   
       

Намалување:

     

Дете до 1.99 год - БЕСПЛАТНО

   

Дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со две возрасни лица - БЕСПЛАТНО

 

Второто дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со две возрасни лица - 70% попуст од редовната цена

Дете 2 - 12.99 год на регуларно легло или дополнително легло со 1 возрасно лице - 50% попуст

 

Возрасно лице на дополнително легло - 20% попуст

       

Дополнително:

     

7=6, 14=12 за престој во периодот 21.08.2020-20.09.2020 вклуч.

 

Бесплатни се поефтините ноќевања.

     
       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 6 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 15.06.2020 - 09.07.2020 и 21.08.2020 - 20.09.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот 10.07.2020 - 20.08.2020         

По тој период - 100% од сумата на резервацијата

   
       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   

 

 

Хотел Perunika - 3*

             
                 

Тип на сместување

15.09.2020 - 10.10.2020

11.06.2020 – 20.06.2020
06.09.2020 – 14.09.2020

21.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 05.09.2020

07.07.2020 - 25.08.2020

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

Лице во двокреветна соба 

€ 13,50

€ 22,00

€ 18,00

€ 26,00

€ 22,50

€ 31,00

€ 27,00

€ 39,50

Апартман (од единица 2+2)

€ 46,90

€ 76,75

€ 62,75

€ 90,75

€ 78,50

€ 108,25

€ 94,00

€ 137,75

 Еднокреветна соба           

€ 20,50

€ 29,00

€ 28,00

€ 36,00

€ 35,00

€ 43,00

€ 42,00

€ 54,50

                 

Цената вклучува:

               

1 ноќевање од лице (освен за Апартман - цената е од единица) со BB или All inclusive

       

Хотелско осигурување и 9% ДДВ

                 

Доплати:

               

Такса за сместување /задолжително/- 0,50 евра од лице од ден

                 

Намалување:

               

Дете до 1.99 год се БЕСПЛАТНИ. Бебешко креветче по барање - се наплаќа на лице место - 2,00 евра од ден;

Дете од 2 - 11,99 год сместено на дополнително легло во двокреветна соба со 2 возрасни лица - БЕСПЛАТНО;

Дете од 2 - 11,99 год на регуларно легло - 50% попуст

           

2 деца од 2 - 11,99 год со 1 возрасно лице во двокреветна соба - секое дете има 50% попуст

Возрасно лице на дополнително легло - 20% попуст;

                 

Дополнително:

               

21=18, 14=12, 10=8, 9=8, 7=6 за пристигнувања од 10.09.2020

     

Бесплатни се поефтините ноќевања.

                 

Полиса за откажување:

               

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 15.09.2020 - 10.10.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 11.06.2020 – 20.06.2020 и 06.09.2020 – 14.09.2020      

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 21.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 05.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.07.2020 - 25.08.2020          

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

             
                 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

           

 

 

Хотел APOLLO GOLDEN SANDS - 4*+

     
           

Тип на сместување

01.10.2020 - 31.10.2020

ULTRA ALL

16.09.2020 - 30.09.2020     ULTRA ALL

16.06.2020 - 30.06.2020 01.09.2020 - 15.09.2020     ULTRA ALL

01.07.2020 - 15.07.2020 16.08.2020 - 31.08.2020        ULTRA ALL

16.07.2020 - 15.08.2020        ULTRA ALL

По лице во двокреветна Standard соба поглед на парк

€ 71,50

€ 75,50

€ 86,50

€ 105,50

€ 111,00

Еднокреветна Standard соба поглед на парк

€ 93,50

€ 105,50

€ 126,50

€ 150,50

€ 160,00

По лице во двокреветна Standard соба поглед на море

€ 77,50

€ 81,50

€ 92,50

€ 111,50

€ 117,00

Еднокреветна Standard соба поглед на море

€ 105,50

€ 117,50

€ 138,50

€ 162,50

€ 172,00

По лице во Фамилијарна соба

€ 89,50

€ 93,50

€ 104,50

€ 123,50

€ 129,00

По лице во Suite со една спална соба со поглед на базен

€ 107,50

€ 111,50

€ 122,50

€ 141,50

€ 147,00

По лице во Suite со една спална соба со поглед на море

€ 114,50

€ 118,50

€ 129,50

€ 148,50

€ 154,00

По лице во Suite со две спални соби со поглед на море

€ 96,00

€ 100,00

€ 111,00

€ 130,00

€ 135,50

           

Цената вклучува:

         

1 ноќевање од лице on ULTRA ALL INCLUSIVE

       

Патничко осигурување, Такса за сместување и 9% ДДВ

           

Максимум сместување:

         

Двокреветна соба поглед на парк/море - 2 + 1 лицe

       

Еднокреветна соба поглед на парк/море - 1 лицe

Фамилијарна соба поглед на парк - 2 + 2 лица

Suite со една спална соба - 2 + 2 лица

Suite со две спални соби - 4 + 2 лица

           

Намалување:

         

Возрасно лице и дете

услови по лице

Тип на соба

Возраст од-до

Цена / Попуст %

   

Бебе

ALL

0-1,99

0,00

   

првото дете со 2 возр

ALL

2-5,99

0,00

   

6-12,99

35 евра

   

второто дете со 2 возр

FAM, LX, LXSV1, LXSV2

2-12,99

35 евра

   

првото дете со 1 возр**

ALL

2-5,99

0,00

   

6-12,99

35 евра

   

второто дете со 1 возр**

ALL

2-12,99

35 евра

   

Трет возр

ALL

Над 13

30%

   

Четврт возр

FAM, LX, LXSV1, LXSV2

Над 13

30%

   

** Возрасно лице плаќа цена за еднокреветна соба

           

Промена на името на гостинот се смета за нова резервација

           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.10.2020 - 31.10.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 16.09.2020 - 30.09.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 16.06.2020 - 30.06.2020 и 01.09.2020 - 15.09.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 01.07.2020 - 15.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020

По тие периоди - се наплаќаат 2 ноќевања

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот 16.07.2020 - 15.08.2020

По тие периоди - се наплаќаат 2 ноќевања

       
           

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

Хотел Elena - 4*

     
         

Тип на сместување

14.09.2020 - 31.10.2020               ALL 24 ч

14.06.2020 - 24.06.2020         03.09.2020 - 13.09.2020     ALL 24 ч

25.06.2020 - 07.07.2020          24.08.2020 - 02.09.2020         ALL 24 ч

08.07.2020 - 23.08.2020         ALL 24 ч

Лице во TWIN Economy соба

25,50 €

32,50 €

38,50 €

46,00 €

Лице во TWIN соба

со поглед на парк

28,50 €

35,50 €

42,50 €

51,00 €

Лице во TWIN соба

со поглед на море

29,50 €

36,50 €

43,50 €

52,00 €

Лице во студио

со поглед на море

32,50 €

39,50 €

46,50 €

55,00 €

Еднокреветна соба

со поглед на парк

30,50 €

52,50 €

73,50 €

88,00 €

Еднокреветна соба

со поглед на море

31,50 €

53,50 €

74,50 €

89,00 €

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive 24 часа

     

Хотелско осигурување и 9% ДДВ

       
         

Макс. сместување:

       

Twin соба - 2+2/3+0 лица

Студио со поглед на море - 3+2/ 2+3 /4+0 лица

Еднокреветна соба - 1+1 лицe

       
         

Доплати:

       

Масажи

       

Доктор

       

Сеф кутија

       

Бебешко креветче

       

Паркинг

       

Рент а кар

       
         

Намалување:

       

1во, 2ро & 3то дете до 1.99 год вклуч. во еднокреветна, двокреветна & студио - БЕСПЛАТНО.

Првото дете помеѓу 2-12.99 год вклуч. со 2 возрасни лица во двокреветна & студио - БЕСПЛАТНО.

Второ и Трето детепомеѓу 2-12.99 год со 2 возрасни лица во двокреветна & студио - секое дете добива 50% попуст.

 

Дете помеѓу 2-12.99 год вклуч. со 1 возрасно лице во двокреветна:

  1) За периодите 14.09.2020 - 31.10.2020, 14.06.2020 - 24.06.2020, 03.09.2020 - 13.09.2020 - 50% попуст за детето.

  2) За периодите 25.06.2020 - 07.07.2020, 24.08.2020 - 02.09.2020, 08.07.2020 - 23.08.2020 - 10% попуст за детето. 

Две или три деца помеѓу 2-12.99 год вклуч. со 1 возрасно лице во двокреветна - 50% попуст за секое дете.

Возрасно лице на дополнително легло во двокреветна соба и студио - 30% попуст.

         

Дополнително:

       

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 за пристигнувања по 09.09.2020

 
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 14.09.2020 - 31.10.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 14.06.2020 - 24.06.2020 и 03.09.2020 - 13.09.2020         

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 25.06.2020 - 07.07.2020 и 24.08.2020 - 02.09.2020     

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 12 дена пред датумот на пристигнување за периодот 08.07.2020 - 23.08.2020        

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Havana Casino Хотел & СПА - 4*

   
           

Тип на сместување

11.09.2020 - 30.09.2020  

15.06.2020 - 09.07.2020   21.08.2020 - 10.09.2020 ALL

10.07.2020 - 20.08.2020 ALL

 

Meal Board

HB

ALL

 

По лице во TWN/двокреветна   -

поглед на парк

€ 24,50

€ 29,50

€ 42,50

€ 51,00

 

По лице во TWN/двокреветна   -

поглед на море

€ 29,50

€ 34,50

€ 46,50

€ 56,00

 

По лице во TWN/ECONOMIC –

поглед на парк, без балкон

€ 21,50

€ 26,50

€ 35,50

€ 43,00

 

Еднокреветна/ECONOMIC –

поглед на парк, без балкон

€ 34,50

€ 39,50

€ 53,00

€ 64,00

 

Минимум престој - 4 ноќевања за периодот 15.06.2020 - 10.09.2020!

   
           

Цената вклучува:

         

1 ноќевање од лице со HB / All inclusive

       

Хотелско осигурување, такса на сместување, 9% ДДВ

         
           

Максимум сместување:

         

TWN/двокреветна -FVP - 4 лица

         

TWN/двокреветна -SV - 3 лица

         

TWN/ECONOMIC - 2 лица

         

SNG/ECONOMIC - 1 лицe

         
           

Намалување:

         

Деца со возраст под 1,99 год – БЕСПЛАТНО

     

Првото дете од 2-11.99 год сместено на дополнително легло во двокреветна соба – БЕСПЛАТНО

Второто дете од 2 - 11,99 год со 2 возрасни лица - 70% попуст

     

Дете од 2-11.99 год сместено on регуларно легло/ дополнително легло – 50% попуст

 

Возрасно лице на дополнително легло во двокреветна соба - 20% попуст

           

Дополнително:

         

7=6, 14=12 за престој во периодот од 05.09.2020-30.09.2020 вклуч.

 

Бесплатни се поефтините ноќевања.

         
           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 11.09.2020 - 30.09.2020       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 6 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 21.08.2020 - 10.09.2020  

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 8 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 15.06.2020 - 09.07.2020     

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

       
           

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.07.2020 - 20.08.2020         

По тој период - 100% од сумата на резервацијата

       
           

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     
               

 

 

Хотел Helios СПА - 4*

       
           

Тип на сместување

01.10.2020 - 31.10.2020

ALL

16.09.2020 - 30.09.2020

ALL

16.06.2020 - 30.06.2020 01.09.2020 - 15.09.2020

ALL

01.07.2020 - 15.07.2020 16.08.2020 - 31.08.2020

ALL

16.07.2020 - 15.08.2020

ALL

По лице во Standard соба поглед на парк

€ 58,50

€ 62,50

€ 72,50

€ 88,00

€ 93,00

Еднокреветна Standard соба поглед на парк

€ 78,50

€ 86,50

€ 103,50

€ 123,00

€ 134,00

По лице во Standard соба поглед на море

€ 64,50

€ 68,50

€ 78,50

€ 94,00

€ 99,00

Еднокреветна Standard соба поглед на море

€ 90,50

€ 98,50

€ 115,50

€ 135,00

€ 146,00

По лице во Фамилијарна соба

€ 76,50

€ 80,50

€ 90,50

€ 106,00

€ 111,00

По лице во Suite

со една спална соба

со поглед на базен

€ 94,50

€ 98,50

€ 108,50

€ 124,00

€ 129,00

По лице во Suite

со една спална соба

со поглед на море

€ 101,50

€ 105,50

€ 115,50

€ 131,00

€ 136,00

           

Цената вклучува:

         

1 ноќевање од лице со All inclusive

       

Патничко осигурување, Такса за сместување и 9% ДДВ

           

Максимум сместување:

         

Двокреветна соба поглед на парк/море - 2 + 1 лицe

       

Еднокреветна соба поглед на парк/море - 1 лицe

Фамилијарна соба поглед на парк - 2 + 2 лица

Suite со една спална соба - 2 + 2 лица

           

Намалување:

         

Возрасно лице и дете

услови по лице

Тип на соба

Возраст од-до

Цена / Попуст %

   

Бебе

ALL

0-1,99

0,00

   

првото дете (со 2 возр)

ALL

2-12,99

0,00

   

второто дете (со 2 возр)

FAM, LX, LXSV1

2-12,99

25 евра

   

првото дете со 1 возр**

ALL

2-12,99

0,00

   

2 деца со 1 возр**, секое дете

ALL

2-12,99

0,00

   

Трет возр

ALL

Над 13

30%

   

Четврт возр

FAM, LX, LXSV1

Над13

30%

   

** Возрасно лице плаќа цена за еднокреветна соба

           

Промена на името на гостинот се смета за нова резервација.

           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.10.2020 - 31.10.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 16.09.2020 - 30.09.2020       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 16.06.2020 - 30.06.2020 и 01.09.2020 - 15.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 01.07.2020 - 15.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020

По тие периоди - се наплаќаат 2 ноќевања

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 16.07.2020 - 15.08.2020

По тие периоди - се наплаќаат 2 ноќевања

       
           

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

Joya Park Complex - 4*

     
         

Тип на сместување

14.09.2020 - 30.09.2020     ALL

04.09.2020 - 13.09.2020              ALL

19.06.2020 - 09.07.2020  24.08.2020 - 03.09.2020        ALL

10.07.2020 - 23.08.2020           ALL

Лице во двокреветна соба

€ 32,50

€ 37,50

€ 42,50

€ 53,50

Лице во двокреветна

Фамилијарна соба

€ 34,00

€ 39,50

€ 44,50

€ 56,50

Еднокеветна соба

€ 32,50

€ 37,50

€ 62,50

€ 95,00

Лице во Апартман

со една спална соба

€ 37,50

€ 42,50

€ 47,50

€ 60,50

Лице во Апартман

со две спални соби

€ 40,00

€ 44,50

€ 51,00

€ 65,50

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive

     

Бесплатно користење на надворешен базен, 2 лежалки и 1 чадор за сонце по соба кај базенот

Хотелско осигурување, такса на сместување, 9% ДДВ

Фитнес

       

Wi-fi

       

Детско игралиште

       
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лицe

       

Двокреветна соба - 2 + 1 лицe

       

Двокреветна Фамилијарна соба - 2 + 2 / 3 + 0 лица

Апартман со една спална соба - 2 + 2 / 3+ 1 лицe

     

Апартман со две спални соби - 4 + 2 / 5+1 лицe

     
         

Доплати:

       

Доплата за поглед кон базен  - 10 евра од соба од ден

     

Пинг-понг

       

Тениско игралиште

       

Услуга во соба, сеф

       

Доктор

       

Билијард

       

Скара, лоби бар

       

Мини бар

       

Сауна, парна бања, џакузи

Масажи

       
         

Намалување:

       

Деца до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

     

Дете од 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица во двокреветна соба /Апартман - БЕСПЛАТНО

 

Второто дете од 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица во двокреветна Фамилијарна или Апартман - 50% попуст

 

Дете од 2 - 11,99 год на регуларно легло во двокреветна соба - 50% попуст

   

Возрасно лице на дополнително легло во двокреветна соба /Апартман - 20% попуст

Едно возрасно лице со 2 деца од 2 - 11,99 год во двокреветна соба - секое дете има 50% попуст

 
         

Дополнително:

       

1 бесплатно ноќевање за престој од 7-13 ноќевања за пристигнувања во периодот од 01.09.2020-30.09.2020

 

3 бесплатно ноќевања за престој од 14-21 ноќевања за пристигнувања во периодот од 01.09.2020-30.09.2020

 

Бесплатни се поефтините ноќевања.

         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 14.09.2020 - 30.09.2020   

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 04.09.2020 - 13.09.2020        

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 19.06.2020 - 09.07.2020 и 24.08.2020 - 03.09.2020      

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.07.2020 - 23.08.2020  

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Kaliakra Palace - 4*+

     
         

Тип на сместување

15.09.2020 - 15.10.2020  Ultra ALL   

01.06.2020 - 23.06.2020 01.09.2020 - 14.09.2020  Ultra ALL

 24.06.2020 - 14.07.2020 16.08.2020 - 31.08.2020       Ultra ALL

15.07.2020-15.08.2020 Ultra ALL

По лице во двокреветна standard

€ 35,50

€ 48,50

€ 64,00

€ 75,00

Еднокеветна соба

€ 53,00

€ 72,50

€ 95,50

€ 112,00

По лице во двокреветна

- страничен поглед на море

€ 36,50

€ 49,50

€ 65,00

€ 76,00

По лице во двокреветна Superior

€ 37,50

€ 50,50

€ 66,00

€ 77,00

По лице во двокреветна Superior

- поглед на море

€ 39,50

€ 52,50

€ 68,00

€ 79,00

По лице во студио

(мин. 4 целосни уплати)

€ 32,50

€ 46,50

€ 61,00

€ 71,50

По лице во студио

- поглед на море

 (мин. 4 целосни уплати)

€ 34,50

€ 48,50

€ 63,00

€ 73,50

 По лице во Апартман          

(мин. 4 целосни уплати)

€ 34,50

€ 48,50

€ 63,00

€ 73,50

По лице во Апартман

- поглед на море

(мин. 4 целосни уплати)

€ 36,50

€ 50,50

€ 65,00

€ 75,50

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on Ultra All Inclusive

     

Туристичка такса, Хотелско осигурување, ДДВ 9%

     

Базен, лежалки и чадор кај базенот

     

Бебешко креветче во соба

       

Wi-fi во лоби и во собите Superior

     

НОВО - 1 чадор и 2 лежалки од соба на плажата на хотелот

     
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна Standard - 2+1 лицe

       

Двокреветна со поглед на море - 2+1 лицe

Двокреветна Superior - 2+2 лица

       

Студио - 4+2 лица

       

Апартман - 4+2 лица

       
         

Доплата:

       

За деца: анимација, клуб, игралиште, надворешен базен со лизгалица, дел во еден од надворешните базени

 

Интернет агол

       

Сеф на рецепција

       

Сауна, масажи

       

Билијард

       

Рент а кар

       

Доктор

       

Перална, хемиско чистење

       

Паркинг

       
         

Намалување:

       

Дете до 1,99 год – БЕСПЛАТНО.

     

Првото дете помеѓу 2 и 12,99 год во двокреветна или двокреветна Superior соба со 2 целосни уплати на возрасни лица или со 4 целосни уплати на возрасни лица во студио или Апартман - БЕСПЛАТНО.

Второто дете помеѓу 2 и 12,99 год. во двокреветна Superior со 2 целосни уплати возрасни лица или во студио или Апартман со 4 целосни уплати на возрасни лица - 50% попуст.

Дете помеѓу 2 и 12,99 год. во двокреветна или двокреветна Superior со 1 целосна уплата на возрасно лице - 50% попуст.

Две деца помеѓу 2 и 12,99 год. во двокреветна или двокреветна Superior соба со 1 целосна уплата на возрасно лице - 50% попуст за секое дете.

Возрасно лице на дополнително легло во сите типови на соби - 20% попуст.

         

Дополнително:

       

14=12, 7=6 за пристигнувања по 14.09.2020.

     

Бесплатни се поефтините ноќевања.

         

Полиса на откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 15.09.2020 - 15.10.2020       

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.09.2020 - 14.09.2020       

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 20.06.2020 - 14.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020      

По тој период -1 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 15.07.2020-15.08.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања.

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Хотел Lilia - 4*

     
         

Тип на сместување

01.10.2020 - 31.10.2020 HB

11.09.2020 - 30.09.2020  HB

15.06.2020 - 04.07.2020 31.08.2020 - 10.09.2020  HB

05.07.2020 - 30.08.2020 HB

По лице во двокреветна соба

€ 18,50

€ 24,50

€ 34,50

€ 45,00

Еднокеветна соба

€ 25,50

€ 34,50

€ 50,50

€ 79,00

Апартман со 2 легла

(од единица)

€ 55,00

€ 73,00

€ 89,00

€ 134,00

Апартман VIP со 4 легла

(од единица)

€ 122,00

€ 162,00

€ 192,00

€ 254,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице за соби и од единица за Апартмани со HB

   

Бесплатно користење на базенот; лежалки и чадори кај базенот

   

Хотелско осигурување, Такса за сместување и 9% ДДВ

     
         

Макс. сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лицe

       

Двокреветна соба - 2+1 лицe

       

Апартман - 2+2 лица

       

Апартман VIP - 4+2 лица

       
         

Доплата:

       

All inclusive - 10.00 евра од ден од возрасно лице и 5 евра од детедо 11,99 год

   

Rooftop базен

       

Масажи, салон за убавина

       

Фитнес, Сауна, солариум

       

Паркинг

       

Бар на базен

       
         

Намалување:

       

Деца до 1.99 год - бесплатно сместување и без користење на услуги

   

1 дете 2 -11.99 год на дополнително легло во двокреветна соба со 2 возрасни лица со HB - БЕСПЛАТНО

Прво и Второ дете 2 - 11.99 год на регуларно легло во двокреветна соба со 1 возрасно лице со HB - 50% попуст од цената за возрасно лице;

2 деца 2 -11.99 год во Апартман со 2 возрасни лица со HB - двете деца се БЕСПЛАТНИ

 

Возрасно лице на дополнително легло – плаќа 80 % од регуларната цена за HB

 

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.10.2020 - 31.10.2020     

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 11.09.2020 - 30.09.2020        

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 15.06.2020 - 04.07.2020 и 31.08.2020 - 10.09.2020       

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 05.07.2020 - 30.08.2020

 

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

LTI Dolce Vita Sunshine Resort - 4*

   
         

Тип на сместување

01.10.2020 - 05.10.2020 ALL

12.09.2020 - 30.09.2020   ALL

12.06.2020 - 30.06.2020    31.08.2020 - 11.09.2020                 ALL

01.07.2020 - 30.08.2020                 ALL

Лице во двокреветна соба Standard     поглед на парк

31,3 €

44,6 €

66,7 €

83,1 €

Двокреветна соба Standard (користење како еднокреветна) поглед на парк

35,9 €

55,4 €

132,8 €

165,1 €

Лице во двокреветна соба           поглед на море

35,9 €

48,7 €

71,8 €

88,2 €

Двокреветна соба

(користење како еднокреветна)            поглед на море

41,0 €

60,5 €

143,1 €

175,4 €

Лице во двокреветна соба            Superior

38,4 €

53,3 €

78,4 €

100,0 €

Лице во Апартман

со една спална соба

45,1 €

62,6 €

91,8 €

116,9 €

Лице во Апартман

со две спални соби

45,1 €

62,6 €

91,8 €

116,9 €

Лице во VIP Апартман LUX

54,9 €

80,0 €

108,7 €

137,4 €

Лице во VIP студио DELUXE

поглед на море

50,8 €

73,8 €

102,0 €

128,2 €

Лице во VIP Апартман Standart

поглед на море

50,8 €

73,8 €

102,0 €

128,2 €

Лице во VIP Апартман comfort поглед на море (Џакузи)

60,5 €

87,7 €

120,0 €

151,3 €

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive

     

БеБесплатно користење (зависно од расположливост) на чадори, базени, лежалки, вода, пиво, безалкохолни пијалоци, shuttle превоз до плажа

 

ПРИВАТНА ПЛАЖА, 500 метри од хотелот

     

Бесплатно МИНИ AQUA PARK (4 лизгалици) за деца 3-14 години, мин. 1 метар висина

   

Хотелско осигурување, 9% ДДВ

       

Фитнес

       

Wi-fi

       
         

Макс. сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лицe

       

Двокреветна соби - 2+1/3+0 лица

       

Двокреветна Superior, Апартман со една спална соба, VIP студио Deluxe, VIP Апартман Standard со поглед на море - 2+2/3+1 лицe

VIP Апартман comfort со поглед на море - 4+1/5+0 лица

     

VIP Апартман LUX - 7+6/12+1 лицe

Апартман со две спални соби- 4+2/5+1/6+0 лица

     
         

Мин сместување:

       

Апартман со две спални соби 3+0

       

Апартман со една спална соба 2+2

       

Vip Апартман lux 7 целосни уплати за возрасни лица

Vip Апартман Comfort 3 целосни уплати за возрасни лица

         

Доплати:

       

СПА (сауна, третмани, парна бања, масажи, салон за убавина)

     

Сеф во соба

       

Повеќенаменски спортски терен (мини-фудбал, одбојка)

     
         

Намалување:

       

Дете до 1.99 год - БЕСПЛАТНО. Бебешко креветче - БЕСПЛАТНО

   

Првото дете од 2 - 11.99 год со 1 возрасно лице во двокреветна соба поглед на парк/море - 50% попуст, освен за висока сезона

– нема попуст за периодот од 01.07-30.08.2020

Второто дете од 2 - 11.99 год со 1 возрасно лице во двокреветна соба парк/поглед на море /Superior/ 1 спална соба AP - 50% попуст

Првото дете од 2 - 11.99 год со 2 возрасни лица во двокреветна соба поглед на парк/море - БЕСПЛАТНО

Второто дете од 2 - 11.99 год со 2 возрасни лица во двокреветна соба Superior / Апартман со една спална соба - 50% попуст

Трет возрасно лице на дополнително легло - 30% попуст

     

Првото дете од 2 - 11.99 год со 3 возрасни лица во Апартман со две спални соби - БЕСПЛАТНО

Второто дете од 2 - 11.99 год со 3 возрасни лица во Апартман со две спални соби - 50%

   

Четврто и Петто возрасно лице на дополнително легло со други 3 возрасни лица во Апартман со две спални соби - 30% попуст

         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.10.2020 - 05.10.2020  

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 12.09.2020 - 30.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 12.06.2020 - 30.06.2020 и 31.08.2020 - 11.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.07.2020 - 30.08.2020         

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Marina Grand Beach Хотел - 4*+

   
         

Тип на сместување

24.09.2020 - 15.10.2020     ALL Plus

10.09.2020 - 23.09.2020     ALL Plus

16.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 09.09.2020 ALL Plus

07.07.2020 - 25.08.2020 ALL Plus

 По лице во двокреветна соба

- поглед на парк

€ 37,50

€ 49,00

€ 60,50

€ 74,00

Еднокреветна соба

- поглед на парк

€ 44,50

€ 63,50

€ 90,00

€ 110,00

По лице во двокреветна соба

- поглед на море

€ 39,50

€ 52,00

€ 63,50

€ 77,00

Еднокреветна соба

- поглед на море

€ 47,00

€ 67,50

€ 94,50

€ 114,50

По лице во Suite

- поглед на парк

€ 44,50

€ 59,50

€ 71,50

€ 87,50

По лице во Suite Deluxe

- поглед на море

€ 52,50

€ 67,50

€ 81,50

€ 97,50

Минимум престој

1 ноќевање

3 ноќевања

3 ноќевања

5 ноќевања

         

Цена вклучуваs:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive Plus

     

Користење на внатрешнии надворешните базени, фитнес, чадори и лежалки кај базенот

   

Сеф во соба; Wi-Fi

       

Хотелско осигурување, Такса за сместување и 9% ДДВ

     

Мини-клуб, анимација за деца

       

Пинг-понг

       
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба – 1 лицe

       

Двокреветна соба - 3 возрасни лица + 1 дете или 2 возрасни лица + 2 деца до 12.99 години

   

Suite - Минимум 2 возр, максимум 3 возрасни лица + 1 дете или 2 возрасни лица + 3 деца до 12.99 години

 

Suite Deluxe - Минимум 2 возр, максимум 3 возрасни лица + 1 дете или 2 возрасни лица + 3 деца до 12.99 години

 
         

Доплати:

       

Услуга во соба

       

Билијард, фузбал, наем на велосипеди

       

СПА усуги ( терапии и масажи, парна бања, ледена соба и солена соба)

   

Увезени пијалоци

       
         

Намалување:

       

Дете до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

     

Првото дете од 2 - 12,99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица - БЕСПЛАТНО

   

2 деца од 2 - 12,99 год со 2 возрасни лица - Првото дете е БЕСПЛАТНО, Второто дете има 50% попуст

 

2 деца од 2 - 12,99 год со 1 возрасно лице - секое дете има 50% попуст

   

1 дете од 2 - 12,99 год со 1 возрасно лице - има 30% попуст од редовната цена (важи само за двокреветна соба)

 

3 деца од 2 -12,99 год со 2 возрасни лица - Првото дете е БЕСПЛАТНО, Второ и Трето дете има 50% попуст

 

Возрасно лице на дополнително легло - 30% попуст

         

Дополнително:

       

7=5, 14=10, 21=15 за пристигнувања по 24.09.2020 вклуч.

   

7=6, 14=12, 21=18 за пристигнувања од 07.09.2020 до 23.09.2020

 

Бесплатни се поефтините ноќевања.

 

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 24.09.2020 - 15.10.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.09.2020 - 23.09.2020      

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 ден пред датумот на пристигнување за периодите:  16.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 09.09.2020       

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 15 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.07.2020 - 25.08.2020         

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Хотел Mimosa Sunshine - 4*

     
         

Тип на сместување

12.09.2020 - 30.09.2020
ALL

13.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 11.09.2020  ALL

07.07.2020 - 25.08.2020  ALL

 

Лице во двокреветна соба

€ 33,50

€ 45,50

€ 59,00

 

Лице во двокреветна соба Superior

€ 35,50

€ 47,50

€ 61,00

 

Еднокреветна соба

поглед на парк, без балкон

€ 37,50

€ 47,50

€ 72,00

 

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive

     

Хотелско осигурување и 9% ДДВ

       
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна соба 2 + 1 лицe

       

Двокреветна соба Superior 2 + 2 лица

Еднокреветна соба - 1 лицe

       
         

Мин.  сместување:

       

Двокреветна Superior - 2 ВОЗР

       
         

Намалување:

       

Деца до 1.99 години- БЕСПЛАТНО

     

1 дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица - бесплатно

Второ дете 2 - 12.99 год на дополнително легло во Superior соба со 2 ВОЗР - 50% попуст

3 деца 2 - 12.99 год со 1 возрасно лице во Superior соба или без Возрасно лице во Standard соба - за секое дете 50% попуст

3 деца 2 - 12.99 год со 2 возрасни лица во Superior соба - Првото дете е бесплатно; the second и the third- 50% попуст

 

Дете 2 - 12.99 год на регуларно легло - 50% попуст

     

Возрасно лице на дополнително легло - 25% попуст

         

Дополнително:

       

14=12 за пристигнувања од 05.09.2020 to 30.09.2020

   

7=6 за пристигнувања од 05.09.2020 to 30.09.2020

   

Бесплатни се поефтините ноќевања.

       
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 12.09.2020 - 30.09.2020    

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 13.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 11.09.2020        

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.07.2020 - 25.08.2020       

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     
               

 

 

Mirabelle Хотел - 4*

   
       

Тип на сместување

08.09.2020 - 30.09.2020

HB+

12.06.2020 - 30.06.2020 25.08.2020 - 07.09.2020

HB+

01.07.2020 - 24.08.2020

HB+

 По лице во двокреветна соба

€ 22,50

€ 31,50

€ 41,00

Еднокреветна соба поглед на парк

€ 22,50

€ 53,50

€ 81,00

По лице во студио

€ 22,50

€ 31,50

€ 41,00

       

Цена вклучуваs:

     

1 ноќевање од лице со HB+

     

Бесплатно користење на пинг-понг, надворешен базен, фитнес, чадори и лежалки кај базенот, shuttle превоз до плажа

Хотелско осигурување, Такса за сместување и 9% ДДВ

   
       

Максимум сместување:

     

Еднокреветна соба – 1 лицe

     

Двокреветна соба - 2+1/3+0

     

Студио - 2+3/3+2

     
       

Мин.  сместување:

     

Студио - 3 целосни уплати за возрасни лица

       

Доплати

     

ALL INCLUSIVE - 10 евра/возр и 5 евра/дете 2-11,99 год.

   
       

Намалување (не важи за AI доплати):

   

Дете до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

   

1 дете од 2 - 11,99 год во соба со 1 возрасно лице - БЕСПЛАТНО во периодот 08.09.2020 - 30.09.2020, 50% попуст во периодот 12.06.2020 - 30.06.2020 и 25.08.2020 - 07.09.2020 и нема попуст во период од 01.07.2020 - 24.08.2020

2 деца од 2 - 11,99 год во соба со 1 возрасно лице - 50% попуст за секое дете

 

Првото дете од 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица во двокреветна и со 3 возр во студио - БЕСПЛАТНО

Првото дете од 2 - 11,99 год со 2 возрасни лица во студио - 50% попуст

 

Второто дете од 2 - 11,99 год со 2 возрасни лица во студио - 50% попуст

 

Трето дете од 2 - 11,99 год со 2 возрасни лица во студио - бесплатно

   

Трет возрасно лице на дополнително легло во двокреветна - 30% попуст

   

Четврто возрасно лице на дополнително легло во студио - 30% попуст

   
       

Дополнително за пристигнувања во периодот од 08.09.2020 - 30.09.2020

1 бесплатно ноќевање за престој 7-13 ноќевања

2 бесплатно ноќевања за престој 14-20 ноќевања

3 бесплатно ноќевања за престој 21 и повеќе ноќевања

   

Бесплатни се поефтините ноќевања.

     
       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 30.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 12.06.2020 - 30.06.2020 и 25.08.2020 - 07.09.2020      

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

Без пенали за откажувања направени до 10 ден пред датумот на пристигнување за периодот од 01.07.2020 - 24.08.2020         

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   

 

 

Park Хотел Golden Beach - 4*

   
       

Тип на сместување

14.09.2020 - 30.09.2020        ALL

11.06.2020 - 04.07.2020 23.08.2020 - 13.09.2020

ALL

05.07.2020 - 22.08.2020

ALL

По лице во двокреветна Standard соба

€ 25,50

€ 43,50

€ 57,00

Еднокеветна соба

€ 35,50

€ 65,50

€ 91,00

По лице во двокреветна Large соба

€ 27,50

€ 46,50

€ 60,00

По лице во Triple соба

€ 21,50

€ 39,50

€ 52,00

*22.05.-27.09.2020 во барот на плажа “Ролба”, важи само за гостите со доплата за користење на објектите на плажа/лежалки и чадори

10.00 – 18.00 ч локални пијалоци – вода, пиво, сокови и негазирани пијалоци;

помеѓу 10.00 – 11.00 ч, 15.00 – 17.00 ч ладна закуска и овошје; 12.00 – 14.00 – лесен ручек

       

Цената вклучува:

     

1 ноќевање од лице со All inclusive

   

Бесплатно користење на надворешен базен, лежалки и чадор за сонце кај базенот

 

Хотелско осигурување и 9 % ДДВ

     
       

Максимум сместување:

     

Еднокреветна соба - 1 лицe

     

Двокреветна соба - 2 + 1 лицe

     

Двокреветна Large соба - 2 + 2 лица

     

Triple соба - 3 + 1 лицe ; мин. 3 целосни уплати за возрасни лица лица

   
       

Доплати:

     

Доплата за користење на објектите на плажа по лице од ден:

   

  - за периодот од 14.09.2020 - 30.09.2020 - 2 евра

 

  - за периодите 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020 - 5 евра

 

  - за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020 - 6 евра

   

Увезени пијалоци, свежи овошни сокови, брендирани вина; сите бугарски пијалоци помеѓу 23.00 – 10.00 ч

Услуга во соба, Мини бар, Сеф кутија

   

Доктор

     

Сауна, парна бања, масажи, салони за убавина

   

Електронски игри, Билијард, Интернет

     

Паркинг

     

Скара - a-la-carte

     

Ресторан a-la-carte на плажа

     
       

Намалување:

     

Дете од 1.99 год - БЕСПЛАТНО

   

Дете од 0 - 11.99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица во двокреветна соба - БЕСПЛАТНО

 

Дете од 2 - 11.99 год на регуларно легло со 1 или 2 возрасни лица во двокреветна соба

- 50% за периодот по 14.09.2020

 - 35% за периодите од 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

 

 - 20% за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020

   

Второто дете од 2 - 11.99 год на дополнително легло со 2 возрасни лица во двокреветна соба

- 10 евра за периодот по 14.09.2020

 - 15 евра за периодот 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

 

 - 20 евра за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020

   

Две деца со 1 возрасно лице - 50% попуст секое

   

Возрасно лице на дополнително легло - 30% попуст

       
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 5 дена за периодот од 14.09.2020 - 30.09.2020

По овој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 7 дена за периодите: 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

По овој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 9 дена за периодот од 05.07.2020 - 22.08.2020

По овој период се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

No show - 100% од сумата на резервацијата

     

 

 

Хотел Prestige Deluxe Aquapark Клуб - 4

   
         

Тип на сместување

23.09.2020 - 30.09.2020     ALL   

10.09.2020 - 22.09.2020    ALL

16.06.2020 - 02.07.2020 29.08.2020 - 09.09.2020       ALL

03.07.2020 - 28.08.2020     ALL

По лице во двокреветна

Deluxe соба

€ 31,50

€ 37,50

€ 50,50

€ 72,00

По лице во Фамилијарна

Deluxe соба

€ 35,50

€ 40,50

€ 55,50

€ 76,00

По лице во Апартман

со 2 спални соби

€ 37,50

€ 43,50

€ 58,50

€ 81,00

По лице во Premium соба

€ 35,50

€ 42,50

€ 55,50

€ 76,00

Deluxe соба

(користење како еднокреветна)

€ 31,50

€ 54,50

€ 74,50

€ 106,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице со All inclusive

     

Туристичка такса, Хотелско осигурување, ДДВ 9%

     

Бесплатно користење на аквапарк, паркинг, Wi Fi, сеф.

     
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна Deluxe соба

2+2 дете/ 3 возр

     

Фамилијарна Deluxe соба

3+1 дете

     

Апартман со 2 спални соби

4+1 дете

     

Premium соба

3+2 деца

     

Deluxe еднокреветна

1+1 дете

     
         

Минимум сместување:

       

Двокреветна Deluxe соба

2

     

Фамилијарна Deluxe соба

2+2 деца

     

Апартман со 2 спални соби

3 возр

     

Premium соба

2+2 деца

     

Deluxe еднокреветна

1

     
         

Намалување:

       

Бебе 0-1.99 год - бесплатно. Бебешко креветче по барање и зависно од расположливост  - бесплатно.

Прво дете 2-12.99 год на дополнително легло со 2 возп во двокреветна и со 3 возр во Фамилијарна - 100%

Прво дете 2-12.99 год на регуларно легло со 3 возр во Апартман - 50%

   

Второ дете 2-12.99 год на дополнително легло со 2 возр во двокреветна & Фамилијарна - 50%

Прво дете 2-12.99 на регуларно легло со 1 возр во двокреветна - Цена за еднокреветна соба

2 деца 2-12.99 год со 1 возр во двокреветна, двете деца добиваат 50% попуст секое

   

Трето дете 2-12.99 год на дополнително легло со 2 возр во Апартман - 70%

   

Трето возрасно лице на дополнително легло во двокреветна /Фамилијарна и Четврто возрасно лице во Апартман - 20%

Трето возрасно лице во Апартман - 0%

         

Дополнително:

       

7=6, 14=12, 21=18 за пристигнувања од 08.09.2020

   

Бесплатни се поефтините ноќевања.

         

Полиса на откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 23.09.2020 - 30.09.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.09.2020 - 22.09.2020         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 16.06.2020 - 02.07.2020 и 29.08.2020 - 09.09.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 03.07.2020 - 28.08.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања.

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

Хотел Shipka - 4*

     
         

Тип на сместување

16.09.2020 - 05.10.2020         BB


05.09.2020 - 15.09.2020
BB

16.06.2020 - 04.07.2020
27.08.2020 - 04.09.2020
BB

05.07.2020 - 26.08.2020  BB

По лице во двокреветна соба

€ 16,00

€ 19,00

€ 24,00

€ 33,00

Еднокеветна соба

€ 16,00

€ 30,50

€ 38,50

€ 52,00

По лице во Апартман - 2 лица

€ 24,50

€ 29,00

€ 37,00

€ 50,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on BB

       

Бесплатно користење на indoor и надворешен базен; сауна & џакузи; фитнес сала; лежалки и чадор за сонце кај базенот

 

Wi-Fi интернет

       

Детско игралиште

       

Гаража и паркинг

       

Хотелско осигурување, такса на сместување и 9% ДДВ

     
         

Макс. сместување:

       

Двокреветна соба: 2+1 лицe

       

Еднокеветна соба: 1 лицe

       

Апартман: 2+2 /3 лица

       
         

Доплата:

       

HB - 6,00 евра од возрасно лице од ден

     

FB- 9,00 евра од возрасно лице од ден

     

All inclusive - 13,00 евра од возрасно лице од ден

     
         

Намалување, важи за сите типови на соби и за сите планови на оброци:

1 или 2 деца to 1.99 год. на регуларно или дополнително легло - БЕСПЛАТНО

   

1 дете од 2-11.99 год на регуларно легло - 50% попуст

     

1 дете 2-11.99 год. со 2 целосни уплати за возрасни лица возрасни лица – БЕСПЛАТНО

Две деца Првото дете до 1.99 год. и Второто дете 2-11.99 год. со 2 возрасни лица – за двете деца е БЕСПЛАТНО

Две деца 2-11.99 год. со 1 возрасно лице – секое дете има 50% попуст

   

Возрасно лице на дополнително легло - 20% попуст

         

Дополнително:

       

7=6; 14=12; 21=18 за пристигнувања од 05.09.2020 до крајот на сезоната

 

Бесплатни се поефтините ноќевања.

       
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 16.09.2020 - 05.10.2020 и 05.09.2020 - 15.09.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 16.06.2020 - 04.07.2020 и 27.08.2020 - 04.09.2020   

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот: 05.07.2020 - 26.08.2020         

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата