orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Лето 2020: НЕСЕБАР Бугарија

Хотел EVRIDIKA - 3*

     
       

Тип на сместување

13.09.2020-30.09.2020                    RO

31.05.2020-02.07.2020                30.08.2020-12.09.2020                  RO

03.07.2020-29.08.2020                          RO

Двокреветна = Користење како Еднокреветна

€ 18,50

€ 30,50

€ 37,00

По лице во Двокреветна Standard

€ 12,50

€ 17,50

€ 23,00

По лице во Еднокреветна Superior

€ 13,50

€ 19,50

€ 27,00

Трокреветна (од соба)

€ 34,50

€ 46,50

€ 62,00

Апартман (од соба)

€ 42,00

€ 58,00

€ 84,00

       

Цената вклучува:

     

1 ноќевање од единица on RO

     

Бесплатно користење на лежалки и чадор на плажата пред хотелот (зависно од расположливост)

 

Бесплатен интернет за 1 уред од соба

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% VAT

     
       

Максимум сместување:

     

Двокреветна Standard  - 2+1 лица

     

Двокреветна Superior - 2+1 лица

     

Трокреветна -3+1 лица

     

Апартман - 4+1 лица

     
       

Доплата за оброци од лице од ден:

     

BB                 ВОЗР

€ 6,00

   

BB                 ДЕТЕ 2-11,99

€ 3,00

   

HB                 ВОЗР

€ 13,00

   

HB                ДЕТЕ 2-11.99

€ 7,00

   

FB                 ВОЗР

€ 18,00

   

FB                 ДЕТЕ 2-11.99

€ 10,00

   
       

Намалување:

     

Дете 2-11,99 год на дополнително легло - 50% попуст

   

Дете 2-11,99 год на регуларно легло со 1 возр - ниска сезона - 7 евра/ средна сезона - 9 евра/ висока сезона -12 евра

Возрасно лице на дополнително легло - 20 % попуст

     
       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 13.09.2020-30.09.2020                  

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
       

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 31.05.2020-02.07.2020 и 30.08.2020-12.09.2020              

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

     
       

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 03.07.2020-29.08.2020             

По тој период - се наплаќаат 5 ноќевања

     
       

 

 

Хотел KANTILENA - 3*

   
       

Тип на сместување

01.06.2020-30.06.2020                          BB

01.07.2020-31.08.2020                     BB

01.09.2020-30.09.2020                     BB

Лице во двокреветна соба

€ 13,50

€ 16,50

€ 13,50

       

Цената вклучува:

     

1 ноќевање од лице on BB

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% VAT

   
       

Максимум сместување:

     

Двокреветна соба - 2 + 1 лица

     
       

Доплата:

     

Вечера - 6 евра; 2.00-11.99 год - 3 евра

   
       

Намалување:

     

Дете до 1,99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО.

   

Дете 2-6,99 год плаќа во соба со 2 ВОЗР само за доручек - 1,50 евра од ден

 

Трето возрасно лице сместено на дополнително легло добива 30% намалување

       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.06.2020-30.06.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.07.2020-31.08.2020              

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.09.2020-30.09.2020                

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

No show - 100% од сумата на резервацијата

 

 

Aqua Paradise Resort - 4*

             
                     

Позиција

Тип на соба / Распределба

мин лица:                         возр+д

макс лица:                         возр+д

хотел/

анекс

All Inclusive Splash - Хотел & Aqua Park

25.09-11.10.2020            ALL

15.09-24.09.2020                         ALL

08.06-21.06.2020                               07.09-14.09.2020               ALL

22.06-05.07.2020                             24.08-06.09.2020             ALL

06.07-23.08.2020               ALL

1

По лице во Двокреветна Superior

2+0

2+2 / 3+1

хотел

AI/л

43,50 €

54,50 €

67,50 €

73,50 €

88,00 €

2

По лице во Двокреветна Standard

2+0

2+1 / 3+0

анекс

AI/л

41,50 €

52,50 €

65,50 €

71,50 €

86,00 €

3

Еднокреветна

1

1

хотел или анекс

AI/л

53,50 €

77,50 €

97,50 €

122,50 €

147,00 €

4

Апартман со 1 спална соба (наем)

2+2 / 3+1

2+2 / 3+1

хотел

AI/ед *

131,00 €

164,00 €

203,00 €

221,00 €

265,00 €

5

Фамилијарна соба (наем)

3+1 /4+0

4+2 / 5+0

хотел/

анекс

AI/ед **

153,00 €

191,00 €

270,00 €

294,00 €

352,00 €

 

Цена од единица на апартман со една спална соба е до макс можно сместување: 2 возр+2 д/3 возр

Цена од единица of Фамилијарна соба е до 4 возр. Цената за дополнителни лица се наведени во следната табела

                     

Aqua Park - бесплатен влез за гостите на комплексот - веднаш до хотелот

         

Датуми на отворање и затворање на Аквапаркот секогаш зависат од временските услови;                                                                                                                                                                                                                                                 

За време на периодот 14.09.-28.09. ќе функционираат само одреден број на атракции.

       

Гостите во Splash World Програмата можат да користат бесплатни пијалаци и бесплатни закуски само во делот Hotel Food на Аквапаркот.

                     

Полиса за деца и дополнително легло:

             

Тип на соба

возраст

распределување

број

План на оброци

Попуст

         

1, 2

0-12.99

2+1

1st

AI/л

100%

         

1

2-12.99

2+2

2nd

AI/л

50%

         

1, 2

13-99

3+0

1st

AI/л

25%

         

4

2-12.99

2+1

1st

AI/л

100%

         

4

2-12.99

2+2

2nd

AI/л

100%

         

4

13-99

3+0

1st

AI/л

100%

         

4

2-12.99

3+1

1st

AI/л

100%

         

5

2-12.99

4+1

1st

AI/л

100%

         

5

2-12.99

4+2

2nd

AI/л од поз.1

50%

         

5

13-99

5+0

1st

AI/л од поз.1

30%

         
                     
 

Бебиња се секогаш дополнително на макс. сместување (не важи за Двокреветна Стандард)

       
                     
 

Датуми на затварање:

Двокреветна Стандард & Фамилијарна соба:

25.05.20 - 13.09.20

         
                     
 

Период

Рок на откажување без наплата

           
 

A

3 дена пред датум на пристигнување

           
 

B

6 дена пред датум на пристигнување

           
 

C

8 дена пред датум на пристигнување

           
 

D

11 дена пред датум на пристигнување

           
 

E

15 дена пред датум на пристигнување

           
                     

За откажувања направени пред горенаведениот рок се наплаќаат пенали на следниот начин: Период A – првото ноќевање, Периоди B & C: првите 2 ноќевања, Периоди D & E: првите 3 ноќевања.

Во случај на No show се наплаќаат пенали на следниот начин: Периоди A, B & C:  50% од сумата на резервацијата и во Периоди D & E: 100% од сумата на резервацијата.

                                       

 

 

Хотел FESTA PANORAMA - 4*

     
         

Тип на сместување

01.10.2020-31.10.2020          ALL

07.06.2020-20.06.2020           11.09.2020-30.09.2020          ALL

21.06.2020-06.07.2020          26.08.2020-10.09.2020          ALL

07.07.2020-25.08.2020                       ALL

По лице во двокреветна Standard соба поглед на град

€ 31,3

€ 43,6

€ 54,3

€ 64,1

По лице во двокреветна Standard соба поглед на море

€ 33,3

€ 46,7

€ 56,4

€ 67,2

Доплата за еднокреветна соба

€ 8,2

€ 12,3

€ 46,2

€ 61,6

По лице во Suite со поглед на море

€ 36,4

€ 52,3

€ 62,6

€ 73,8

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on ALL

       

Туристичка такса, Хотелско осигурување, 9% VAT

     
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна соба поглед на море - 2 + 2 / 3 + 0 лица

     

Двокреветна соба поглед на град - 2 + 2 / 3 + 0 лица

     

Suite - 2 + 2; 3+1 лица

       
         

Намалување:

       

1 дете -11,99 год на регуларно легло во a соба со 1 возр - 50% попуст

 

2 дете 2-11,99 год на регуларно легло и на дополнително легло во a соба со 1 возр - both children pay 50% each

 

First Дете between 2.00-11.99 год на дополнително легло со 2 ВОЗР е БЕСПЛАТНО.

   

Second Дете between 2.00-11.99 год на дополнително легло со 2 ВОЗР will pay 50% of Цената of the regular bed

 

Трето возрасно лице on additional bed добива 25% попуст.

 
         

Early booking попуст:

       

10% попуст за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 05.04.2020

   

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 2 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

25.04.2020-06.06.2020 и 01.10.2020-31.10.2020

     

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

07.06.2020-20.06.2020 и 11.09.2020-30.09.2020

     

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

 

21.06.2020-06.07.2020 и 26.08.2020-10.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

 

07.07.2020-25.08.2020

       

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       

 

 

Хотел MARIETA PALACE - 4*, Nessebar

 

BACK

   
           

Тип на сместување

01.10.2019 – 05.06.2020
07.09.2020 – 30.09.2020               BB

06.06.2020 – 04.07.2020
24.08.2020 – 06.09.2020                    BB

05.07.2020 – 23.08.2020                 BB

   

Лице во двокреветна соба

€ 19,50

€ 23,50

€ 34,00

   

Single room

€ 26,50

€ 34,50

€ 50,00

   

Rent an Апартман за 2 adults + 2 children или 3 adults + 1 child

€ 52,00

€ 68,00

€ 97,00

   
           

Цената include:

         

1 ноќевање од лице (except за Апартман rate are од единица) on BB

       

Free use of panoramic outdoor swimming pool со sunbeds во summer time, internet access at the reception

   

Хотелско осигурување, resort tax, 9 % VAT

         
     

 

   

Supplements:

         

Dinner: 10 ЕВРА- ВОЗР / 5 ЕВРА- ДЕТЕ2-11.99

       

Lunch: 8 ЕВРА- ВОЗР / 4 ЕВРА- ДЕТЕ2-11.99

       

Baby cot: 4 ЕВРАод ден - payment on spot

       
           

Намалување:

         

Дете from 2 to 11,99 год на дополнително легло во a соба со 2 ВОЗР - free on BB

     

Second Дете from 2 to 11,99 год на дополнително легло  - 50% попуст of the regular adult rate on BB или ALL

   

Дете from 2 to 11,99 год на регуларно легло  - 50% попуст of the regular adult rate on BB, за периодот пред 05.07.2020 и after 23.08.2020

Дете from 2 to 11,99 год на регуларно легло  - 20% попуст of the regular adult rate on BB, за периодот 05.07.2020 - 23.08.2020

 

One adult со two children from 2 to 11,99 год - each Дете has  - 50% попуст of the regular adult rate on BB

   

Adult на дополнително легло - 20% попуст

         
           

Early Booking Попустs valid за сместување on BB во Период 07.05.2020 - 30.09.2020:

   

20% попуст за bookings made till 31.01.2020 и fully paid till 10.02.2020

     

15% попуст за bookings made till 31.03.2020 и 70% paid till 10.04.2020

     

10% попуст за bookings made till 31.05.2020 и 70% paid till 10.06.2020

     
           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

01.10.2019 – 05.06.2020 и 07.09.2020 – 30.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

         
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

06.06.2020 – 04.07.2020 и 24.08.2020 – 06.09.2020

         

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

         
           

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

05.07.2020 – 23.08.2020

         

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

         
           

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

       

 

 

 

АЛБЕНА

 

Хотел Oasis - 2*, Albena

     

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020                 AI

08.06.2020 – 21.06.2020 07.09.2020 – 13.09.2020 AI

22.06.2020 – 08.07.2020  20.08.2020 – 06.09.2020 AI

 09.07.2020 – 19.08.2020 AI

По лице во Двокреветна соба

€ 26,00

€ 32,50

€ 40,50

€ 45,00

Single room

€ 33,50

€ 41,50

€ 52,50

€ 58,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclsuive

     

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       

Двокреветна соба - 2 возр + 2 дете/ 2 возр + 1 возр e.b.

     

The standard Хотел соба has 2 normal beds и 1 extra bed. за 2 adults + 2 children

   

a standard Хотел соба will be provided и no further complaints shall be accepted regarding comfort и space.

 
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Трето возрасно лице на дополнително легло - 20% попуст

     
         

Early booking попуст:

       

25% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

20% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs, single rooms и villas.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Panorama - 2*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020                 AI

08.06.2020 – 21.06.2020 07.09.2020 – 13.09.2020           AI

22.06.2020 – 08.07.2020  20.08.2020 – 06.09.2020            AI

 09.07.2020 – 19.08.2020 AI

По лице во Двокреветна соба     

€ 23,00

€ 28,50

€ 34,00

€ 38,00

Еднокреветна соба                   

€ 29,50

€ 36,50

€ 44,00

€ 49,00

Апартман – 2 bedrooms и 1 hall (од единица)

€ 92,00

€ 114,00

€ 136,00

€ 152,00

Maisonette со 2 bedrooms              (од единица)

€ 92,00

€ 114,00

€ 136,00

€ 152,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице (except Апартман и maisonette - rates are од единица) on All inclusive

   

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 +1 лица

       

Двокреветна соба - 2+1/3+0 лица

       

Апартман - 4 лица

       

Maisonette - 4+1 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

25% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

20% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

         

The above prices do not include the Community & Eco Tax.

     
         

За the units со Максимум capacity of 2+1, 2+2, 3+1 или 4+1, the extra person accepted е Дете со the возраст between 2 и 11, 99 год old.

No complaints regarding the space и comfort will be accepted во case the Максимум capacity е exceeded*.

 

*In case the capacity е exceeded, the extra person/s will be invoiced со the meal supplements.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Boryana - 3*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      ALL

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         ALL

 02.07.2020 – 24.08.2020       ALL

По лице во Двокреветна соба Поглед на море

€ 28,00

€ 42,50

€ 54,00

€ 64,00

Еднокреветна соба Поглед на море

€ 36,50

€ 54,50

€ 70,00

€ 83,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       

Двокреветна соба - 2 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply

 

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

За the Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Elitsa - 3*, Albena

     

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      ALL

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         ALL

 02.07.2020 – 24.08.2020       ALL

Лице во Двокреветна соба Поглед на море

€ 24,00

€ 33,50

€ 44,50

€ 52,00

Еднокреветна соба Поглед на море

€ 31,50

€ 43,50

€ 57,50

€ 67,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       

Двокреветна соба - 2 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

За the Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Kompas - 3*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020                 AI

08.06.2020 – 21.06.2020 07.09.2020 – 13.09.2020            AI

22.06.2020 – 08.07.2020  20.08.2020 – 06.09.2020                AI

 09.07.2020 – 19.08.2020              AI

По лице во Двокреветна соба

€ 23,00

€ 28,00

€ 34,00

€ 38,00

Single room

€ 29,50

€ 36,50

€ 44,00

€ 49,00

Апартман – 1 bedroom и 1 hall (од единица)

€ 56,00

€ 69,70

€ 84,50

€ 95,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице (except за Апартманs - од единица) on All inclusive

   

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       

Двокреветна соба - 2 лица

       

Апартман - 2+1 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

25% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

20% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

         

The above prices do not include the Community & Eco Tax.

     
         

За the units со Максимум capacity of 2+1, 2+2, 3+1 или 4+1, the extra person accepted е Дете со the возраст between 2 и 11, 99 год old.

No complaints regarding the space и comfort will be accepted во case the Максимум capacity е exceeded*.

 

*In case the capacity е exceeded, the extra person/s will be invoiced со the meal supplements.

 
         

Meal supplements:

       

All Inclusive supplement: 21 EUR/ adult/ day & 10,50 EUR/ child/ day.

   
         

The Доплата за оброци are used only to invoice correctly the extra person/s во the unit.

   

The supplements за All Inclusive & All Inclusive Plus cannot be used за хотелs со different board than AI или AI+.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Magnolia - 3*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020                 AI

08.06.2020 – 21.06.2020 07.09.2020 – 13.09.2020            AI

22.06.2020 – 08.07.2020  20.08.2020 – 06.09.2020                AI

 09.07.2020 – 19.08.2020              AI

По лице во Двокреветна соба Standard

€ 23,00

€ 28,00

€ 36,50

€ 43,00

Еднокреветна соба Standard

€ 29,50

€ 36,50

€ 47,00

€ 55,50

По лице во Двокреветна соба Plus

€ 24,00

€ 31,50

€ 39,50

€ 45,00

Еднокреветна соба Plus

€ 31,00

€ 40,50

€ 51,00

€ 58,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

The standard Хотел соба has 2 normal beds и 1 extra bed. за 2 adults + 2 children

   

a standard Хотел соба will be provided и no further complaints shall be accepted regarding comfort и space.

 
         

Early booking попуст:

       

25% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

20% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Arabella Beach - 4*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      ALL

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         ALL

 02.07.2020 – 24.08.2020       ALL

По лице во Двокреветна соба

€ 28,50

€ 39,50

€ 54,50

€ 61,00

Еднокреветна соба

€ 36,50

€ 51,00

€ 70,50

€ 79,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+2 лица

       

Двокреветна соба - 2+2 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

За the Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Flamingo - 4*, Albena

     

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          BB

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      BB

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         BB

 02.07.2020 – 24.08.2020       BB

По лице во Двокреветна соба

€ 24,00

€ 32,50

€ 38,50

€ 43,00

Single room

€ 35,50

€ 48,50

€ 57,50

€ 64,00

По лице во Studio

€ 31,50

€ 38,50

€ 47,00

€ 53,50

Single Studio

€ 55,50

€ 68,50

€ 83,50

€ 95,00

Maisonette - 2 bedrooms + 1 hall        (од единица)

€ 131,50

€ 196,00

€ 246,00

€ 266,50

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице (except за the maisonette - rate е од единица) on BB

   

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       

Двокреветна соба - 2+2 лица

       

Studio соба - 2+2 лица

       

Maisonette - 4+1 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax -1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2019 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

За the Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply.

 
         

The above prices do not include the Community & Eco Tax.

     
         

За the units со Максимум capacity of 2+1, 2+2, 3+1 или 4+1, the extra person accepted е Дете со the возраст between 2 и 11, 99 год old.

No complaints regarding the space и comfort will be accepted во case the Максимум capacity е exceeded*.

 

*In case the capacity е exceeded, the extra person/s will be invoiced со the meal supplements.

 
         

Meal supplements:

       

Breakfast supplement: 7 EUR/ adult/ day & 3.50 EUR/ child/day.

   
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Хотел Kaliakra - 4*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      ALL

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         ALL

 02.07.2020 – 24.08.2020       ALL

По лице во Standard room

€ 37,50

€ 53,00

€ 71,00

€ 82,00

Single Standard соба

€ 48,50

€ 73,50

€ 112,50

€ 130,00

По лице во Superior room

€ 44,50

€ 60,00

€ 79,50

€ 87,00

Single Superior соба

€ 57,50

€ 78,00

€ 126,50

€ 138,00

Two rooms Апартман                          (од единица)

€ 178,00

€ 240,00

€ 318,00

€ 348,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице (except за the two-room Апартман - rates are од единица) on All inclusive

 

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Double superior -  2+2 лица

       

Двокреветна Standard - 2+2 лица

       

Еднокреветна соба superior - 1 лица

       

Еднокреветна соба standard - 1 лица

       

Two-rooms Апартман - 4+1 лица

       
         

Supplement:

       

1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   

Community & Eco Tax.

       
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

За the хотелs Kaliakra Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

         

За the units со Максимум capacity of 2+1, 2+2, 3+1 или 4+1, the extra person accepted е Дете со the возраст between 2 и 11, 99 год old.

No complaints regarding the space и comfort will be accepted во case the Максимум capacity е exceeded*.

 

*In case the capacity е exceeded, the extra person/s will be invoiced со the meal supplements.

 
         

Meal supplements:

       

All Inclusive supplement: 28 EUR/ adult/ day & 14 EUR/ child/ day.

   
         

The Доплата за оброци are used only to invoice correctly the extra person/s во the unit.

   

The supplements за All Inclusive & All Inclusive Plus cannot be used за хотелs со different board than AI или AI+.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

Kaliakra Mare - 4*, Albena

   

BACK

         

Тип на сместување

01.06.2020 - 07.06.2020           14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

08.06.2020 – 21.06.2020      07.09.2020 – 13.09.2020      ALL

22.06.2020 – 01.07.2020  25.08.2020 – 06.09.2020         ALL

 02.07.2020 – 24.08.2020       ALL

По лице во Двокреветна соба

€ 30,50

€ 39,50

€ 61,50

€ 69,50

Еднокреветна соба                       

€ 39,50

€ 51,00

€ 79,50

€ 90,00

Апартман 1 bedroom 1 hall           (од единица)

€ 76,00

€ 98,50

€ 146,00

€ 165,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице (except за Апартман - rate од единица) on All inclusive

   

2 free sun chairs и 1 чадор од единица на плажата

     
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна соба - 2+1/3+0 лица

       

Еднокреветна соба - 1 +1 лица

       

Апартман - 2+1 лица

       
         

Supplement:

       

Community tax - 1.20 eur/ adult/ day & 0.60 eur/ child/ day

     

Each guest е charged со the community tax starting со the arrival day.

   
         

Намалување:

       

Дете до 1, 99 год вклуч.. – БЕСПЛАТНО

     

Дете 2, 00 - 11, 99 год вклуч.. сместено on an дополнително легло во a соба со 2 adults – the сместување и the meals за the Дете are БЕСПЛАТНО

One adult сместено во a соба со one Дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба will apply

 

One adult сместено во a соба со two children (2, 00 - 11, 99 год вклуч..) – price за Еднокреветна соба (1 adult и 1 child) и the 2nd Дете pays 30% from Цената за Single room.

Two adults и two children (2, 00 - 11, 99 incl.) сместено во one соба – 1st Дете е free; 2nd Дете pays 30%.

 

Guests сместено во a ДВОКРЕВЕТНА Interconnecting* (consisting of 2 rooms со connecting door) – each Дете е charged 50% from the adult’s price, which е increased со 3.00 евра/ adult/ day.

Adult на дополнително легло - 20% попуст

       
         

Early booking попуст:

       

20% попустs valid за резервации направени till 31.01.2020 и fully paid till 02.02.2020

   

15% попустs valid за резервации направени till 28.02.2020 и fully paid till 02.03.2020

   

10% попустs valid за резервации направени till 31.03.2020 и fully paid till 02.04.2020

   
         

Early Bird CONDITIONS:

       

The EB попустs apply за a minimum stay of 7 ноќевања.

     

За all bookings made за a shorter stay than 7 ноќевања –NO EB попуст will apply.

   

За the Хотел Kaliakra Mare the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply

The EB попустs are valid only за двокреветна собаs и single rooms.

   

NO changes are admitted to the EB bookings once the rooming lists have been sent (ex.: names, Периодs, total лица).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост.

   

The new reservation will bear full price, without any EB попустs.

   

Each Откажување that might appear once the rooming lists и payments have been sent will bear a 70% penalty from the total amount of the booked сместување.

За the Хотел the EB попустs apply only за ниска и mid seasons. за висока и peak seasons, no EB попуст will apply.

 
         

The above prices do not include the Community & Eco Tax.

     
         

За the units со Максимум capacity of 2+1, 2+2, 3+1 или 4+1, the extra person accepted е Дете со the возраст between 2 и 11, 99 год old.

No complaints regarding the space и comfort will be accepted во case the Максимум capacity е exceeded*.

 

*In case the capacity е exceeded, the extra person/s will be invoiced со the meal supplements.

 
         

Meal supplements:

       

All Inclusive supplement: 28 EUR/ adult/ day & 14 EUR/ child/ day.

   
         

The Доплата за оброци are used only to invoice correctly the extra person/s во the unit.

   

The supplements за All Inclusive & All Inclusive Plus cannot be used за хотелs со different board than AI или AI+.

 
         

Cancelation policy:

       

Cancellations made со 40 дена или more пред гостите arrival – 10% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 39 - 20 дена пред гостите arrival – 30% from the total amount of the reservation.

 

Cancellations made со 19 - 15 дена пред гостите arrival – 50% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 15 - 7 дена пред гостите arrival – 70% from the total amount of the reservation

 

Cancellations made со 5 дена пред гостите arrival – 100% from the total amount of the reservation.

 
         

No show - 100% од сумата на резервацијата

       
         

Payment policy:

       

Each booking made after the Early booking попуст Периоди has to be paid as follow:

   

  - 30% deposit paid 24 hours after the confirmation и the rest 70% has to be paid at least 30 дена пред the arrival date

 

 

ЗЛАТНИ ПЕСОЦИ

 

Хотел Paradise Green park - 3*, Golden sands

 

BACK

       

Тип на сместување

19.05.2020 - 14.06.2020  05.09.2020 - 20.09.2020                 ALL

15.06.2020 - 09.07.2020   21.08.2020 - 04.09.2020   ALL

10.07.2020 - 20.08.2020    ALL

Лице во Studio

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

Лице во One bedroom Апартман

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

Лице во Two bedroom Апартман

€ 31,50

€ 39,50

€ 47,00

       

Цената include:

     

1 ноќевање од лице on All inclusive base

   

Хотелско осигурување, resort tax и 9% VAT

   
       

Minimum stay:

     

Minimum stay 4 ноќевањеs за периодот 10.07.2020 - 20.08.2020!

 
       

Макс сместување:

     

Studio - 2 + 1 лица

     

One bedroom apartmet 3 + 1 child

     

Two bedroom apartmet 4 + 2 children

   
       

Намалување:

     

Дете до 1.99 год - БЕСПЛАТНО

   

Дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со two adults - БЕСПЛАТНО

 

Second Дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со two adults - 70% попуст from the regular rate

Дете 2 - 12.99 год на регуларно легло или дополнително легло со 1 adult - 50% попуст

 

Adult на дополнително легло  - 20% попуст

     
       

Early Booking Попустs:

     

25% за bookings made till 31.01.2020 и 50% paid till 05.02.2020

 

20% за bookings made till 29.02.2020 и 50% paid till 05.03.2020

 

15% за bookings made till 31.03.2020 и 50% paid till 05.04.2020

 

10% за bookings made till 30.04.2020 и 50% paid till 05.05.2020

 
       

Extras:

     

7=6, 14=12 за stay во Периоди 19.05.2020-14.06.2020 incl. и 21.08.2020-20.09.2020 incl.

 

Free are the cheaper ноќевања

     

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs!

 
       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

19.05.2020 - 14.06.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 6 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

15.06.2020 - 09.07.2020 и 21.08.2020 - 20.09.2020

   

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

10.07.2020 - 20.08.2020

     

По тој период - 100% од сумата на резервацијата

   
       

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

   

 

 

Хотел Perunika - 3*, Golden sands

           

BACK

                 

Тип на сместување

01.05.2020 - 10.06.2020  15.09.2020 - 10.10.2020

11.06.2020 – 20.06.2020
06.09.2020 – 14.09.2020

21.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 05.09.2020

07.07.2020 - 25.08.2020

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

Лице во Двокреветна соба   

€ 13,50

€ 22,00

€ 18,00

€ 26,00

€ 22,50

€ 31,00

€ 27,00

€ 39,50

Апартман (од единица 2+2)

€ 46,90

€ 76,75

€ 62,75

€ 90,75

€ 78,50

€ 108,25

€ 94,00

€ 137,75

 Еднокреветна соба                        

€ 20,50

€ 29,00

€ 28,00

€ 36,00

€ 35,00

€ 43,00

€ 42,00

€ 54,50

                 

Цената include:

               

1 ноќевање од лице (except за Апартман - rate е од единица) on BB или All inclusive base

       

Хотелско осигурување и 9% VAT

               
                 

Supplements:

               

Resort fee /obligatory/- 0,50 евра од лице од ден

             
                 

Намалување:

               

Дете до 1.99 год are БЕСПЛАТНО. Baby cot up on request - payment on spot - 2,00 евра од ден;

     

Дете from 2 - 11,99 год сместено на дополнително легло во двокреветна соба со 2 adults - БЕСПЛАТНО;

     

Дете from 2 - 11,99 год на регуларно легло - 50% попуст

           

2 children from 2 - 11,99 год со 1 adult во двокреветна соба - each Дете has 50% попуст

       

Adult на дополнително легло - 20% попуст;

               
                 

Early Booking Попустs:

               

20% попуст за bookings made till 29.02.2020 и fully paid till 10.03.2020

         

15% попуст за bookings made till 15.03.2020 и fully paid till 10.04.2020

         

10% попуст за bookings made till 15.04.2020 и fully paid till 10.05.2020

         
                 

Extras:

               

21=18, 14=12, 10=8, 9=8, 7=6 за arrivals from 01.05.2019 till 10.06.2020 including и from 10.09.2020

     

Free are the cheaper ноќевања

               

The Extras CANNOT be combined со the Early Booking Попустs!

         
                 

Полиса за откажување:

               

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

       

01.05.2020 - 10.06.2020 и 15.09.2020 - 10.10.2020

             

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

       

11.06.2020 – 20.06.2020 и 06.09.2020 – 14.09.2020

           

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

       

21.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 05.09.2020

             

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

             
                 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

       

07.07.2017 - 25.08.2017

               

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

             
                 

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

           

 

 

Grifid Хотел FORESTA - 3*, Golden Sands

   

BACK

 

Market: Romania

           

ADULTS ONLY 16+

           

Тип на соба

Code

19.05.2020 – 23.05.2020     22.09.2020 – 30.09.2020           ALL

24.05.2020 – 15.06.2020                13.09.2020 – 21.09.2020                   ALL

16.06.2020 – 06.07.2020                 26.08.2020 – 12.09.2020                                ALL

07.07.2020 – 25.08.2020                  ALL

 
 

По лице во Double

ДВОКРЕВЕТНА

35,50 €

41,50 €

54,00 €

65,00 €

 

Double (ЕДНОКРЕВЕТНА use)

SGL

38,50 €

56,50 €

69,00 €

95,00 €

 
             

All rates are net, во EUR, per person, per night, on All Inclusive basis.

       

The above prices include 2 sun chairs и 1 чадор од соба на плажата (Grifid Encanto); free shuttle to/from the beach; beach bar со local drinks; in-room Wi-Fi, mini-bar;

 
             

Возраст related Намалување:

           

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

       

16 и above

ДВОКРЕВЕТНА

-30%

       

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

       

ДВОКРЕВЕТНА room:

мин 2 - макс 3 лица сместување: 2ad /3ad

       

ЕДНОКРЕВЕТНА room:

min/макс сместување 1 лица

       
             

Early booking Намалување:

           

10% попуст за all bookings till 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

     

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

     

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

     

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 
             

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 
             

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

       

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

 
             

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

       

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

     

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

     

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

   

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

   
             

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

     

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

 

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

     

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

     

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
             

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

       

PARKING- AGAINST CHARGE

         

FREE ВЕЧЕРА at a-la-carte restaurant of Grifid Arabella со min. stay of  7 night; pre-bookable & dress code е required;

   

FREE SHUTTLE TO/FROM THE BEACH twice a day

       

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со snack;

       

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со breakfast.

       

 

 

Grifid Хотел Club ARABELLA - 4*, Golden Sands

   

BACK

 

Market: Romania

           

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 28.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020            ULTRA ALL

29.05.2020 – 15.06.2020                11.09.2020 – 26.09.2020                   ULTRA ALL

16.06.2020 – 02.07.2020                 26.08.2020 – 10.09.2020                                ULTRA ALL

03.07.2020 – 25.08.2020                   ULTRA ALL

 
 

По лице во Deluxe Поглед на море 2+1

ДВОКРЕВЕТНАDXSV

43,50 €

62,50 €

84,50 €

104,00 €

 
 

По лице во Deluxe Поглед на море 2+2/3+1

ДВОКРЕВЕТНАDXSV4

43,50 €

62,50 €

84,50 €

104,00 €

 
 

По лице во Deluxe Поглед на море (SGL)

SGLDXSV

48,50 €

72,50 €

99,50 €

154,00 €

 
 

По лице во Suite

SU

49,50 €

73,50 €

96,50 €

120,00 €

 
             

All rates are net, во EUR, per person, per night, on Ultra All Inclusive basis. 

       

The above prices include 2 sunbeds и 1 чадор од соба на плажата; in-room Wi-Fi; access to Bolero Aqua park со a shuttle

   
             

Возраст related Намалување:

 

 

 

     

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

2nd extra bed

     

0 – 1.99

All

-100%

     

2 – 12.99

 ДВОКРЕВЕТНАDXSV

-100%

N/A

     

2 – 12.99

ДВОКРЕВЕТНАDX SV4

-100%

-100%

     

13 и above

ДВОКРЕВЕТНАDX SV/ ДВОКРЕВЕТНАDXSV4

-30%

N/A

     

2 – 12.99

SU

-100%

-100%

     

13 и above

SU

-50%

-50%

     
             

Сместување – one adult + one child/ one adult + two children во ДВОКРЕВЕТНАDXSV:

     

Тип на соба

Regular bed

1st extra bed

       

1st Дете (2-12.99)

2nd Дете (2-12.99)

       

ДВОКРЕВЕТНАDX SV

-50%

-50%

       
             

One adult + Дете 0-1.99 y.o. = SGLDXSV

         
             

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

       

SGLDX SV: min/макс сместување 1 лица: 1ad/1ad+1ch  - 0-1.99 years;

       

ДВОКРЕВЕТНАDX SV 2+1: мин 2 - макс 3 лица сместување: 2 ad /2ad+1ch/3ad/1ad+1ch или 2ch;

       

ДВОКРЕВЕТНАDX SV 4: мин 2 - макс 4 лица сместување: 2 ad /2ad+2ch/3ad+1ch;

       

SU: min/макс сместување 4 лица: 2ad+2ch /3ad+1ch /4ad

         
             

Early booking Намалување:

           

10% попуст за all bookings till 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

     

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 
             

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 
     

 

     

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

       

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
             

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

         

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

       

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

     

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
             

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

       

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

     

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
             

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

         

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen

       

PARKING LOT е against extra charge;

         

SAFE во the соба е against extra charge;

         

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со continental breakfast.

       

 

 

Grifid Хотел Club BOLERO - 4*, Golden Sands

     

BACK

 

Market: Romania

             

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 28.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020            ULTRA ALL 24h

29.05.2020 – 15.06.2020                11.09.2020 – 26.09.2020                   ULTRA ALL 24 h

16.06.2020 – 02.07.2020                 26.08.2020 – 10.09.2020                                ULTRA ALL 24h

03.07.2020 – 19.07.2020                           11.08.2020 - 25.08.2020                   ULTRA ALL 24h

20.07.2020 – 10.08.2020                   ULTRA ALL 24h

 
 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Deluxe

ДВОКРЕВЕТНАDX

43,50 €

63,50 €

83,50 €

103,00 €

109,00 €

 

Deluxe (SGL)

SGLDX

47,50 €

73,50 €

98,50 €

152,00 €

161,00 €

 

По лице во Family

FAM

49,50 €

78,50 €

106,50 €

136,00 €

141,00 €

 
               

All rates are net, во EUR, per person, per night, on 24 Hour Ultra All Inclusive basis.

       

The above prices include 2 sun chairs и 1 чадор од соба на плажата, beach bar со local drinks,

     

Grifid Aqua park, in-room safe, in-room Wi-Fi

           
               

Возраст related Намалување:

             

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

2nd extra bed

       

0 – 1.99

All

-100%

       

2 – 12.99

ДВОКРЕВЕТНАDX

-100%

N/A**

       

13 и above

ДВОКРЕВЕТНАDX

-30%

N/A

       

2 – 12.99

FAM

-100%

-100%

       

13 и above

FAM

-50%

N/A

       
               

Сместување – one adult + one Дете / one adult + two children во ДВОКРЕВЕТНА соба only

       

Тип на соба

Regular bed

1st extra bed

         

1st Дете (2-12.99)

2nd Дете (2-12.99)

         

ДВОКРЕВЕТНАDX 

-50%

-50%

         
               

One adult + Дете 0-1.99 y.o. = ЕДНОКРЕВЕТНА room!

           
               

Minimum/Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

         

ДВОКРЕВЕТНАDX room:

мин 2 – макс. 3 лица: 2ad /2 ad+1ch /3ad /1ad +1ch или 2ch;

       

** 2 ad +2 ch во one ДВОКРЕВЕТНАDX соба е accepted if both children are less than 8 год old.

       

ЕДНОКРЕВЕТНА room:

мин / макс сместување 1 лица: 1 adult /1ad +1ch 0-1.99 years;

       

FAM room:

мин / макс сместување 4 лица: 2ad +2ch /3ad+1ch.

       
               

Early booking Намалување:

             

10% попуст за all bookings till 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 
               

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

         

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
               

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

         

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

       

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

       

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
               

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

       

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

     

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
               

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

         

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen

         

IN соба SAFE – БЕСПЛАТНО

           

FREE GRIFID DINE AROUND – pre-bookable

         

PARKING LOT и UNDERGROUND GARВОЗРАСТ are against charge;

       

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со continental breakfast.

       

 

 

Grifid Хотел ENCANTO BEACH - 4*, Golden Sands

     

BACK

 

Market: Romania

             

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 28.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020            ULTRA ALL 24h

29.05.2020 – 15.06.2020                11.09.2020 – 26.09.2020                   ULTRA ALL 24 h

16.06.2020 – 05.07.2020                 26.08.2020 – 10.09.2020                                ULTRA ALL 24h

06.07.2020 – 19.07.2020                           11.08.2020 - 25.08.2020                   ULTRA ALL 24h

20.07.2020 – 10.08.2020                   ULTRA ALL 24h

 
 

По лице во Park View

ДВОКРЕВЕТНАPV

40,50 €

64,50 €

80,50 €

95,00 €

101,00 €

 

Park View (SGL)

SGLPV

45,50 €

74,50 €

95,50 €

140,00 €

148,00 €

 

По лице во Поглед на море

ДВОКРЕВЕТНАSV

45,50 €

69,50 €

84,50 €

106,00 €

111,00 €

 

По лице во Concept Поглед на море

CДВОКРЕВЕТНАSV

55,50 €

79,50 €

99,50 €

122,00 €

130,00 €

 

По лице во FAM park view

FAMPV

46,50 €

76,50 €

98,50 €

123,00 €

129,00 €

 

По лице во FAM поглед на море

FAMSV

50,50 €

82,50 €

104,50 €

136,00 €

142,00 €

 
               

All rates are net, во EUR, per person, per night, on 24 Hour Ultra All Inclusive basis;

       

The above prices include 2 sun chairs и 1 чадор од соба на плажата; beach bar со local drinks; in-room Wi-Fi;

     

free access to Spa Circuit facilities во  MediSpa Encanto Beach;

         
               

CДВОКРЕВЕТНАSV (Concept Well-Fit) -  со more services included – privileged sun deck by the  infinity pool,  privileged  beach zone, in-room safe, slippers и bathrobe,  capsules coffee machine,

 

branded bath amenities; sport drink во the mini bar; access to Under the stars sky bar и lounge за continental breakfast и evenings со beverвозрастs, one Вечера at Beach Club restaurant,

 
               

Возраст related Намалување:

             

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

2nd extra bed

       

0 – 1.99

All

-100%

       

2 – 12.99

ДВОКРЕВЕТНАPV / ДВОКРЕВЕТНАSV/CДВОКРЕВЕТНАSV

-100%

n/a

       

13 и above

ДВОКРЕВЕТНАPV / ДВОКРЕВЕТНАSV/ CДВОКРЕВЕТНАSV

-30%

n/a

       

2 – 12.99

FAMPV/FAMSV

-100%

-100%

       

13 и above

FAMPV/FAMSV

-50%

N/A

       
               

Сместување – one adult + one Дете / one adult + two children во ДВОКРЕВЕТНА соба only

       

Тип на соба

Regular bed

1st extra bed

         

1st Дете (2-12.99)

2nd Дете (2-12.99)

         

ДВОКРЕВЕТНАPV / ДВОКРЕВЕТНАSV

-50%

-50%

         

One adult + Дете 0-1.99 y.o. = ЕДНОКРЕВЕТНА room!

           
               

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

         

ДВОКРЕВЕТНА / ДВОКРЕВЕТНАSV: min. 2 / макс 3 лица сместување: 2ad /2ad+1ch/3ad/1ad+1ch или 2ch;

       

CДВОКРЕВЕТНАSV: min. 2 / макс 3 лица сместување: 2ad /2ad+1ch/3ad

         

SGL:min/макс сместување 1 лица: 1 adult /1ad+1ch 0-1.99 years;

         

FAMPV/FAMSV: мин / макс сместување 4 лица: 2ad +2ch /3ad+1ch

         
               

Early booking Намалување:

             

10% попуст за all bookings till 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 
               

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

         

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
               

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

         

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

       

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

       

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
               

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

       

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

       

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
               

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

         

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen во the main и A-la-carte restaurant;

     

PARKING LOT е against extra charge;

           

SAFE во the соба е against extra charge; except во Тип на соба CДВОКРЕВЕТНАSV

         

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со breakfast.

         

 

 

Grifid Хотел MAREA - 4*, Golden Sands

     

BACK

 

Market: Romania

             

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 28.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020            ULTRA ALL 24h

29.05.2020 – 15.06.2020                11.09.2020 – 26.09.2020                   ULTRA ALL 24 h

16.06.2020 – 05.07.2020                 26.08.2020 – 10.09.2020                                ULTRA ALL 24h

06.07.2020 – 19.07.2020                           11.08.2020 - 25.08.2020                   ULTRA ALL 24h

20.07.2020 – 10.08.2020                   ULTRA ALL 24h

 
 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Park View

ДВОКРЕВЕТНАPV

39,50 €

63,50 €

78,50 €

96,00 €

103,00 €

 

Park View (SGL)

SGLPV

44,50 €

73,50 €

93,50 €

139,00 €

149,00 €

 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Sea Side View

ДВОКРЕВЕТНАSS

41,50 €

66,50 €

81,50 €

104,00 €

107,00 €

 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Поглед на море

ДВОКРЕВЕТНАSV

43,50 €

68,50 €

83,50 €

106,00 €

111,00 €

 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Concept Поглед на море

CДВОКРЕВЕТНАSV

53,50 €

78,50 €

98,50 €

121,00 €

126,00 €

 

По лице во FAM Поглед на море

FAMSV

49,50 €

81,50 €

103,50 €

136,00 €

141,00 €

 
               

All rates are net, во EUR, per person, per night, on 24 Hour Ultra All Inclusive basis;

       

The above prices include 2 sun chairs и 1 чадор од соба на плажата;

         

beach bar со local drinks; in-room Wi-Fi

           

CДВОКРЕВЕТНАSV - со more services included – privileged beach zone, in-room safe, slippers и bathrobe,  capsules coffee machine,, branded bath amenities, one Вечера at Beach Club restaurant, treatment packвозраст at Encanto Beach MediSpa

 
               

Возраст related Намалување:

             

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

2nd extra bed

       

0 – 1.99

All

-100%

       

2 – 12.99

ДВОКРЕВЕТНАPV/ ДВОКРЕВЕТНАSS/ДВОКРЕВЕТНАSV/CДВОКРЕВЕТНАSV

-100%

n/a

       

13 и above

ДВОКРЕВЕТНАPV/ ДВОКРЕВЕТНАSS/ДВОКРЕВЕТНАSV/CДВОКРЕВЕТНАSV

-30%

n/a

       

2 – 12.99

FAMSV

-100%

-100%

       

13 и above

FAMSV

-50%

N/A

       
               

Сместување – one adult + one Дете / one adult + two children

         

Тип на соба

Regular bed

1st extra bed

         

1st Дете (2-12.99)

2nd Дете (2-12.99)

         

ДВОКРЕВЕТНАPV / ДВОКРЕВЕТНАSS/ДВОКРЕВЕТНАSV

-50%

-50%

         

One adult + Дете 0-1.99 y.o. = ЕДНОКРЕВЕТНА room!

           
               

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

         

ДВОКРЕВЕТНАPV / ДВОКРЕВЕТНАSS/ ДВОКРЕВЕТНАSV: min. 2 / макс 3 лица сместување: 2ad /2ad+1ch/3ad/1ad+1ch или 2ch;

       

CДВОКРЕВЕТНАSV: min. 2 / макс 3 лица сместување: 2ad /2ad+1ch/3ad

         

SGLPV: min/макс сместување 1 лица: 1 adult /1ad+1ch 0-1.99 years;

         

FAMSV: мин / макс сместување 4 лица: 2ad +2ch /3ad+1ch

         
               

Early booking Намалување:

           

10% попуст за all bookings until 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.2020;

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       
               

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 
               

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

         

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
               

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

         

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

       

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

       

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
               

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

       

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

       

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
               

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

         

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen во the main и A-la-carte restaurant;

     

PARKING LOT е against extra charge;

           

SAFE во the соба е against extra charge; except во Тип на соба CДВОКРЕВЕТНАSV

         

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со breakfast.

         

 

 

Grifid Хотел METROPOL - 4*, Golden Sands

     

BACK

 

Market: Romania

             

ADULTS ONLY 16+

             

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 23.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020          PREMIUM ALL

24.05.2020 – 06.06.2020                   PREMIUM ALL

07.06.2020 – 17.06.2020                 13.09.2020 – 26.09.2020                                 PREMIUM ALL

18.06.2020 – 06.07.2020                           26.08.2020 - 12.09.2020                     PREMIUM ALL

07.07.2020 – 25.08.2020                  PREMIUM ALL

 
 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Sea Side View

ДВОКРЕВЕТНАSS

49,50 €

67,50 €

82,50 €

92,00 €

110,00 €

 

Sea Side  View (SGL)

SGLSS

58,50 €

99,50 €

122,50 €

136,00 €

163,00 €

 

По лице во Junior Suite

JSU

59,50 €

77,50 €

92,50 €

102,00 €

120,00 €

 
               

All rates are net, во EUR, per person, per night, on Premium All Inclusive basis.

       

Included во the соба price: во соба safe, во соба Wi-Fi, mini bar, capsules coffee machine, slippers и bathrobes;

     

branded bath amenities; 2 sun beds и 1 чадор од соба, lounge beach bar на плажата пред the хотел;

     

free access to Fitness studio во Encanto MediSpa Center

         
               

Возраст related Намалување:

             

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

         

16 и above

JSU

-30%

         

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

         

ДВОКРЕВЕТНА SS room:

min/макс сместување 2 adults;

         

ЕДНОКРЕВЕТНА room:

min/макс сместување 1 adult;

         

JSU room:

мин 2 adults - макс 3 adults

         
               

Early booking Намалување:

             

10% попуст за all bookings until 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 

rates;

             
               

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

         

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
               

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

         

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

       

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

       

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
               

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

       

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

     

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

     

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
               

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

         

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen

         

PARKING LOT е against charge;

           

GRIFID DINE AROUND – pre-bookable

           

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со continental breakfast.

         

 

 

Grifid Хотел VISTAMAR - 4*, Golden Sands

     

BACK

 

Market: Romania

               

Тип на соба

Code

04.05.2020 – 21.05.2020     27.09.2020 – 15.10.2020            ULTRA ALL 24h

22.05.2020 – 03.06.2020                11.09.2020 – 26.09.2020                   ULTRA ALL 24 h

04.06.2020 – 17.06.2020                                ULTRA ALL 24h

18.06.2020 – 02.07.2020                           26.08.2020 - 10.09.2020                   ULTRA ALL 24h

03.07.2020 – 19.07.2020            11.08.2020 - 25.08.2020                  ULTRA ALL 24h

20.07.2020 - 10.08.2020             ULTRA ALL 24h

 
 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Park View

ДВОКРЕВЕТНАPV

43,50 €

61,50 €

69,50 €

81,50 €

99,00 €

104,00 €

 

Park View (SGL)

SGLPV

48,50 €

71,50 €

79,50 €

96,50 €

154,00 €

159,00 €

 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Поглед на море

ДВОКРЕВЕТНАSV

46,50 €

66,50 €

74,50 €

89,50 €

109,00 €

114,00 €

 

По лице во Junior Suite Sea Side

JSUSS

51,50 €

71,50 €

79,50 €

95,50 €

116,00 €

121,00 €

 

По лице во Suite

SU

49,50 €

71,50 €

85,50 €

103,50 €

126,00 €

132,00 €

 

По лице во ДВОКРЕВЕТНА Concept Поглед на море 16+

CДВОКРЕВЕТНАSV

56,50 €

76,50 €

84,50 €

104,50 €

127,00 €

137,00 €

 
                 

All rates are net, во EUR, per person, per night, on 24 Hour Ultra All Inclusive basis;

         

The above prices include 2 sun chairs и 1 чадор од соба на плажата; beach bar со local drinks; in-room Wi-Fi;

     

CДВОКРЕВЕТНАSV16+ (adults only) -  со more services included – Sky bar & restaurant, one Fusion a la carte Вечера at Metropol,

     

adults only zone – infinity pool,  private beach zone,  in-room safe, slippers и bathrobe,  capsules coffee machine,,

     

branded bath amenities; free access to Fitness studio во Encanto MediSpa Center

         

 

               

Возраст related Намалување:

             

Возраст

Тип на соба

1st extra bed

2nd extra bed

         

0 – 1.99

All, except ДВОКРЕВЕТНАCSV

-100%

         

2 – 12.99

ДВОКРЕВЕТНАPV/ДВОКРЕВЕТНАSV/JSUSS

-100%

n/a

         

13 и above

ДВОКРЕВЕТНАPV/ДВОКРЕВЕТНАSV/JSUSS

-30%

n/a

         

2 – 12.99 12.99

SU

-100%

-100%

         

13 и above

SU

-50%

n/a

         
                 

Сместување – one adult + one child/ one adult + two children во standard ДВОКРЕВЕТНА only.

       

Тип на соба

Regular bed

1st extra bed

           

1st Дете (2-12.99)

2nd Дете (2-12.99)

           

ДВОКРЕВЕТНАPV/ДВОКРЕВЕТНАSV

-50%

-50%

           

One adult + Дете 0-1.99 y.o. = ЕДНОКРЕВЕТНА room!

           
                 

Minimum / Максимум и можно сместување of Тип на собаs:

         

ДВОКРЕВЕТНАPV/ДВОКРЕВЕТНАSV: мин 2 лица – макс 3 лица сместување: 2ad+1ch /3ad; 1ad+1ch или 2ch;

         

JSUSS: мин 2 лица – макс 3 лица сместување: 2ad+1ch /3ad;

         

SGL: мин / макс сместување 1 лица: 1ad/1ad+1ch 0-1.99 years;

           

SU: мин / макс сместување 4 лица; 2ad+2ch/3ad+1ch.

           

ДВОКРЕВЕТНАCSV16+: мин / макс сместување 2 лица; 2ad.

           
                 

Early booking Намалување:

             

10% попуст за all bookings till 29.02.20 incl.! 100% prepayment until 15.03.20;

         

Cancellations of pre-paid early bookings, made until 30.04.20 incl. are со no penalty.

       

Cancellations of pre-paid early bookings, made after 30.04.20 are non-refundable.

       

If any of the early bookings has not been pre-paid во the aforementioned deвозрines, the Хотелier shall cancel the relevant reservation(s) и гостите shall not be сместено.

 
                 

Minimal length of stay: The required minimum of stay за individual tourists е no less than 5 days. All bookings less than 5 дена are to be sent to the Хотелier as request и are subject to the written confirmation by the latter.

 
                 

Payment conditions за bookings after the early booking Период:

         

Upon receipt of a new booking, its status е “waiting”, as within 10 дена 100% prepayment е due. Only then, the reservation е considered confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, the same е canceled;

 

Upon receipt of a new booking within less than 14 дена пред arrival, 100% prepayment should be made 2 дена after receipt of the request. Only then the reservation е considered as confirmed by the хотелier. Во случај на unpaid reservation aforesaid Период, it е canceled;

 

Upon receipt of a new booking on the same day of arrival, payment must be made on 100% on the same day или the next day until 12 pm. the latest;

   
                 

Amendment conditions за 100% pre-paid bookings:

           

Рок за names amendment to already made ​​reservations - 7 дена пред arrival;

         

Shortening of the stay Период to already made ​​reservation – the prepayment е non-refundable;

       

Change во the dates of stay, but со no difference во број of ноќевања - хотелier must be notified 15 дена prior to arrival;

     

Prolonging of stay shall be made со 7 day notice и 100% payment of the difference as per booking on contract rates.

     
                 

Откажување и no-show policy за bookings after the early booking Период:

         

Upon Откажување made by the tour operator, the хотелier е entitled to retain part of the prepaid cost of the reservation, by the following scheme:

   

Откажување made до 30 дена пред arrival: 30% of the prepayment on the booking е non-refundable;

       

Откажување made до 10 дена пред arrival: 50% of the prepayment on the booking е non-refundable;

       

Откажување later than 10 дена пред arrival: 100% of the prepayment е non-refundable.

       

Во случај на a no-show, the хотелier е entitled to retain 100% of the prepaid amount за the reservation;

       

Во случај на an early departure (guests, leaving the Хотел пред the confirmed departure date), the amount за the part of the “unused” stay е non-refundable и cannot be deducted from future payments.

 
                 

USEFUL INFORMATION за OUR GUESTS:

           

DRESS CODE за Вечера required – long trousers за the gentlemen

         

FREE GRIFID DINE AROUND – pre-bookable

           

PARKING LOT е against extra charge;

           

SAFE во the соба е against extra charge; except Concept Поглед на море 16+

         

CHECK-IN at 14:00 o’clock, starts со afternoon snack;

         

CHECK-OUT at 12:00 o’clock, finishes со continental breakfast.

         

 

 

Хотел APOLLO GOLDEN SANDS - 4*+, Golden Sands

   

BACK

           

Type of accomodation

01.04.2019 - 31.05.2019 01.10.2019 - 31.10.2019    ULTRA ALL

01.06.2019 - 15.06.2019 16.09.2019 - 30.09.2019          ULTRA ALL

16.06.2019 - 30.06.2019  01.09.2019 - 15.09.2019         ULTRA ALL

01.07.2019 - 15.07.2019 16.08.2019 - 31.08.2019                ULTRA ALL

16.07.2019 - 15.08.2019               ULTRA ALL

По лице во двокреветна Standard соба park view

€ 71,50

€ 75,50

€ 86,50

€ 105,50

€ 111,00

Single Standard соба park view

€ 93,50

€ 105,50

€ 126,50

€ 150,50

€ 160,00

По лице во двокреветна Standard соба поглед на море

€ 77,50

€ 81,50

€ 92,50

€ 111,50

€ 117,00

Single Standard соба поглед на море

€ 105,50

€ 117,50

€ 138,50

€ 162,50

€ 172,00

По лице во Family room

€ 89,50

€ 93,50

€ 104,50

€ 123,50

€ 129,00

По лице во One-Bedroom Suite со Pool View

€ 107,50

€ 111,50

€ 122,50

€ 141,50

€ 147,00

По лице во One-Bedroom Suite со Поглед на море

€ 114,50

€ 118,50

€ 129,50

€ 148,50

€ 154,00

По лице во  Two-Bedroom Suite со Поглед на море

€ 96,00

€ 100,00

€ 111,00

€ 130,00

€ 135,50

           

Цената вклучува:

         

1 ноќевање од лице on ULTRA ALLINCLUSIVE

       

Travel insurance, resort fee и 9% VAT

       
           

Максимум сместување:

         

Двокреветна соба park/поглед на море - 2 + 1 лица

       

Еднокреветна соба park/поглед на море - 1 лица

         

Family соба park view - 2 + 2 лица

         

One-Bedroom Suite - 2 + 2 лица

         

Two-Bedroom Suite - 4 + 2 лица

         
           

Намалување:

         

Adult и Дете policy per person

Тип на соба

Возраст from-to

Price / Попуст %

   

Baby

ALL

0-1,99

0,00

   

1st Дете со 2 Adults

ALL

2-5,99

0,00

   

6-12,99

35 EUR

   

2nd Дете со 2 Adults

FAM, LX, LXSV1, LXSV2

2-12,99

35 EUR

   

1st Дете со 1 Adult**

ALL

2-5,99

0,00

   

6-12,99

35 EUR

   

2nd Дете со 1 Adult**

ALL

2-12,99

35 EUR

   

3rd Adult

ALL

Over 13

30%

   

4th Adult

FAM, LX, LXSV1, LXSV2

Over 13

30%

   

**  Adult pays single rate

         
           

Changing the guest name е considered as a new reservation

       
           

Early bookings (by 31/12/2019, from 01/01 to 31/01/2020, from 01/02 to 29/02/2020, from 01/03 to 30/04/2020 и from 01/05/2020 – за reservations received not later than 30 дена пред arrival).

Попустs of:

         

40% of the prices за сместување и meals за reservations received by 31/12/2019,

     

30% за reservations received from 01/01 to 31/01/2020,

       

20% за reservations received from 01/02 to 28/02/2020,

       

10% за reservations received from 01/03 to 30/04/2020,

       

10% за reservations received from 01/05/2020, but not later than 30 дена пред arrival.

     

PAYMENT by 10/03/2020 и 10/05/2020 a deposit во the amount of 50% of the value of all early bookings made during the preceding Период.

 

Change (addition of a person) after the Период leads to a попуст за the new person, corresponding to the Период when the change takes place.

 

Во случај на non-payment within the deposit Период за early booking, all services will be invoiced at the contract prices without попуст.

 
           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 3 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

01.04.2020 - 31.05.2020 и 01.10.2020 - 31.10.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

01.06.2020 - 15.06.2020 и 16.09.2020 - 30.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

16.06.2020 - 30.06.2020 и 01.09.2020 - 15.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред the arreval date за периодите:

     

01.07.2020 - 15.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020

       

After those peridos - 2 ноќевања charge applies

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред the arreval date за периодите:

     

16.07.2020 - 15.08.2020

         

After those peridos - 2 ноќевања charge applies

       
           

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

       

 

 

Хотел Elena - 4*, Golden Sands

   

BACK

         

Тип на сместување

01.04.2020 - 13.06.2020
14.09.2020 - 31.10.2020                             ALL 24 h

14.06.2020 - 24.06.2020                 03.09.2020 - 13.09.2020          ALL 24 h

25.06.2020 - 07.07.2020                    24.08.2020 - 02.09.2020                 ALL 24 h

08.07.2020 - 23.08.2020                  ALL 24 h

Лице во TWIN Economy room

25,50 €

32,50 €

38,50 €

46,00 €

Лице во TWIN соба Park side

28,50 €

35,50 €

42,50 €

51,00 €

Лице во TWIN соба Sea side

29,50 €

36,50 €

43,50 €

52,00 €

Лице во Studio Sea side

32,50 €

39,50 €

46,50 €

55,00 €

Еднокреветна соба Park side

30,50 €

52,50 €

73,50 €

88,00 €

Еднокреветна соба Sea side

31,50 €

53,50 €

74,50 €

89,00 €

         

Цената include:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive 24 hours

     

Хотелско осигурување и 9% VAT

       
         

Макс сместување:

       

Twin соба - 2+2/3+0 лица

       

Studio sea side - 3+2/ 2+3 /4+0 лица

       

Еднокреветна соба - 1+1 лица

       
         

Supplements:

       

Massвозрастs

       

Doctor

       

Safety deposit box

       

Baby cot

       

Parking

       

Rent a car

       
         

Намалување:

       

1st, 2nd & 3rd Дете до 1.99 год вклуч.. во SGL, TWN  & Studio - БЕСПЛАТНО.

   

First Дете between 2-12.99 год вклуч.. со  2 adults во TWN & Studio - БЕСПЛАТНО.

   

Second и Third Дете between 2-12.99 год со 2 adults во TWN & Studio - each Дете добива 50% попуст.

 

Дете between 2-12.99 год вклуч.. со 1 adult во TWN:

     

   1) За периодите 01.04.2020 - 13.06.2020, 14.09.2020 - 31.10.2020, 14.06.2020 - 24.06.2020, 03.09.2020 - 13.09.2020 - 50% попуст за the child.

   2) За периодите 25.06.2020 - 07.07.2020, 24.08.2020 - 02.09.2020, 08.07.2020 - 23.08.2020 - 10% попуст за the child.   

Two или three children between 2-12.99 год вклуч.. со 1 adult во TWN - 50% попуст за each child.

 

Adult на дополнително легло во TWN и Studio - 30% попуст.

     
         

Early booking попустs, valid за minimum stay 5 ноќевањеs:

   

25% попуст за bookings made untill 31.01.2020 incl. со 50% payment by 05.02.2020

   

20% попуст за bookings made untill 29.02.2020 incl. со 50% payment by 05.03.2020

   
         

Extras:

       

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 за arrivals пред 15.06.2020 и after 09.09.2020

 
         

The early booking попустs & the free ноќевања incentives (7=6, 14=12 etc) are mutually cumulative

 
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.04.2020 - 13.06.2020 и  14.09.2020 - 31.10.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

14.06.2020 - 24.06.2020 и 03.09.2020 - 13.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

25.06.2020 - 07.07.2020 и  24.08.2020 - 02.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 12 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

08.07.2020 - 23.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Havana Casino Хотел & SPA - 4*, Golden Sands

   

BACK

             

Тип на сместување

01.05.2020 - 20.05.2020                                11.09.2020 - 30.09.2020  

21.05.2020 - 14.06.2020

15.06.2020 - 09.07.2020     21.08.2020 - 10.09.2020 ALL

10.07.2020 - 20.08.2020 ALL

Meal Board

HB

ALL

HB

ALL

По лице во TWN/ДВОКРЕВЕТНА - Front Park View

€ 24,50

€ 29,50

€ 28,50

€ 33,50

€ 42,50

€ 51,00

По лице во TWN/ДВОКРЕВЕТНА - Поглед на море

€ 29,50

€ 34,50

€ 33,50

€ 38,50

€ 46,50

€ 56,00

По лице во TWN/ECONOMIC - park view, no balcony

€ 21,50

€ 26,50

€ 24,50

€ 29,50

€ 35,50

€ 43,00

SNG/ECONOMIC - park view, no balcony

€ 34,50

€ 39,50

€ 39,00

€ 44,00

€ 53,00

€ 64,00

Minimum stay - 4 ноќевањеs за периодот 15.06.2020 - 10.09.2020!

     
             

Цената вклучува:

           

1 ноќевање од лице on HB / All inclusive base

         

Хотелско осигурување, resort tax, 9% VAT

           
             

Максимум сместување:

           

TWN/ДВОКРЕВЕТНА-FVP - 4 лица

           

TWN/ДВОКРЕВЕТНА-SV - 3 лица

           

TWN/ECONOMIC - 2 лица

           

SNG/ECONOMIC - 1 лица

           
             

Намалување:

           

Children under the возраст of 1,99 год – БЕСПЛАТНО

       

First Дете from 2-11.99 год сместено on an дополнително легло во двокреветна соба  соба – БЕСПЛАТНО

 

Second Дете from 2 - 11,99 год со 2 adults - 70% disocunt

       

Дете from 2-11.99 год сместено on regular bed/ еxtra bed – 50% попуст

   

Adult на дополнително легло во двокреветна соба - 20% попуст

         
             

Early Booking Попустs:

           

25% за bookings made till 31.01.2020 и 50% paid till 05.02.2020

     

20% за bookings made till 29.02.2020 и 50% paid till 05.03.2020

     

15% за bookings made till 31.03.2020 и 50% paid till 05.04.2020

     

10% за bookings made till 30.04.2020 и 50% paid till 05.05.2020

     
             

Extras:

           

7=6, 14=12 за stay во Периоди 01.05.2020-14.06.2020 incl. и 05.09.2020-30.09.2020 incl.

   

Free are the cheaper ноќевања

           

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs!

       
             

Полиса за откажување:

           

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.05.2020 - 20.05.2020 и 11.09.2020 - 30.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

         
             

Без пенали за откажувања направени до 6 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

21.05.2020 - 14.06.2020 и 21.08.2020 - 10.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

         
             

Без пенали за откажувања направени до 8 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

15.06.2020 - 09.07.2020

           

По тој период - 2 ноќевања charge applies

         
             

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

10.07.2020 - 20.08.2020

           

По тој период - 100% од сумата на резервацијата

         
             

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

       

 

 

Хотел Helios SPA - 4*, Golden Sands

     

BACK

           

Type of accomodation

01.04.2019 - 31.05.2019 01.10.2019 - 31.10.2019    ALL

01.06.2019 - 15.06.2019 16.09.2019 - 30.09.2019         ALL

16.06.2019 - 30.06.2019  01.09.2019 - 15.09.2019         ALL

01.07.2019 - 15.07.2019 16.08.2019 - 31.08.2019                ALL

16.07.2019 - 15.08.2019               ALL

По лице во Standard соба Park View

€ 58,50

€ 62,50

€ 72,50

€ 88,00

€ 93,00

Single Standard соба Park View

€ 78,50

€ 86,50

€ 103,50

€ 123,00

€ 134,00

По лице во Standard соба Поглед на море

€ 64,50

€ 68,50

€ 78,50

€ 94,00

€ 99,00

Single Standard соба Поглед на море

€ 90,50

€ 98,50

€ 115,50

€ 135,00

€ 146,00

По лице во Family room

€ 76,50

€ 80,50

€ 90,50

€ 106,00

€ 111,00

По лице во One-Bedroom Suite со Pool View

€ 94,50

€ 98,50

€ 108,50

€ 124,00

€ 129,00

По лице во One-Bedroom Suite со Поглед на море

€ 101,50

€ 105,50

€ 115,50

€ 131,00

€ 136,00

           

Цената вклучува:

         

1 ноќевање од лице on ALL INCLUSIVE

       

Travel insurance, resort fee и 9% VAT

       
           

Максимум сместување:

         

Двокреветна соба park/поглед на море - 2 + 1 лица

       

Еднокреветна соба park/поглед на море - 1 лица

         

Family соба park view - 2 + 2 лица

         

One-Bedroom Suite - 2 + 2 лица

         
           

Намалување:

         

Adult и Дете policy per person

Тип на соба

Возраст from-to

Price / Попуст %

   

Baby

ALL

0-1,99

0,00

   

1st Дете (with 2 Adults)

ALL

2-12,99

0,00

   

2nd Дете (with 2 Adults)

FAM, LX, LXSV1

2-12,99

25 EUR

   

1st Дете со 1 Adult**

ALL

2-12,99

0,00

   

2 Children со 1 Adult**, each child

ALL

2-12,99

0,00

   

3rd Adult

ALL

Over 13

30%

   

4th Adult

FAM, LX, LXSV1

Over13

30%

   

**  Adult pays single rate

         
           

Changing the guest name е considered as a new reservation

       
           

Early bookings (by 31/12/2019, from 01/01 to 31/01/2020, from 01/02 to 29/02/2020, from 01/03 to 30/04/2020 и from 01/05/2020 – за reservations received not later than 30 дена пред arrival).

Попустs of:

         

40% of the prices за сместување и meals за reservations received by 31/12/2019,

     

30% за reservations received from 01/01 to 31/01/2020,

       

20% за reservations received from 01/02 to 28/02/2020,

       

10% за reservations received from 01/03 to 30/04/2020,

       

10% за reservations received from 01/05/2020, but not later than 30 дена пред arrival.

     

PAYMENT by 10/03/2020 и 10/05/2020 a deposit во the amount of 50% of the value of all early bookings made during the preceding Период.

 

Change (addition of a person) after the Период leads to a попуст за the new person, corresponding to the Период when the change takes place.

 

Во случај на non-payment within the deposit Период за early booking, all services will be invoiced at the contract prices without попуст.

 
           

Полиса за откажување:

         

Без пенали за откажувања направени до 3 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

01.04.2020 - 31.05.2020 и 01.10.2020 - 31.10.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

01.06.2020 - 15.06.2020 и 16.09.2020 - 30.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 5 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

     

16.06.2020 - 30.06.2020 и 01.09.2020 - 15.09.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред the arreval date за периодите:

     

01.07.2020 - 15.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020

       

After those peridos - 2 ноќевања charge applies

       
           

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред the arreval date за периодите:

     

16.07.2020 - 15.08.2020

         

After those peridos - 2 ноќевања charge applies

       
           

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

       

 

 

Joya Park Complex - 4*, Golden Sands

   

BACK

         

Тип на сместување

15.05.2020 - 04.06.2020 14.09.2020 - 30.09.2020          ALL

05.06.2020 - 18.06.2020   04.09.2020 - 13.09.2020                            ALL

19.06.2020 - 09.07.2020   24.08.2020 - 03.09.2020               ALL

10.07.2020 - 23.08.2020                     ALL

Лице во Двокреветна соба

€ 32,50

€ 37,50

€ 42,50

€ 53,50

Лице во ДВОКРЕВЕТНА Family room

€ 34,00

€ 39,50

€ 44,50

€ 56,50

Single room

€ 32,50

€ 37,50

€ 62,50

€ 95,00

Лице во One bedroom Апартман

€ 37,50

€ 42,50

€ 47,50

€ 60,50

Лице во Two bedroom Апартман

€ 40,00

€ 44,50

€ 51,00

€ 65,50

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

Free use of outdoor swimming pool, 2 sun beds и 1 parasol per 1 соба at the pool

   

Хотелско осигурување, resort tax, 9% VAT

       

Fitness

       

Wi-fi

       

Children's playground

       
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лица

       

Двокреветна соба - 2 + 1 лица

       

ДВОКРЕВЕТНА Family соба - 2 + 2 / 3 + 0 лица

       

One bedroom Апартман - 2 + 2 / 3+ 1 лица

     

Two bedroom Апартман - 4 + 2 / 5+1 лица

     
         

Supplements:

       

Pool view supplement - 10 ЕВРАод соба од ден

     

Table tennis

       

Tennis court

       

Room service, safe

       

Doctor

       

Billiards

       

Barbeque, lobby bar

       

Mini-bar

       

Sauna, steam bath, jacuzzi, massвозрастs

       
         

Намалување:

       

Children до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

     

Дете from 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 adults во двокреветна соба /Апартман - БЕСПЛАТНО

 

Second Дете from 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 adults во ДВОКРЕВЕТНА Family или Апартман - 50% попуст

 

Дете from 2 - 11,99 год on regural bed во двокреветна соба - 50% попуст

   

Adult на дополнително легло во двокреветна соба /Апартман - 20% попуст

     

One adult со 2 children from 2 - 11,99 год во двокреветна соба - each Дете has 50% попуст

 
         

Early booking попустs:

       

25% early booking попуст applies за резервации направени till 31.01.2020 и 50% paid till 10.02.2020

 

20% early booking попуст applies за резервации направени till 31.03.2020 и 50% paid till 10.04.2020

 

15% eraly booking попуст applies за резервации направени till 30.04.2020 и 50% paid till 10.05.2020

 
         

Extras:

       

1 free night за stay 7-13 ноќевања за arrivals 15.05.2020-24.06.2020 и 01.09.2020-30.09.2020

 

3 free ноќевања за stay 14-21 ноќевања за arrivals 15.05.2020-24.06.2020 и 01.09.2020-30.09.2020

 

Free are the cheaper ноќевања

       

The extras CAN be conbined со the EB Попустs!

     
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

15.05.2020 - 04.06.2020 и 14.09.2020 - 30.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

05.06.2020 - 18.06.2020 и 04.09.2020 - 13.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

19.06.2020 - 09.07.2020 и 24.08.2020 - 03.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

10.07.2020 - 23.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Kaliakra Palace - 4*+,  Golden Sands

   

BACK

         

Тип на сместување

03.05.2020 –31.05.2020 15.09.2020 - 15.10.2020    Ultra ALL    

01.06.2020 - 23.06.2020 01.09.2020 - 14.09.2020    Ultra ALL

 24.06.2020 - 14.07.2020 16.08.2020 - 31.08.2020              Ultra ALL

15.07.2020-15.08.2020  Ultra ALL

По лице во a Double standard

€ 35,50

€ 48,50

€ 64,00

€ 75,00

Single room

€ 53,00

€ 72,50

€ 95,50

€ 112,00

По лице во a Double со side поглед на море

€ 36,50

€ 49,50

€ 65,00

€ 76,00

По лице во a Double superior

€ 37,50

€ 50,50

€ 66,00

€ 77,00

По лице во a Double superior - поглед на море

€ 39,50

€ 52,50

€ 68,00

€ 79,00

По лице во a Studio                           (min. 4 fullpaying)

€ 32,50

€ 46,50

€ 61,00

€ 71,50

По лице во a Studio - поглед на море               (min. 4 fullpaying)

€ 34,50

€ 48,50

€ 63,00

€ 73,50

 По лице во an Апартман                      (min. 4 fullpaying)

€ 34,50

€ 48,50

€ 63,00

€ 73,50

По лице во an Апартман -  поглед на море (min. 4 fullpaying)

€ 36,50

€ 50,50

€ 65,00

€ 75,50

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on Ultra All Inclusive

     

Туристичка такса, Хотелско осигурување, VAT 9%

     

Swimming pool, sunbeds и чадор at the pool

     

Baby cot во the room

       

Wi-fi во the lobby и во the superior rooms

     

NEW - 1 чадор и 2 sun beds од соба at the хотел's beach

     
         

Максимум сместување:

       

Двокреветна Standard - 2+1 лица

       

Double со a поглед на море - 2+1 лица

       

Double superior - 2+2 лица

       

Studio - 4+2 лица

       

Апартман - 4+2 лица

       
         

Supplement:

       

Kids' : animation, club, playground, outdoor pool со a slide, section во one of the outdoor pools

 

Internet corner

       

Safe at the reception

       

Sauna, massвозрастs

       

Billiards

       

Rent a car

       

Doctor

       

Laundry, chemical cleaning

       

Parking

       
         

Намалување:

       

Дете до 1,99 год – БЕСПЛАТНО.

     

First Дете between 2 и 12,99 год во a double или double superior соба со 2 fullpaying adults или со 4 fullpaying adults во a studio или Апартман - БЕСПЛАТНО.

Second Дете between 2 и 12,99 y. old во a double superior со 2 fullpaying adults или во a studio или Апартман со 4 fullpating adults - 50% попуст.

Дете between 2 и 12,99 y. old во double или double superior со 1 fullpaying adult - 50% попуст.

 

Two children  between 2 и 12,99 y. old во double или double superior соба со 1 fullpaying adult - 50% попуст за each child.

An adult on an additional bed во all of the rooms - 20% попуст.

     
         

Early booking попустs, valid за stay of min. 5 ноќевања за Период 10.06.2020-10.09.2020. за stay until 09.06.2020 и from 11.09.2020 - valid за minimum stay 1 ноќевање

20% попуст за резервации направени till 29.02.2020 и fully paid till 10.03.2020

   

15% попуст за резервации направени till 31.03.2020 и 75%paid till 10.04.2020

   

10% попуст за резервации направени till 30.04.2019 и 75% paid till 10.05.2020

   

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Extras:

       

14=12, 7=6 за arrivals till 07.06.2020 и after 14.09.2020.

     

Free are the cheaper ноќевања

       

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs!

   
         

Cancelation policy:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

03.05.2020 –31.05.2020 и 15.09.2020 - 15.10.2020   

     

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.06.2020 - 19.06.2020 и 01.09.2020 - 14.09.2020

     

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

   

 20.06.2020 - 14.07.2020 и 16.08.2020 - 31.08.2020  

     

По тој период -1 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот:

   

15.07.2020-15.08.2020 

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies.

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Хотел Lilia - 4*, Golden sands

   

BACK

Не важи за market Russia

       

Тип на сместување

01.05.2020 - 15.05.2020 01.10.2020 - 31.10.2020  HB

16.05.2020 - 14.06.2020  11.09.2020 - 30.09.2020   HB

15.06.2020 - 04.07.2020  31.08.2020 - 10.09.2020   HB

05.07.2020 - 30.08.2020 HB

По лице во двокреветна соба

€ 18,50

€ 24,50

€ 34,50

€ 45,00

Single room

€ 25,50

€ 34,50

€ 50,50

€ 79,00

Апартман со 2 beds (од единица)

€ 55,00

€ 73,00

€ 89,00

€ 134,00

Апартман VIP со 4 beds (од единица)

€ 122,00

€ 162,00

€ 192,00

€ 254,00

         

Цената include:

       

1 ноќевање од лице за rooms и од единица за Апартманs on HB

   

Free use of the swimming pool; sunbeds и чадорs at the pool

   

Хотелско осигурување, resort fee и 9% VAT

     
         

Макс сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лица

       

Двокреветна соба - 2+1 лица

       

Апартман  - 2+2 лица

       

Апартман VIP - 4+2 лица

       
         

Supplement:

       

All inclusive - 10.00 евра од ден per adult и 5 евра per Дете до 11,99 год old

   

Rooftop swimming pool

       

Massвозрастs, beauty salon

       

Fitness, sauna, solarium,

       

Parking

       

Pool bar

       
         

Намалување:

       

Children до 1.99 год - free сместување и do not use services

   

1 Дете 2 -11.99 год на дополнително легло во двокреветна соба со 2 adults on HB base - БЕСПЛАТНО

   

First и Second Дете 2 - 11.99 год на регуларно легло во двокреветна соба со 1 adult on HB base - 50% попуст from the adult's rate;

2 children 2 -11.99 год во Апартман со 2 adults on HB base - both children are БЕСПЛАТНО

 

Adult на дополнително легло - 80 % paying of the regular price on HB

     
         

Early Booking Попустs:

       

15% попуст за bookings made till 28.02.2020 и fully paid till 10.03.2020

   

10% попуст за bookings made till 31.03.2020 и fully paid till 10.04.2020

   

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.05.2020 - 15.05.2020 и 01.10.2020 - 31.10.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за the other Периодs:                   

 

16.05.2020 - 14.06.2020 и 11.09.2020 - 30.09.2020  

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за the other Периодs:                   

 

15.06.2020 - 04.07.2020 и 31.08.2020 - 10.09.2020  

     

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за the other Период:                 

 

05.07.2020 - 30.08.2020

       

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

LTI Dolce Vita Sunshine Resort - 4*, Golden Sands

 

BACK

         

Тип на сместување

08.05.2020 - 21.05.2020 01.10.2020 - 05.10.2020  ALL

22.05.2020 - 11.06.2020
12.09.2020 - 30.09.2020      ALL

12.06.2020 - 30.06.2020        31.08.2020 - 11.09.2020                                 ALL

01.07.2020 - 30.08.2020                                 ALL

Лице во Двокреветна соба Standard         Park view

31,3 €

44,6 €

66,7 €

83,1 €

Single use of Двокреветна соба     Standard park view

35,9 €

55,4 €

132,8 €

165,1 €

Лице во Двокреветна соба                     Поглед на море

35,9 €

48,7 €

71,8 €

88,2 €

Single use of Двокреветна соба                      Поглед на море

41,0 €

60,5 €

143,1 €

175,4 €

Лице во Двокреветна соба                       Superior

38,4 €

53,3 €

78,4 €

100,0 €

Лице во One bedroom Апартман

45,1 €

62,6 €

91,8 €

116,9 €

Лице во Two bedroom Апартман

45,1 €

62,6 €

91,8 €

116,9 €

Лице во VIP Апартман LUX

54,9 €

80,0 €

108,7 €

137,4 €

Лице во VIP Studio DELUXE sea

50,8 €

73,8 €

102,0 €

128,2 €

Лице во VIP Апартман Standart sea

50,8 €

73,8 €

102,0 €

128,2 €

Лице во VIP Апартман comfort sea (Jacuzzi)

60,5 €

87,7 €

120,0 €

151,3 €

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

Free use (зависно од расположливост) of чадорs, swimming pools, sunbeds, water, beer, non-alcoholic drinks, shuttle to the beach

 

PRIVATE BEACH, 500 meters from the хотел

     

Free MINI AQUA PARK (4 slides) за children 3-14 years, мин 1 meter tall

   

Хотелско осигурување, 9% VAT

       

Fitness

       

Wi-fi

       
         

Макс сместување:

       

Еднокреветна соба - 1 лица

       

Двокреветна собаs - 2+1/3+0 лица

       

Double superior, one-bedroom Апартман, VIP studio Deluxe, VIP Апартман Standard sea - 2+2/3+1 лица

 

VIP Апартман comfort sea - 4+1/5+0 лица

     

VIP Апартман LUX - 7+6/12+1 лица

       

Two-bedroom Апартман - 4+2/5+1/6+0 лица

     
         

Мин сместување:

       

Two-bedroom Апартман 3+0

       

One-bedroom Апартман 2+2

       

Vip Апартман lux 7 full paying

       

Vip Апартман Comfort 3 full paying

       
         

Supplements:

       

SPA (sauna, treatments, steam bath, massвозрастs, beauty salon)

     

In-room safe

       

Multipurpose sports pitch (mini-football, volleyball)

     
         

Намалување:

       

Дете до 1.99 год - БЕСПЛАТНО. Baby cot - БЕСПЛАТНО

   

First Дете from 2 - 11.99 год со 1 adult во двокреветна соба park/поглед на море - 50% попуст, except за висока сезона - no попуст во Период 01.07-30.08.2020

Second Дете from 2 - 11.99 год со 1 adult во двокреветна соба park/поглед на море/superior/ 1 bedroom AP - 50% попуст

 

First Дете from 2 - 11.99 год со 2 adult во двокреветна соба park/поглед на море - БЕСПЛАТНО

   

Second Дете from 2 - 11.99 год со 2 adult во двокреветна соба superior / one bedroom Апартман - 50% попуст

 

3rd adult на дополнително легло - 30% попуст

     

First Дете from 2 - 11.99 год со 3 adult во two bedroom Апартман - БЕСПЛАТНО

   

Second Дете from 2 - 11.99 год со 3 adult во two bedroom Апартман - 50%

   

4th и 5th adult на дополнително легло со other 3 adults во two bedroom Апартман - 30% попуст

   
         

Early booking попустs:

       

25% попуст за bookings made till 31.12.2019 и 50% paid till 05.01.2020

   

15% попуст за bookings made from 01.01.2020 till 31.03.2020 и 50% paid till 05.04.2020

 

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

08.05.2020 - 21.05.2020 и 01.10.2020 - 05.10.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

22.05.2020 - 11.06.2020 и  12.09.2020 - 30.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

12.06.2020 - 30.06.2020 и 31.08.2020 - 11.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.07.2020 - 30.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Marina Grand Beach Хотел - 4*+, Golden Sands

 

BACK

         

Тип на сместување

04.05.2020 - 31.05.2020 24.09.2020 - 15.10.2020         ALL Plus

01.06.2020 - 15.06.2020 10.09.2020 - 23.09.2020          ALL Plus

16.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 09.09.2020  ALL Plus

07.07.2020 - 25.08.2020  ALL Plus

 По лице во двокреветна соба Park view

€ 37,50

€ 49,00

€ 60,50

€ 74,00

Еднокреветна соба Park view

€ 44,50

€ 63,50

€ 90,00

€ 110,00

По лице во двокреветна соба Поглед на море

€ 39,50

€ 52,00

€ 63,50

€ 77,00

Еднокреветна соба Поглед на море

€ 47,00

€ 67,50

€ 94,50

€ 114,50

По лице во Suite - park view

€ 44,50

€ 59,50

€ 71,50

€ 87,50

По лице во Suite Deluxe - поглед на море

€ 52,50

€ 67,50

€ 81,50

€ 97,50

Minimum stay

1 night

3 ноќевања

3 ноќевања

5 ноќевања

         

Price includes:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive Plus

     

Use of indoor и outdoor pools, fitness, чадорs и sunbeds at the pool

   

Safe во room; Wi-Fi

       

Хотелско осигурување, resort fee и 9% VAT

     

Mini-club, kids' animation

       

Table tennis

       
         

Максимум сместување:

       

Еднокреветна соба  – 1 лица

       

Двокреветна соба - 3 adults + 1 Дете или 2 adults + 2 children до 12.99 years

   

Suite  - minimum 2 adults, Максимум 3 adults + 1Дете или 2 adults + 3 children до 12.99 years

 

Suite Deluxe - minimum 2 adults, Максимум 3 adults + 1Дете или 2 adults + 3 children до 12.99 years

 
         

Supplements:

       

Room service

       

Billiards, foosball, bicycle rent

       

SPA services ( therapies и massвозрастs, steam bath, ice соба и salt room)

   

Imported beverвозрастs

       
         

Намалување:

       

Дете до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

     

First Дете from 2 - 12,99 год на дополнително легло со 2 adults - БЕСПЛАТНО

   

2 children from 2 - 12,99 год со 2 adults - first Дете е БЕСПЛАТНО, second Дете has 50% попуст

 

2 children from 2 - 12,99 год со 1 adult - each Дете has 50% попуст

   

1 Дете from 2 - 12,99 год со 1 adult - has 30% попуст from the regular rate  (valid за ДВОКРЕВЕТНА соба only)

 

3 children from 2 -12,99 год со 2 adults - first Дете е БЕСПЛАТНО, second и third Дете has 50% disocunt

 

Adult на дополнително легло - 30% попуст

       
         

Early Booking Попустs:

       

20% попуст за bookings made till 31.12.2020 и fully paid till 10.01.2020

   

15% попуст за bookings made till 31.01.2020 и fully paid till 10.02.2020

   

10% попуст за bookings made till 31.03.2020 и fully paid till 10.04.2020

   

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Extras:

       

7=5, 14=10, 21=15 за arrivals till 13.05.2019 incl. и after 24.09.2019 incl.

   

7=6, 14=12, 21=18 за arrivals from 14.05.2019 till 31.05.2019 и from 07.09.2019 till 23.09.2019

 

Free are the cheaper ноќевања

       

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs!

   
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 5 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

04.05.2020 - 31.05.2020 и 24.09.2020 - 15.10.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.06.2020 - 15.06.2020 и 10.09.2020 - 23.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

16.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 09.09.2020

     

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 15 day пред датумот на пристигнување за периодот:                   

   

07.07.2020 - 25.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Хотел Mimosa Sunshine - 4*, Golden Sands

   

BACK

         

Тип на сместување

15.05.2020 - 22.05.2020    ALL

23.05.2019 - 12.06.2020    12.09.2020 - 30.09.2020 
ALL

13.06.2020 - 06.07.2020 26.08.2020 - 11.09.2020    ALL 

07.07.2020 - 25.08.2020   ALL

Лице во Двокреветна соба

€ 29,50

€ 33,50

€ 45,50

€ 59,00

Лице во Двокреветна соба Superior

€ 31,50

€ 35,50

€ 47,50

€ 61,00

Еднокреветна соба park view, without balcony

€ 29,50

€ 37,50

€ 47,50

€ 72,00

         

The prices include:

       

1 ноќевање од лице on All inclusive

     

Хотелско осигурување и 9% VAT

       
         

Максимум сместување:

       

Double  соба 2 + 1 лица

       

Двокреветна соба Superior 2 + 2 лица

       

Еднокреветна соба - 1 лица

       
         

Min. сместување:

       

ДВОКРЕВЕТНА Superior - 2 ВОЗР

       
         

Намалување:

       

Children до 1.99 years- БЕСПЛАТНО

     

1 Дете 2 - 12.99 год на дополнително легло со 2 adults - free

     

Secon Дете 2 - 12.99 год на дополнително легло во Superior соба со 2 ВОЗР - 50% попуст

   

3 children 2 - 12.99 год со 1 adult во Superior соба или without adult во Standard соба - за each Дете 50% попуст

 

3 children 2 - 12.99 год со 2 adults во Superior соба - first Дете е free; the second и the third- 50% попуст

 

Дете 2 - 12.99 год на регуларно легло - 50% попуст

     

Adult на дополнително легло - 25% попуст

       
         

Early Booking Попустs:

       

25% early bookings попуст apply за all bookings made till 31.01.2020 и 50% paid till 10.02.2020

 

20% early bookings попуст apply за all bookings made till 29.02.2020 и 50% paid till 10.03.2020

 

15% early bookings попуст apply за all bookings made till 30.04.2020 и 50% paid till 05.05.2020

 

Valid за minimum 5 ноќевања stay !!!

       
         

Extras:

       

14=12 за ariivals from 15.05.2020 to 16.06.2020 и from 05.09.2020 to 30.09.2020

   

7=6 за ariivals from 15.05.2020 to 16.06.2020 и from 05.09.2020 to 30.09.2020

   

Free are the cheaper ноќевања

       

Extras и Early booking попустs CAN be combined

     
         

Полиса за откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

15.05.2020 - 22.05.2020

       

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

23.05.2019 - 12.06.2020 и 12.09.2020 - 30.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

   

13.06.2020 - 06.07.2020 и 26.08.2020 - 11.09.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

   

07.07.2020 - 25.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Mirabelle Хотел - 4*, Golden Sands

 

BACK

       

Тип на сместување

15.05.2020 - 11.06.2020 08.09.2020 - 30.09.2020         HB+

12.06.2020 - 30.06.2020 25.08.2020 - 07.09.2020          HB+

01.07.2020 - 24.08.2020      HB+

 По лице во двокреветна соба

€ 22,50

€ 31,50

€ 41,00

Еднокреветна соба Park view

€ 22,50

€ 53,50

€ 81,00

По лице во Studio

€ 22,50

€ 31,50

€ 41,00

       

Price includes:

     

1 ноќевање од лице on HB+

     

Free utable tennis, se of outdoor pool, fitness, чадорs и sunbeds at the pool, shuttle to the beach

Хотелско осигурување, resort fee и 9% VAT

   
       

Максимум сместување:

     

Еднокреветна соба  – 1 лица

     

Двокреветна соба - 2+1/3+0

     

Studio - 2+3/3+2

     
       

Min. сместување:

     

Studio - 3 full paying

     
       

Supplements

     

ALL INCLUSIVE - 10 EUR/ВОЗР и 5 ЕВРА/ДЕТЕ2-11,99

   
       

Намалување (не важи за AI supplements):

   

Дете до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

   

1 Дете from 2 - 11,99 год во a соба со 1 adult - БЕСПЛАТНО во Seasons 15.05.2020 - 11.06.2020 и 08.09.2020 - 30.09.2020, 50% попуст во Seasons 12.06.2020 - 30.06.2020 и 25.08.2020 - 07.09.2020 и NO попуст во Сезона 01.07.2020 - 24.08.2020

2 children from 2 - 11,99 год во a соба со 1 adult - 50% попуст за each Дете

 

First Дете from 2 - 11,99 год на дополнително легло со 2 adults во ДВОКРЕВЕТНА и со 3 ВОЗР во Studio - БЕСПЛАТНО

First Дете from 2 - 11,99 год со 2 adults во Studio - 50% попуст

 

Second Дете from 2 - 11,99 год со 2 adults во Studio - 50% попуст

 

Third Дете from 2 - 11,99 год со 2 adults во Studio - free

   

3rd Adult на дополнително легло во ДВОКРЕВЕТНА - 30% попуст

   

4th Adult на дополнително легло во Studio - 30% попуст

   
       

Early Booking Попустs:

     

25% попуст за bookings made till 31.12.2020 и 50% paid till 10.01.2020

 

20% попуст за bookings made till 29.02.2020 и fully paid till 10.03.2020

 

15% попуст за bookings made till 30.04.2020 и fully paid till 10.05.2020

 

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

       

Extras за arrivals во Seasons: 15.05.2020 - 11.06.2020 и 08.09.2020 - 30.09.2020

1 free night за stay 7-13 ноќевања

     

2 free ноќевања за stay 14-20 ноќевања

     

3 free ноќевања за stay 21 и more ноќевања

   

Free are the cheaper ноќевања

     

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs и are valid за AI supplement!

       

Полиса за откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

15.05.2020 - 11.06.2020 и 08.09.2020 - 30.09.2020

   

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 5 day пред датумот на пристигнување за периодите:                   

 

12.06.2020 - 30.06.2020 и 25.08.2020 - 07.09.2020

   

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

Без пенали за откажувања направени до 10 day пред датумот на пристигнување за периодот:                   

 

01.07.2020 - 24.08.2020

     

По тој период - 2 ноќевања charge applies

   
       

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

   

 

 

Park Хотел Golden Beach - 4*, Golden Sands

 

BACK

       

Тип на сместување

22.05.2020 - 10.06.2020 14.09.2020 - 30.09.2020                ALL

11.06.2020 - 04.07.2020 23.08.2020 - 13.09.2020 ALL

05.07.2020 - 22.08.2020 ALL

По лице во Двокреветна Standard room

€ 25,50

€ 43,50

€ 57,00

Single room

€ 35,50

€ 65,50

€ 91,00

По лице во Double Large room

€ 27,50

€ 46,50

€ 60,00

По лице во Triple room

€ 21,50

€ 39,50

€ 52,00

*22.05.-27.09.2020 at the beach bar “Rolba”, valid only за гостите со supplement за the beach facilities /sun chairs и sun чадорs

10.00 – 18.00 h local beverвозрастs – water, beer, juice и soft drink; between 10.00 – 11.00h, 15.00 – 17.00 h cold snack и fruit; 12.00 – 14.00 - light lunch

       

Цената вклучува:

     

1 ноќевање од лице on All inclusive

   

Free use of outdoor swimming pool, sun bed и parasol at the pool

 

Хотелско осигурување и 9 % VAT

     
       

Максимум сместување:

     

Еднокреветна соба - 1 лица

     

Двокреветна соба - 2 + 1 лица

     

Double Large соба - 2 + 2 лица

     

Triple соба - 3 + 1 лица ; мин 3 full paying лица

   
       

Supplements:

     

Beach supplement од лице од ден:

   

    - за периодите 22.05.2020 - 10.06.2020 и 14.09.2020 - 30.09.2020 - 2 Евра

 

    - за периодите 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020 - 5 Евра

 

    - за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020 - 6 Евра

   

Imported beverвозрастs, fresh fruit juice, brand wine; All Bulgarian beverвозрастs between 23.00 – 10.00 h

Room service, mini bar, safety deposit box

   

Doctor

     

Sauna, steam bath, massвозрастs, beauty facilities

   

Electronic games, billiards, Internet

     

Parking

     

Barbeque - a-la-carte

     

Beach a-la-carte restaurant

     
       

Намалување:

     

Дете from 1.99 год - БЕСПЛАТНО

   

Дете from 0 - 11.99 год на дополнително легло со 2 adults во двокреветна соба - БЕСПЛАТНО

 

Дете from 2 - 11.99 год на регуларно легло со 1 или 2 adults во двокреветна соба - 50% за периодот 22.05.2020 - 10.06.2020 after 14.09.2020

    - 35% за периодот 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

 

    - 20% за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020

   

Second Дете from 2 - 11.99 год на дополнително легло со 2 adults во двокреветна соба - 10 евра за периодот 22.05.2020 - 10.06.2020 after 14.09.2020

    - 15 евра за периодот 11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

 

    - 20 евра за периодот 05.07.2020 - 22.08.2020

   

Two children со 1 adult - 50% попуст each

   

Adult на дополнително легло - 30% попуст

     
       

Early Booking Попустs:

     

20 % попуст за bookins till 31.12.2019, full payment by 10.01.2020

 

15 % попуст за bookings till 29.02.2020, full payment by 10.02.2020

 

10% попуст за bookings til 31.03.2020, full payment by 10.04.2020

 
       

Cancelation policy:

     

Без пенали за откажувања направени до 5 дена за периодот:

   

22.05.2020 - 10.06.2020 и 14.09.2020 - 30.09.2020

   

After this Период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 7 дена за периодите:

   

11.06.2020 - 04.07.2020 и 23.08.2020 - 13.09.2020

   

After this Период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 9 дена за периодот:

   

05.07.2020 - 22.08.2020

     

After this Период 2 ноќевања charge applies

   
       

No show - 100% од сумата на резервацијата

     

 

 

Хотел Prestige Deluxe Aquapark Club - 4,  Golden Sands

 

BACK

         

Тип на сместување

15.05.2020 - 31.05.2020 23.09.2020 - 30.09.2020         ALL    

01.06.2020 - 15.06.2020 10.09.2020 - 22.09.2020       ALL

16.06.2020 - 02.07.2020 29.08.2020 - 09.09.2020              ALL

03.07.2020 - 28.08.2020         ALL

По лице во Double Deluxe соба

€ 31,50

€ 37,50

€ 50,50

€ 72,00

По лице во Family Deluxe соба

€ 35,50

€ 40,50

€ 55,50

€ 76,00

По лице во 2-bedroom Апартман

€ 37,50

€ 43,50

€ 58,50

€ 81,00

По лице во Premium room

€ 35,50

€ 42,50

€ 55,50

€ 76,00

Deluxe соба Single use

€ 31,50

€ 54,50

€ 74,50

€ 106,00

         

Цената вклучува:

       

1 ноќевање од лице on All Inclusive

     

Туристичка такса, Хотелско осигурување, VAT 9%

     

Free use of aquapark, parking, Wi Fi, safe.

     
         

Максимум сместување:

       

Double Deluxe соба

2+2 дете/ 3 возр

     

Family Deluxe соба

3+1 chl

     

2-bedroom Апартман

4+1 chl

     

Premium room

3+2 chl

     

Single Deluxe

1+1 chl

     
         

Minimum сместување:

       

Double Deluxe соба

2

     

Family Deluxe соба

2+2 chl

     

2-bedroom Апартман

3 возр

     

Premium room

2+2 chl

     

Single Deluxe

1

     
         

Намалување:

       

Infant 0-1.99 год - free. Baby cot on request an dupon avaailability - free.

   

1st ДЕТЕ2-12.99 год на дополнително легло со 2 ВОЗР во ДВОКРЕВЕТНА и со 3 ВОЗР во Family - 100%

   

1st ДЕТЕ2-12.99 год на регуларно легло со 3 ВОЗР во Апартман - 50%

   

2nd ДЕТЕ2-12.99 год на дополнително легло со 2 ВОЗР во ДВОКРЕВЕТНА & Family - 50%

   

1st ДЕТЕ2-12.99 на регуларно легло со 1 ВОЗР во ДВОКРЕВЕТНА - Single rate

   

2 children 2-12.99 год со 1 ВОЗР во ДВОКРЕВЕТНА, both children добива 50% попуст each

   

3rd ДЕТЕ2-12.99 год на дополнително легло  со 2 ВОЗР во Апартман - 70%

   

3rd ВОЗР на дополнително легло во ДВОКРЕВЕТНА /Family и 4th ВОЗР во Апартман - 20%

   

3rd ВОЗРin Апартман - 0%

       
         

Early booking попуст:

       

15% попуст за резервации направени till 31.01.2020 и 50% paid till 10.02.2020

   

10% попуст за резервации направени till 28.02.2020 и 50% paid till 10.03.2020

   

10% попуст за резервации направени till 31.03.2020 и 50% paid till 10.04.2020

   

NO changes are admitted to the EB reservations once the rooming lists have been sent (names, Периоди или лица број).

 

Any kind of change е considered a new reservation и е зависно од расположливост. The new reservation will bear full price, no EB Намалување.

         

Extras:

       

7=6, 14=12, 21=18 за arrivals till 09.06.2020 и from 08.09.2020

   

Free are the cheaper ноќевања

       

The Extras CAN be combined со the Early Booking Попустs!

   
         

Cancelation policy:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

15.05.2020 - 31.05.2020 и 23.09.2020 - 30.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите:                   

   

01.06.2020 - 15.06.2020 и 10.09.2020 - 22.09.2020

     

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот:                   

   

16.06.2020 - 02.07.2020 и 29.08.2020 - 09.09.2020

     

По тој период - 1 ноќевања charge applies

     
         

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот:

   

03.07.2020 - 28.08.2020

       

По тој период - 2 ноќевања charge applies.

     
         

NO SHOW: 100 % of the total amount of the booking

     

 

 

Хотел Shipka - 4*, Golden sands

   

BACK

         

Тип на сместување

01.05.2020 - 31.05.2020 16.09.2020 - 05.10.2020                  BB

01.06.2020 - 15.06.2020
05.09.2020 - 15.09.2020
BB

16.06.2020 - 04.07.2020
27.08.2020 - 04.09.2020
BB

05.07.2020 - 26.08.2020   BB

По лице во двокреветна соба