orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Лето 2020: САНИ БИЧ Бугарија

Апартхотел FLORES ПАРК

   
       

Тип на сместување

01.09.2020 - 30.09.2020   

RO

12.06.2020 - 02.07.2020

23.08.2020 - 31.08.2020

 RO

03.07.2020 - 22.08.2020               RO

Студио

€ 21,00

€ 30,00

€ 41,00

Апартман – 1 спална соба

€ 26,50

€ 36,50

€ 50,00

Апартман – 2 спални соби

€ 36,00

€ 57,00

€ 80,00

       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање во единицата

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   
       

Максимум сместувања по единица:

   

Студио- 2+2, 2+1 лица

     

Апартман со 1 спална соба - 4+1 лица

   

Апартман со 2 спални соби - 4+3 лица

   
       

ДОДАТНИ ИНФОРМАЦИИ:

     
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.09.2020 – 30.09.2020                      

По тој период се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите од 12.06.2020 - 02.07.2020 и 23.08.2020 - 31.08.2020

По тој период се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот 03.07.2020 - 22.08.2020

По тој период се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

NO SHOW: 100 % од целата сума на резервацијата

   

 

 

Апартхотел GREEN FORT

   
       

Тип на сместување

11.09.2020 - 23.09.2020   RO

16.06.2020 - 30.06.2020     28.08.2020 - 10.09.2020   RO

01.07.2020 - 27.08.2020               RO

Студио (наем за 2 лица)

€ 33,00

€ 33,00

€ 46,00

Апартман со 1 спална соба                    (наем за 2 возр + 2 д 0-11.99 / 3 возр)

€ 41,50

€ 41,50

€ 61,00

Апартман со 2 спални соби*                (наем за 4 возр + 2 д 0-11.99 / 5 возр)

€ 64,00

€ 64,00

€ 81,00

Минимум престој: 1 ноќевање

     

Апартман со 2 спални соби* - со една бања (70 м2)

   

Апартман со 2 спални соби Deluxe** - со две бањи (од 80 м2)

 
       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање по единица од RO

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   
       

Доплата за дополнително легло - 5 евра/ноќевање (во случај на потреба од дополнителен кревет од стандардот на број на легла  зависно од тип на соба), план за оброци не е вклучен

 

Доплата за бебешко креветче (бебиња-1.99год) - 2 евра/ноќевање

 
       

Страничен поглед на море е можно зависно од моменталното располагање и со доплата:

Цена за промена од студио во студио со загарантиран страничен поглед на море - 4 евра/ден;

Цена за промена од фамилијарна соба во фамилијарна соба со загарантиран страничен поглед на море - 4 евра/ден;

Цена за промена од апартман со една спална соба во апартман со една спална соба со загарантиран страничен поглед на море - 4 евра/ден;

 

Цена за промена од апартман со две спални соби во апартман со две спални соби со загарантиран страничен поглед на море - 6 евра/ден.

 

       

ДОПОЛНИТЕЛНО:

     

Мин. престој - 7 дена, 15% попуст, важи за датумите по 11.09.2020 /вклучително/, важи за сите типови на резерв ации

 

 

 

 

       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.05.2020 - 23.09.2020            

По тој период – се наплаќаат 2 ноќевања

   
       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   
       

Туристите ќе бидат сместени само по уплата од 50 евра сигурносен депозит од соба,

депозит кој целосно се рефундира на денот на check-out ако нема оштета или недостаток на инвентар. 

               

 

 

Апартхотел KAROLINA

   
       

Сместување

РЕЗЕРВАЦИИ од 01.04.2020

RO

01.06.2020 - 23.06.2020

24.06.2020 - 13.07.2020

14.07.2020 - 20.08.2020

07.09.2020 - 30.09.2020

21.08.2020 - 06.09.2020

апартман со една спална соба  (2 возр + 2 д / 3 возр)

€ 37,50

€ 47,50

€ 62,00

       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање по единица од RO

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   

Бебешко креветче - 3 евра од ден по достапност

   

Промена на пешкири и постелнина - секои 7 дена

   

Сапун и тоалетна хартија - еднократно снабдување по пристигнувањето

   
       

Максимум сместувања по единица:

     

Апартман со една спална соба - 2 возр + 2 д / 3 возр

   
       

Уплата:

     

40% уплата задолжителна 3 дена по потврдата на резервацијата

 

Целосна уплата - до 10 дена пред датумот на пристигнување

   
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 30 дена пред датумот на пристигнување  

 

29-20 дена пред пристигнување – се наплаќа 20% од целосната сума на резервацијата

19-10 дена пред пристигнување - се наплаќа 80% од целосната сума на резервацијата

9-6 дена пред пристигнување - се наплаќа 90% од целосната сума на резервацијата

5 и помалку дена пред пристигнување - се наплаќа 100% од целосната сума на резервацијата

       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

Апартхотел LAGUNA

   
       

Сместување

РЕЗЕРВАЦИИ од 01.04.2020

RO

01.06.2020 - 23.06.2020

24.06.2020 - 13.07.2020

14.07.2020 - 20.08.2020

07.09.2020 - 30.09.2020

21.08.2020 - 06.09.2020

    студио (2 + 1 лица)

€ 21,50

€ 31,50

€ 41,00

      апартман со една спална соба

(2 возр + 2 д / 3 возр)

€ 35,50

€ 43,50

€ 58,00

       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање по единица од RO

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   

Бебешко креветче - 3 евра од ден по достапност

   

Промена на пешкири и постелнина - секои 7 дена

   

Сапун и тоалетна хартија- еднократно снабдување по пристигнувањето

   
       

Максимум сместувања по единица:

     

Студио - 2+1 лица

     

Апартман со една спална соба - 2 возр + 2 д / 3 возр

   
       

Уплата:

     

40% уплата задолжителна 3 дена по потврдата на резервацијата

 

Целосна уплата - до 10 дена пред пристигнување

   
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 30 дена пред датумот на пристигнување  

 

29-20 дена пред пристигнување – се наплаќа20% од целосната сума на резервацијата

19-10 дена пред пристигнување - се наплаќа 80% од целосната сума на резервацијата

9-6 дена пред пристигнување - се наплаќа 90% од целосната сума на резервацијата

5 и помалку дена пред пристигнување - се наплаќа 100% од целосната сума на резервацијата

       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

Апартхотел NESSEBAR FORT CLUB

 
       

Тип на сместување

11.09.2020 - 23.09.2020

RO

16.06.2020 - 30.06.2020     28.08.2020 - 10.09.2020

RO

01.07.2020 - 27.08.2020               RO

 

Студио (наем за 2 лица)

€ 31,00

€ 31,00

€ 42,00

 

Апартман со 1 спална соба

 (наем за 2 возр + 2 д 0-11.99 / 3 возр)

€ 39,50

€ 39,50

€ 55,00

 

Апартман со 2 спални соби*

 (наем за 4 возр + 2 д 0-11.99 / 5 возр)

€ 55,00

€ 55,00

€ 74,00

 

Минимум престој: 1 ноќевање

     

Апартман со 2 спални соби* - со една бања (70 м2)

   

Апартман со 2 спални соби Deluxe** - со две бањи (од 80 м2)

 
       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање по единица од RO

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   
       

Доплата за бебешко креветче (бебиња-1.99год) - 2 евра/ноќевање

 

 

       

 

Страничен поглед на море е можно зависно од моменталното располагање и со доплата:

 

Цена за промена од студио во студио со загарантиран страничен поглед на море - 4 евра/ден;

 

Цена за промена од фамилијарна соба во фамилијарна соба со загарантиран страничен поглед на море - 4 евра/ден;

 

       

 

ДОПОЛНИТЕЛНО:

     

 

       

 

Полиса на откажување:

     

 

По тој период - 2 ноќевања доплата

   

 

       

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   

 

       

 

Туристите ќе бидат сместени само по уплата од 50 евра сигурносен депозит по соба,

 

депозит кој целосно се рефундира на денот на check-out ако нема оштета или недостаток на инвентар. 

 

                 

 

 

Апартхотел ROYAL BEACH

 
       

Сместување

РЕЗЕРВАЦИИ од 01.04.2020

RO

01.05.2020 - 23.06.2020

01.05.2020 - 23.06.2020

01.05.2020 - 23.06.2020

07.09.2020 - 30.09.2020

07.09.2020 - 30.09.2020

07.09.2020 - 30.09.2020

Студио (2 + 1 лица)

€ 32,50

€ 32,50

€ 32,50

        Aпартман со една спална соба

 (2 возр + 2 д / 3 возр)

€ 41,50

€ 41,50

€ 41,50

Aпартман со една спална соба Deluxe   (2 возр + 2 д / 3 возр)

€ 51,50

€ 51,50

€ 51,50

Aпартман со две спални соби

(4 возр + 2 д / 5 возр)

€ 72,00

€ 72,00

€ 72,00

Такса за регистрација не е вклучена - 27,50 евра по единица и престој - задолжително за наплата

 

       

Во цената е вклучено:

     

1 ноќевање по единица од RO

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

   

Бебешко креветче - 3 евра од ден по достапност

   

Промена на пешкири и постелнина - секои 7 дена

   

Сапун и тоалетна хартија- еднократно снабдување по пристигнувањето

   
       

Максимум сместувања по единица:

     

Студио - 2+1 лица

     

Апартман со една спална соба - 2 возр + 2 д / 3 возр

   

Апартман со две спални соби - 4 возр + 2 д / 5 возр

   
       

Уплата:

     

40% уплата задолжителна 3 дена по потврдата на резервацијата

   

Целосна уплата - до 10 дена пред пристигнување

   
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 30 дена пред датумот на пристигнување  

 

29-20 дена пред пристигнување – доплата од  20% од целосната сума на резервацијата

19-10 дена пред пристигнување - доплата од  80% од целосната сума на резервацијата

9-6 дена пред пристигнување - доплата од  90% од целосната сума на резервацијата

5 и помалку дена пред пристигнување - доплата од  100% од целосната сума на резервацијата

       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   
         

 

 

Хотел ARDA - 2*

   
       

Тип на сместување

08.09.2020-30.09.2020

BB

16.06.2020-06.07.2020 25.08.2020-07.09.2020

BB

07.07.2020-24.08.2020

BB

Лице во двокреветна соба

€ 13,00

€ 17,00

€ 23,00

Еднокреветна соба

€ 18,50

€ 24,50

€ 43,00

Апартман со една спална соба

/по единица/

€ 36,00

€ 48,00

€ 68,00

1 ноќевање по лице (освен за апартман со една спална соба цените се по единица) од BB

Во цената е вклучено:

     

Туристичка такса, хотелско осигурување, надворешен базен со лежалки и чадори, паркинг, бесплатен интернет на рецепција 9% ДДВ

       

Максимум сместувања по единица:

     

Двокреветна - 2 + 1 лица

     

Еднокреветна - 1 лица

     

Апартман - 2 + 2 лица

     
       

Доплати:

     

Вечера - 8 ЕВРА од возрасен и 4 ЕВРА од дете (2-11.99)

   
       

Намалувања:

     

Дете до 1,99 год вклуч. – БЕСПЛАТНО.

   

Прво дете помеѓу 2,00 - 11,99 год вклуч. сместено на дополнително легло  во двокреветна соба со 2 возр–  бесплатно со BB.

Еден возрасен сместен во соба со едно дете (2,00 - 11,99 год вклуч.) – 50% од редовната цена.

Еден возрасен сместен во соба со две деца (2,00-11,99 год вклуч.) – двете деца плаќаат 50 % секое

3ти возрасен сместен од дополнително легло добива 20% намалување

 
       

ДОПОЛНИТЕЛНО:

     

 7=6 и 14=12 за престој од 08.09.2020

 
       

Полиса на откажување:

     

Без пенали за откажувања направени до 1 ден пред датумот на пристигнување за периодот 08.09.2020-30.09.2020                    

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

   
       

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите од 16.06.2020-06.07.2020 и 25.08.2020-07.09.2020   

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

   
       

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот: 07.07.2020-24.08.2020                  

По тој период - се наплаќаат 5 ноќевања

   
       

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

   

 

 

Хотел AUGUSTA - 2*

     
         

Тип на сместување

20.09.2020-30.09.2020       BB

01.06.2020-17.06.2020   10.09.2020-19.09.2020

BB

18.06.2020-02.07.2020  27.08.2020-09.09.2020

BB

03.07.2020-26.08.2020    BB

Лице во двокреветна соба

€ 12,50

€ 14,00

€ 17,50

€ 23,00

Еднокреветна соба

€ 14,50

€ 16,50

€ 23,50

€ 38,00

По лице во апартман              (Мин. 4 лица, макс. 4+2)

€ 11,50

€ 12,50

€ 17,50

€ 20,00

HB доплата - возр

€ 6,00

€ 6,00

€ 7,00

€ 8,00

HB доплата - дете 2-11,99

€ 3,00

€ 3,00

€ 3,50

€ 4,00

         

Во цената е вклучено:

       

1 ноќевање по лице  од BB

       

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

     

Бесплатно користење на паркинг, базен со лежалки, WI-FI

     
         

Максимум сместувања по единица:

     

Двокреветна - 2 стандарден + 1 дополнителен кревет

     

Еднокреветна - 1 возр + 1 бебе 0-1,99

     

Апартман - 4 + 2 лица

       
         

Намалувања:

       

Дете до 1,99 год вклуч. во соба со 2 возр – БЕСПЛАТНО.

   

1 возрасен со 1 дете 0-1,99 год. - плаќа цена DBL=SGL

     

Прво дете помеѓу 2, 00 - 11, 99 год вклуч. сместено на дополнително легло  во двокреветна соба со 2 возр– бесплатно сместување од BB

Второ дете помеѓу 2, 00 - 11, 99 год вклуч. во двокреветна соба со 2 возр– 50%

 

Еден возрасен сместен во соба со едно дете (2, 00 - 11, 99 год вклуч.) – 50% од редовната цена.

Еден возрасен сместен во соба со две деца (2,00 - 11,99 год вклуч.) – двете деца плаќаат 50% секое

3ти возрасен сместен од дополнително легло добива 20% намалување

   

5ти и 6ти возрасен сместен на дополнително легло во апартман - добиваат 20% намалување

         

Специјални понуди - важи за BB цени

     

7=6; 14=12; 21=18; 8=7; 9=8; 10=9; 11=10 за сите пристигнувања по 10.09.2020

 
         

Полиса на откажување:

       

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 20.09.2020-30.09.2020                 

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите 01.06.2020-17.06.2020 и 10.09.2020-19.09.2020       

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

     
         

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 18.06.2020-02.07.2020 и 27.08.2020-09.09.2020          

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

     
         

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 03.07.2020-26.08.2020              

 

По тој период –с е наплаќаат 2 ноќевања

     
         

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

     

 

 

ANASTASIA и VENERA Апартхотели - 2*

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

План на оброци

Макс. капацитет

07.09.2020 - 31.10.2020

08.06.2020 - 06.07.2020

23.08.2020 - 06.09.2020

07.07.2020 - 22.08.2020

Мин. 5 ноќевања

СТУДИО

RO

2 возр

€ 36,00

€ 40,00

€ 47,00

APP2 - 1 спална соба

RO

2 возр + 1 д

€ 51,50

€ 59,50

€ 71,00

APP4 - 2 спални соби

RO

4 возр + 1 д

€ 57,00

€ 67,00

€ 79,00

Викендица

RO

4 возр + 1 д

€ 72,00

€ 82,00

€ 94,00

 

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

 

1 ноќевање од Студио/апартман од RO

 

 

 

 

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

Доплати:

 

 

 

 

 

Појадок: 6 ЕВРА - возр, 4 ЕВРА - д 5-11,99

 

 

 

Вечера: 8 ЕВРА - возр, 5 ЕВРА - д 5-11,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОПОЛНИТЕЛНО:

7=6, 14=13, 21=20 важи за висока сезона само 07.07.2020 - 22.08.2020.

 

 

Овие посебни понуди се конкретни и не важат за доплати за оброци

 

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.09.2020 - 31.10.2020           

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите од 08.06.2020 - 06.07.2020 и 23.08.2020 - 06.09.2020             

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 12 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.07.2020 - 22.08.2020                

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

Хотел AVALНА - 3*

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

08.09.2020 - 15.09.2020

ALL

16.06.2020 - 09.07.2020       23.08.2020 - 07.09.2020

ALL

10.07.2020 - 22.08.2020                      ALL

По лице во двокреветна соба

€ 18,50

€ 31,50

€ 39,00

Еднокреветна соба

€ 30,50

€ 50,50

€ 77,00

Апартман

€ 57,00

€ 97,00

€ 119,00

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

1 ноќевање по лице (освен за апартман цената е по единица) од ALL

 

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

Двокреветна соба - 2+1 лица

 

 

 

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

Апартман - 2+2/ 3+1 лица

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

Деца до 5.99 год. сместен на дополнително легло -  БЕСПЛАТНО,

 

Деца од 0 во 11.99 од стандардно легло во двокреветна соба - 70 % од цена од кревет за возрасен (без висока сезона)

Деца 0-11.99 год. од стандардно легло во двокреветна соба - 100 % од соодветната цена за возрасен во висока сезона.

Деца 6-11.99 год. сместено на дополнително легло со две возрасни лица во двокреветна соба –30 % од соодветната стандардна цена

Возрасен на дополнително легло во двокреветна соба – 80 % од соодветната стандардна цена, сместен во трокреветна соба

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 15.09.2020              

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите од 16.06.2020 - 09.07.2020 и 23.08.2020 - 07.09.2020          

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.07.2020 - 22.08.2020               

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

Хотел BOHEMI - 3*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

15.09.2020 - 30.09.2020

09.09.2020 – 14.09.2020

16.06.2020 - 06.07.2020

29.08.2020 - 08.09.2020

07.07.2020 - 28.08.2020

 

BB

HB

ALL

BB

HB

ALL

BB

HB

ALL

BB

HB

ALL

Лице во двокреветна соба Economy

€ 12,50

€ 15,50

€ 20,50

€ 17,50

€ 20,50

€ 25,50

€ 22,50

€ 25,50

€ 30,50

€ 30,50

€ 33,50

€ 38,00

Лице во двокреветна соба Стандард

€ 13,50

€ 17,50

€ 22,50

€ 18,50

€ 21,50

€ 26,50

€ 24,50

€ 27,50

€ 32,50

€ 32,50

€ 35,50

€ 40,00

Еднокреветна соба

€ 17,00

€ 20,00

€ 25,50

€ 22,00

€ 23,50

€ 30,50

€ 36,00

€ 38,00

€ 45,50

€ 47,00

€ 49,00

€ 56,00

Апартман со две спални соби за 4 лица

€ 42,00

€ 57,00

€ 74,00

€ 62,00

€ 76,00

€ 92,00

€ 88,00

€ 102,00

€ 117,00

€ 122,00

€ 136,00

€ 154,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ноќевање по лице (освен заапартманот, тоа е за 4 лица) од BB, HB или All inclusive

 

 

 

 

 

Бесплатно користење на базен, лежалки на базенот, бесплатен Wi Fi

 

 

 

 

 

 

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Деца до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 дете од 2 - 11,99 год од дополнително легло со 2 возр во двокреветна соба - БЕСПЛАТНО

1 дете од 2 - 11,99 год од дополнително легло со 4 возр во апартман - БЕСПЛАТНО

 

 

 

 

 

 

1 дете од 2 - 11,99 год од стандардно легло со 1 возрасен во двокреветна соба - 50% попуст од цена за стандардно легло

 

 

2 Деца од 2 - 11,99 год од стандарден и дополнително легло со 1 возрасен во двокреветна соба - двете деца плаќаат 50% секое

 

 

3ти возрасен од дополнително легло во двокреветна - 20% попуст

 

 

 

 

 

 

 

5ти возрасен од дополнително легло во апартман - 20% попуст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7=5 за престој по 15.09.2020 вклуч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7=6 за престој по 05.09.2020 вклуч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бесплатните ноќевања ќе бидат одземени од најниската цена!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 15.09.2020 - 30.09.2020                

 

 

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 09.09.2020 – 14.09.2020             

 

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодите од 16.06.2020 - 06.07.2020 и 29.08.2020 - 08.09.2020

 

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.07.2020 - 28.08.2020                

 

 

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел CHAIKA BEACH RESORT- 3*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

 

08.09.2020 - 30.09.2020

08.06.2020 - 21.06.2020     01.09.2020 - 07.09.2020

22.06.2020 - 05.07.2020     24.08.2020 - 31.08.2020

06.07.2020 - 23.08.2020

BOARD

ПОГЛЕД

ALL

BB

HB

ALL

BB

HB

ALL

BB

HB

ALL

BB

HB

По лице во двокреветна соба Metropol/ без балкон

парк

€ 30,7

€ 17,0

€ 22,0

€ 44,9

€ 30,7

€ 36,2

€ 50,0

€ 36,2

€ 41,7

€ 54,1

€ 39,9

€ 45,4

По лице во двокреветна соба Metropol

парк

€ 32,1

€ 17,9

€ 23,4

€ 45,8

€ 32,1

€ 37,1

€ 51,3

€ 37,1

€ 42,6

€ 55,0

€ 40,8

€ 46,3

По лице во двокреветна соба Chaika & Arcadia

парк

€ 33,9

€ 20,2

€ 25,2

€ 48,1

€ 33,9

€ 39,4

€ 53,6

€ 39,4

€ 44,9

€ 57,3

€ 43,1

€ 48,6

По лице во двокреветна соба Chaika

море

€ 37,1

€ 23,4

€ 28,9

€ 51,3

€ 37,1

€ 42,6

€ 56,8

€ 42,6

€ 48,1

€ 60,5

€ 46,3

€ 51,8

По лице во студио Chaika & Arcadia

парк

€ 36,2

€ 22,0

€ 30,7

€ 50,0

€ 36,2

€ 44,9

€ 55,4

€ 41,7

€ 50,0

€ 59,2

€ 45,4

€ 54,1

По лице во студио Chaika

море

€ 39,4

€ 25,2

€ 27,5

€ 53,6

€ 39,4

€ 41,7

€ 58,7

€ 44,9

€ 46,7

€ 62,4

€ 48,6

€ 50,5

По лице во апартман Metropol

парк

€ 39,4

€ 25,2

€ 30,7

€ 53,6

€ 39,4

€ 44,9

€ 58,7

€ 44,9

€ 50,0

€ 62,4

€ 48,6

€ 54,1

По лице во апартман Arcadia

парк

€ 41,7

€ 27,5

€ 33,0

€ 55,4

€ 41,7

€ 46,7

€ 60,9

€ 46,7

€ 52,2

€ 64,6

€ 50,5

€ 55,9

По лице во апартман со 2 спални соби Chaika (Мин. 3+1 плаќаат)

море

€ 48,1

€ 33,9

€ 39,4

€ 61,9

€ 48,1

€ 53,6

€ 67,3

€ 53,6

€ 58,7

€ 71,1

€ 57,3

€ 62,4

Penthouse Chaika (по единица - макс 2 лица)

море

€ 197,0

€ 169,0

€ 179,6

€ 224,9

€ 197,0

€ 207,5

€ 235,4

€ 207,5

€ 218,5

€ 242,8

€ 214,9

€ 225,9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ноќевање по лице од BB/ HB/ ALL.

 

 

 

 

 

 

Туристичка такса, хотелско осигурување, ДДВ 9%

 

 

 

 

 

 

 

Бесплатно користење на базен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

 

 

 

 

 

 

 

Двокреветна соба Metropol, балкон - 2+1/3+0 лица

Двокреветна соба Metropol - 2+1/3+0 лица

Двокреветна соба Chaika & Arcadia - 2+2/ 3+0 лица

Двокреветна соба Chaika - 2+2/ 3+0 лица

Студио Chaika & Arcadia - 2+3/ 3+1 лица

Студио Chaika - 2+2/ 3+0 лица

Апартман Metropol - 2+2/ 3+0 лица

Апартман Arcadia - 3+1/ 2+3 лица

Апартман со 2 спални соби Chaika - 4 лица

Penthouse Chaika - 2 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дете до 4.99 год вклуч. е БЕСПЛАТНО.

Прво и Второ дете помеѓу 5 - 11,99 год вклуч. во додатни легла со 2 возр- првото дете е БЕСПЛАТНО, второто дете добива 50% попуст.

Трето дете 5-11,99 год од дополнително легло во студио - 50%

Дете помеѓу 2 - 11,99 год вклуч. во a стандардно легло со 3 возр во a апартман со две спални соби добива 50% попуст.

Возрасен во дополнително легло во a двокреветна соба, студио или апартман добива 20% попуст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check-in по 14.00 ч. Check out за соби и паркинг по 12.00. За late check out на гостите им се наплаќа. Во случај на late check out следните суми ќе бидат наплатени:

До 16:00 – 40.00 BGN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До 19:00 – 70.00 BGN

Домашни миленичиња до 5 kg. од ден - 10 BGN / 5,20 евра од ден

Комбинација во двокреветна соба 2+2 и дополнително бебе не е дозволено

Цена за паркинг за 24 часа | По достапност - 6 евра, уплата на лице место

 

Сеф  - бесплатен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително само за двокреветна соба

 

 

1 возрасен со 1 или 2 Деца до 4.99 - плаќа 50% од стандардната цена во ниска сезона, 80% во средна сезона, 100% во висока и пик сезона

1 возрасен со 1 дете од 5 во 11.99 -  плаќа 50% од стандардната цена во ниска сезона, 80% во средна сезона, 100% во висока и пик сезона

1 возрасен со 2 Деца од 5 во 11.99, двајцата плаќаат: 50% од стандардната цена за сите сезони

Специјални понуди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 = 6 | Важи за пристигнувања по 08.09.2020 | Бесплатни се ефтините ноќевања

14 = 12 | Важи за пристигнувања по 08.09.2020 | Бесплатни се ефтините ноќевања.

Полиса за откажување:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 30.09.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 08.06.2020 - 21.06.2020 и 01.09.2020 - 07.09.2020                

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите 22.06.2020 - 05.07.2020 и 24.08.2020 - 31.08.2020 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 12 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 06.07.2020 - 23.08.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања.

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

                             

 

 

Хотел DELFВО - 3*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

10.06.2020 - 20.06.2020

06.09.2020 - 15.09.2020

21.06.2020 - 07.07.2020

24.08.2020 - 05.09.2020

08.07.2020 - 23.08.2020

 

BB

HB

FB

BB

HB

FB

BB

HB

FB

Лице во двокреветна соба

€ 16,50

€ 22,50

€ 27,50

€ 20,50

€ 26,50

€ 31,50

€ 27,00

€ 33,00

€ 38,00

Трокреветна соба за 3 лица

€ 46,00

€ 64,00

€ 79,00

€ 57,50

€ 75,50

€ 90,50

€ 76,00

€ 94,00

€ 109,00

Еднокреветна соба

€ 25,00

€ 31,00

€ 36,00

€ 31,00

€ 37,00

€ 42,00

€ 53,00

€ 59,00

€ 64,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените важат за минимум 4 ноќевања престој и вклучуваат:

 

 

 

 

 

1 ноќевање по лице (освен за трокреветна соба цената е по единица) од избран аранжман на оброци.

Бесплатно користење на надворешен базен со лежалки.

BB и HB - бифе, ручек - мени

Хотелско осигурување, такса на резортот и 9 % ДДВ

 

Максимум сместување:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Еднокреветна соба - 1 лица

Двокреветна соба - 2 + 1 лица, дополнителното легло е софа кревет

Трокреветна соба - 3 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дете до 1,99 години - БЕСПЛАТНО

 

 

 

 

 

 

 

 

Дете до 11.99 год од дополнително легло во двокреветна соба со 2 возр - БЕСПЛАТНО

 

 

 

Дете од 2 - 11.99 год од стандардно легло со 1 возрасен - 50 % попуст

 

 

 

 

2 Деца од 2 - 11.99 год во ДВОКРЕВЕТНА со 1 возрасен - двете деца плаќаат 50% секое

 

 

 

Возрасен од дополнително легло во двокреветна соба - 30% попуст

 

 

 

 

 

 

4ти ти возрасен од дополнително легло во трокреветна соба - 25% попуст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7=6, 14=12, 21=18 важи за пристигнувања од 06.09.2020 до 15.09.2020

 

Бесплатни се ефтините ноќевања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена за периодите:

 

 

 

 

 

 

10.06.2020 - 20.06.2020; 06.09.2020 - 15.09.2020; 21.06.2020 - 07.07.2020; 24.08.2020 - 05.09.2020

 

По овој период 50% од целосната сума се наплаќа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена за периодот од 08.07.2020 - 23.08.2020

По овој период 100% од целосната сума се наплаќа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

 

                     

 

Хотел AQUAMARВО - 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

07.09.2020 – 30.09.2020    ALL

10.06.2020 – 25.06.2020         ALL

26.06.2020 – 10.07.2020     21.08.2020 – 06.09.2020       ALL

11.07.2020 – 20.08.2020        ALL

По лице од ноќевање во DBL

€ 25,50

€ 36,50

€ 42,50

€ 49,00

Двокреветна =

користење како Еднокреветна

€ 38,00

€ 58,10

€ 76,10

€ 87,40

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице од ALL

 

 

 

 

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

 

 

Двокреветна соба - 2 + 1 лица

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

Дете до 2,99 год вклуч. – БЕСПЛАТНО.

 

 

 

1 возр + 1 д 3-12,99 години - Се наплаќа цена за еднокреветна соба

1 возр + 2 д 3-12,99 години - Се наплаќа цена за двокреветна соба

 

 

Прво дете помеѓу 3,00 - 12,99 год вклуч. сместено на дополнително легло  во двокреветна соба со 2 возр– БЕСПЛАТНО

3ти возрасен сместен од дополнително легло добива 20% намалување

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

 

7=5, 14=10 за all пристигнувања од 23.05.2020 до 03.06.2020 и од 07.09.2020 во 29.09.2020

7=6, 14=12 за all пристигнувања од 04.06.2020 до 13.06.2020

 

Бесплатни се ефтините ноќевања.

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 07.09.2020 – 30.09.2020                   

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот 10.06.2020 – 25.06.2020                  

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 26.06.2020 – 10.07.2020 и 21.08.2020 – 06.09.2020                  

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 11.07.2020 – 20.08.2020               

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

                 

 

 

Хотел BELLEVUE - 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

15.09.2020 - 10.10.2020  ALL INCLUSIVE+

 07.09.2020 - 14.09.2020   ALL INCLUSIVE+

17.06.2020 - 04.07.2020      23.08.2020 - 06.09.2020     ALL INCLUSIVE+

05.07.2020 - 22.08.2020          ALL INCLUSIVE+

По лице во Двокреветна соба

€ 37,50

€ 48,50

€ 58,50

€ 72,00

Двокреветна = користење како Еднокреветна

€ 42,50

€ 64,50

€ 79,50

€ 97,00

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице од ALL INCLUSIVE+

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

Бесплатни леќалки и чадори од THE BEACH -  зависно од расположливост

Појадок, ручек и вечера бифе

Бесплатен фитнес и пинг-понг, бесплатен Wi-Fi, детски и спортски забавни активности

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

 

Двокреветна соба - 2 + 1 лица

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попусти за деца:

 

 

 

 

Во двокреветна соба - на дополнително легло /со 2 возр, возраст 2-12.99/ - бесплатен

Во двокреветна соба - на нормално и дополнително легло /1 возр и 2 деца, возраст 2-12.99/ - секое 50%

 

 

 

 

 

 

ПОНУДА БЕСПЛАТНО НОЌЕВАЊЕ

7 = 5 за пристигнувања во периодот 22.09.2020-10.10.2020

 

 

7 = 6 / 4 = 12 за пристигнувања во периодот 14.09.2020–21.09.2020

 

Бесплатни се ефтините ноќевања

 

 

 

Паркинг - 16,00 BGN/ ден

 

 

 

 

 

Хотел FLAMINGO - 4*

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

08.09.2020 - 30.09.2020

ALL Light

10.06.2020 - 02.07.2020

25.08.2020 - 07.09.2020

ALL Light

03.07.2020 - 24.08.2020

ALL Light

Лице во двокреветна соба

€ 27,50

€ 33,50

€ 40,00

Еднокреветна соба

€ 27,50

€ 40,50

€ 51,00

 

 

 

 

Цената вклучува:

 

 

 

1 ноќевање по лице од ALL INCLUSIVE Light

 

 

Користење на надворешен базен, чадори за сонце, лежалки на базенот

 

Хотелско осигурување, такса за сместување, 9 % ДДВ

 

 

 

 

 

 

Макс сместувања по единица

 

 

 

Двокреветна соба - 2 возр+ 2 Деца или 3 возрасни

 

 

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

Дете /00 - 1.99 год/ - БЕСПЛАТНО. Бебешко креветче – бесплатно, зависно од расположливост.

 

Прво дете од 02 - 11.99 години од стандардно легло во двокреветна соба - 100% попуст од цената за возрасно лице.

Две деца од 02 - 11.99 години од дополнително легло во двокреветна соба со Еден возрасен - 50% попуст од цената за возрасен секое

Дете од 02 - 11.99 години од дополнително легло во двокреветна соба со Еден возрасен - 50% попуст

 

Две деца од 02 - 11.99 години од дополнително легло во двокреветна соба со две возрасни лица - бесплатен за првото дете и 50% попуст од цената за возрасен за второто

Возрасен од дополнително легло во Двокреветна - 20% попуст од Цената за стандарден кревет.

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

21=18;14=12;11=9;10=9; 9=8,7=6 за пристигнувања до 09.06.2019 и од 08.09.2020 до 01.10.2020

Бесплатни се ефтините ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 30.09.2020        

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 10.06.2020 - 02.07.2020 и 25.08.2020 - 07.09.2020                  

 

 

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 03.07.2020 - 24.08.2020                  

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

Хотел GRENADA - 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

26.09.2020 - 30.09.2020

ALL

08.09.2020 - 25.09.2020

ALL

16.06.2020 - 09.07.2020

23.08.2020 - 07.09.2020

ALL

10.07.2020 - 22.08.2020        ALL

Лице во двокреветна соба

€ 20,50

€ 24,50

€ 36,50

€ 44,00

Еднокреветна соба

€ 20,50

€ 34,50

€ 56,50

€ 87,00

Наем на апартман за          2 + 2 лица

€ 58,00

€ 74,00

€ 110,00

€ 135,00

 

 

 

 

 

Цената вклучува:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице / освен за апартман / од All inclusive

 

 

Такса на сместување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

Еднокреветна соба - 1 лица

Двокреветна соба - 2 возрасен + 1 дете или возрасно лице

Апартман - 3 возр + 1 д

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

Деца до 5.99 год. сместен на дополнително легло -  БЕСПЛАТНО,

 

 

Деца од 0 во 11.99 од стандардно легло во двокреветна соба - 70 % од цена од кревет за возрасен (без висока сезона)

 

Деца 0-11.99 год. од стандардно легло во двокреветна соба - 100 % од соодветната цена за возрасен во  висока сезона.

 

Деца 6-11.99 год. сместено на дополнително легло со две возрасни лица во двокреветна соба –30 % од соодветната стандардна цена

Возрасен на дополнително легло во двокреветна соба – 80 % од соодветната стандардна цена, сместен во трокреветна соба

 

 

 

 

 

Дополнително:

 

 

 

 

7=6, 10=8, 11=9, 14=12 за сите пристигнувања до 10.06.2020 и по 10.09.2020

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 26.09.2020 - 30.09.2020                

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 25.09.2020                   

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 16.06.2020 - 09.07.2020 и 23.08.2020 - 07.09.2020            

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 10 дена пред датумот на пристигнување за периодот 10.07.2020 - 22.08.2020                  

 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

Хотел KOTVA - 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

08.09.2020 - 30.09.2020

06.06.2020 – 19.06.2020

20.06.2020 – 04.07.2020

24.08.2020 – 07.09.2020

05.07.2020 – 23.08.2020

 

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

BB

ALL

Лице во двокреветна соба

€ 13,50

€ 27,50

€ 20,50

€ 33,50

€ 28,50

€ 48,50

€ 41,00

€ 63,00

Еднокреветна соба

€ 20,50

€ 40,50

€ 30,50

€ 45,50

€ 42,50

€ 60,50

€ 61,00

€ 91,00

Наем на апартман за              2 возр + 2 д или

3 возр + 1 д

€ 41,00

€ 83,00

€ 62,00

€ 101,00

€ 87,00

€ 140,00

€ 124,00

€ 184,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цената вклучува:

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ноќевање по лице (освен за апартман rate are по единица) од BB или All inclusive

 

 

 

 

Бесплатно користење на 3 надворешен базени (мини аквапарк), лежалки и чадори кај базените, паркинг, интернет пристап на рецепција

Хотелско осигурување, такса за сместување, 9 % ДДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доплати:

 

 

 

 

 

 

 

 

Паркинг - 6.00 евра од ден од автомобил  (на лице место)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

 

 

 

 

Едно дете од 2 во 5,99 години од дополнително легло во двокреветна соба - Бесплатен (BB и ALL)

Дете од 6 во 11,99 години од дополнително легло - 50% попуст од стандардната цена за возрасно лице од BB и 100% попуст од ALL

Второ дете од 2 во 11,99 години од дополнително легло  - 50% попуст од стандардната цена за возрасно лице од BB или ALL

Дете од 2 во 11,99 години од стандардно легло  - 50% попуст од стандардната цена за возрасно лице од BB, за периодот пред 05.07.2020 и по 23.08.2020

Дете од 2 во 11,99 години од стандардно легло  - 20% попуст of the стандарден возрасен rate од BB, за периодот 05.07.2020 - 23.08.2020

Еден возрасен со две деца од 2 во 11,99 год - секое дете has  - 50% попуст of the стандарден возрасен rate од BB или ALL

Возрасен од дополнително легло - 20% попуст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 08.09.2020 - 30.09.2020                 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 06.06.2020 – 19.06.2020; 20.06.2020 – 04.07.2020;

24.08.2020 – 07.09.2020            

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 05.07.2020 – 23.08.2020               

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел LAGUNA Park и Aqua club 4*

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

14.09.2020 - 01.10.2020

 ALL

03.06.2020 - 02.07.2020         29.08.2020 - 13.09.2020

 ALL

03.07.2020 - 28.08.2020                    ALL

По лице во Двокреветна соба

€ 40,50

€ 53,50

€ 69,00

Еднокреветна соба

€ 40,50

€ 80,00

€ 103,00

По лице во Студио

€ 43,50

€ 56,50

€ 72,00

По лице во Апартман

€ 45,50

€ 58,50

€ 74,00

По лице во Мезонет

€ 44,50

€ 57,50

€ 73,00

 

 

 

 

Цената вклучува:

 

 

 

1 ноќевање по лице од All inclusive

 

 

Хотелско осигурување, такса за сместување, 9 % ДДВ

 

 

 

 

 

 

 Максимум сместување:

 

 

 

ДВОКРЕВЕТНА СОБА (2 стандардни и 1 дополнителен кревет);

 

 

ДВОКРЕВЕТНА = Користење како Еднокреветна (1 стандарден кревет);

 

 

СТУДИО (2 стандардни и 2 дополнителни кревет);

 

 

АПАРТМАН (2 стандардни и 2 дополнителни кревети);

 

 

МЕЗОНЕТ (4 стандардни  и 2 дополнителни кревети);

 

 

 

 

 

 

Reduction:

 

 

 

Деца 0-1.99 во сите типови на соби- 100 %;

 

 

Деца 2-11.99 од стандардно легло во сите типови на соби- 0 %;

 

 

1 д 2-11.99 од дополнително легло во Двокреветна соба - 100 %;

 

 

2 Деца 2-11.99 во Двокреветна соба со 1 возр – 1st д - 0 %, 2nd д - 100 %;

 

All Деца 2-11.99 од дополнително легло во студио, апартман или мезонет - 50 %;

 

3ти возр од дополнително легло во Двокреветна соба - 20 %;

 

 

4ти возр во студио или апартман - 20 %;

 

 

5ти и 6ти возр во мезонет - 20 %.

 

 

 

 

 

 

Доплати - потребна е резервација:

 

 

Бебешко креветче - 5 ЕВРА од ден - уплата на лице место;

 

 

Паркинг - 5 ЕВРА од ден - уплата на лице место;

 

 

 

 

 

 

ДОПОЛНИТЕЛНО:

 

 

 

7=6 за пристигнувања по14.09.2020, Бесплатни се ефтините ноќевања

 

14=12 за пристигнувања по 14.09.2020, Бесплатни се ефтините ноќевања

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 14.09.2020 - 01.10.2020              

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 03.06.2020 - 02.07.2020; 29.08.2020 - 13.09.2020                   

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 03.07.2020 - 28.08.2020                

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

Хотел RIU HELIOS - 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

24.09.2020 - 30.09.2020 ALL

14.09.2020 - 23.09.2020  ALL

11.06.2020 - 30.06.2020  01.09.2020 - 13.09.2020  ALL

01.07.2020 - 31.08.2020  ALL

Лице во двокреветна соба

без балкон

€ 33,9

€ 50,8

€ 61,9

€ 75,3

Еднокреветна соба без балкон

€ 43,8

€ 75,5

€ 109,8

€ 133,0

Лице во двокреветна стандард соба со балкон

€ 37,5

€ 56,2

€ 68,6

€ 83,3

Еднокреветна стандард

соба со балкон

€ 48,4

€ 83,6

€ 121,7

€ 147,5

Лице во двокреветна соба

поглед на море и балкон

€ 41,0

€ 61,4

€ 74,3

€ 92,3

Еднокреветна соба со поглед на море и балкон

€ 53,0

€ 91,3

€ 132,2

€ 163,7

Лице во апартман

€ 44,6

€ 66,0

€ 78,8

€ 98,2

 

 

 

 

 

Цената вклучува:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице од ALL INCLUSIVE

 

 

 

Бесплатно користење на базен

 

 

 

 

Хотелско осигурување, такса за сместување и 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

 

Двокреветна соба без балкон - 2 + 1 лица

 

 

 

Двокреветна соба со балкон - 2 + 2 лица

 

 

 

Двокреветна соба со поглед на море и балкон - 2 + 2 лица

 

 

 

Апартман - 3 + 1 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

Дете до 1,99 год - БЕСПЛАТНО

 

 

 

1st дете 2 - 11.99 години со 1 возрасен - 25% попуст

 

 

 

2nd дете 2 - 11.99 години со 1 возрасен - 75% попуст

 

 

 

1st дете 2 - 11.99 години со 2 возр на дополнително легло  - бесплатен

2nd дете 2 - 11.99 години со 2 возр на дополнително легло  - 50% попуст

 

 

3ти возрасен на дополнително легло - 20% попуст

 

 

 

Infants 0-1,99 години - бебешко креветче - БЕСПЛАТНО, наместо дополнително легло и може да се земе предвид во макс. сместувања по единица

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена за периодот од 24.09.2020 - 15.10.2020

По овој период се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена за периодот 14.09.2020 - 23.09.2020

По овој период се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена за периодот 11.06.2020 - 30.06.2020 и 01.09.2020 - 13.09.2020

По овој период се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 14 дена за периодот 01.07.2020 - 31.08.2020

По овој период се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

No show - 100% се наплаќа

 

 

 

 

 

 

Хотел HELENA ПАРК - 5*

 

 

 

 

 

Цени за ИСТОЧНА ЕВРОПА

 

Тип на сместување

28.09.2020 – 20.10.2020 ULTRA ALL

10.09.2020 – 27.09.2020 ULTRA ALL

13.06.2020 – 05.07.2020     26.08.2020 – 09.09.2020 ULTRA ALL

06.07.2020 – 25.08.2020   ULTRA ALL

По лице во двокреветна стандард соба

€ 38,50

€ 53,50

€ 68,50

€ 84,00

Двокреветна стандард соба – користење како еднокреветна

€ 42,50

€ 68,50

€ 95,50

€ 133,00

По лице во двокреветна соба– загарантиран поглед на градина или базен

€ 41,50

€ 59,50

€ 73,50

€ 89,00

Двокреветна соба – загарантиран поглед на градина или базен – Користење како еднокреветна

€ 45,50

€ 76,50

€ 103,50

€ 142,00

По лице во Апартман

€ 53,50

€ 73,50

€ 102,50

€ 117,00

 

 

 

 

 

Цената incude:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице за ultra All inclusive

 

 

 

Хотелско осигурување, такса за сместување и 9% ДДВ

 

 

 

Во сите соби - када, WC, тоалет, балкон, клима уред

 

 

Цените вклучува ДДВ, осигурување и локални такси.

 

 

 

Дополнителни услуги БЕСПЛАТНО: теретана, затворен базен, пешкири, лежалки и чадори во зоната на базенот и од THE BEACH (зависно од расположливост), сеф кутија, WiFi во лоби & соби, кабловски интернет во собите.

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

Еднокреветна соба - 1 лица

 

 

 

 

Двокреветна соба - 2+2/ 3+0 лица

Апартман - 2+3 лица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дете и возрасен policy:

 

 

 

 

Дете 1 (2-11.99) од дополнително легло + 2 возр-100%

 

 

 

3ти лице (12-99) од дополнително легло -30%

 

 

 

Дете 1 (2-11.99) + 1 возрасен -30%

Дете 2 (2-11.99) + 1 возрасен , 1во и 2ро дете -50%

 

 

 

Деца (0 – 1.99) - 100%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Максимум сместување во АПАРТМАН - 3 возр или 2 возр и 2 д (0-11.99 год)

 

 

Минимум сместување  во АПАРТМАН - 2 возр

 

 

 

 

 

 

 

 

15% попуст за резервации до 29.02.2020 со 50% уплата до 10.03.2020

 

 

10% попуст за резервации до 30.04.2020 со 50% уплата до 10.05.2020

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително

 

 

 

 

7 = 6 Важи за пристигнувања помеѓу 18.09 – 15.10.2020

 

 

14 = 12 Важи за пристигнувања помеѓу 18.09 - 15.10.2020

 

 

21 = 18 Важи за пристигнувања помеѓу & 18.09 - 15.10.2020

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 28.09.2020 – 20.10.2020                 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 10.09.2020 – 27.09.2020                

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите: 13.06.2020 – 05.07.2020 и 26.08.2020 – 09.09.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите 06.07.2020 – 25.08.2020

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

Хотел PLANETA и Aqua Парк - 5*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

24.05.2020 - 05.06.2020 13.09.2020 - 30.09.2020  ALL

06.06.2020 - 20.06.2020 03.09.2020 - 12.09.2020 ALL

21.06.2020 - 06.07.2020 24.08.2020 - 02.09.2020  ALL

07.07.2020 - 23.08.2020  ALL

Лице во Двокреветна               Deluxe соба

€ 30,50

€ 42,50

€ 53,50

€ 67,00

Лице во Двокреветна      Superiили  соба

€ 32,50

€ 44,50

€ 55,50

€ 69,00

Лице во Четворокреветна Superior

€ 30,50

€ 42,50

€ 53,50

€ 67,00

Лице во Junior Апартман*

€ 30,50

€ 42,50

€ 53,50

€ 67,00

Лице во Family апартман**

€ 30,50

€ 42,50

€ 53,50

€ 67,00

 

 

 

 

 

Цената incude:

 

 

 

 

1 ноќевање по лице All inclusive, Wi Fi во the лоби и во собите, сеф во собите, водени лизгалици

 

Хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

Двокреветна соба - 2 возр+ 2 деца или 3 возрасни

Двокреветна superiили  соба - 2 возр + 3 деца или 4 возрасни

Четворокреветна соба - 4 стандардни кревети

Фамилијарна соба - 4  стандарден + 2 дополнителни кревети

Junior Апартман - 2 стандарден + 3 дополнителни кревети

Апартман со две спални соби- 4 стандардни кревети

Доплата:

 

 

 

 

Junior Апартман - 20.00 евра по единица од ден

 

 

 

Соба со поглед на море- 2.00 евра од возрасен од ден

 

 

 

 

 

 

 

 

Доплата за еднокреветна соба:

50% во Ниска и Средна сезона

 

 

 

60% во Висока сезона

 

 

 

 

80% во Пик сезона

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

Деца до 1.99 год - БЕСПЛАТНО. Бебешко креветче - БЕСПЛАТНО, по барање и расположливост

 

Прво дете од 2 - 11.99 год сместен од стандардно легло - 30% попуст од стандардните цени

 

Второ и трето дете од 2 - 11.99 год сместен од стандардно легло - 70% попуст од стандардните цени

Прво дете 2 - 11.99 год сместено од дополнително легло во двокреветна Стандард соба- БЕСПЛАТНО

 

Второ дете 2 - 11.99 год сместено на дополнително легло во двокреветна Стандард соба - 50% попуст од стандардните цени

Прво дете 2 - 11.99 год сместено од дополнително легло во двокреветна Superiили соба и Junior Апартман - 50% попуст од стандардните цени

Второ  дете 2 - 11.99 год сместено на дополнително легло во двокреветна Superiили соба и Junior Апартман - 70% попуст од стандардните цени

Трето дете 2 - 11.99 год сместено на дополнително легло во двокреветна Superiили соба и Junior Апартман - 100% попуст од стандардните цени

Возрасен на дополнително легло - 20% попуст од стандардните цени

Возрасен на дополнително легло / 4ти возрасен во четворокреветна - 30% попуст од стандардните цени

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 3 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 13.09.2020 - 30.09.2020              

 

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодите 06.06.2020 - 20.06.2020 и 03.09.2020 - 12.09.2020            

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодите 21.06.2020 - 06.07.2020 и 24.08.2020 - 02.07.2020

По тој период - се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодот од  07.07.2020 - 23.08.2020 

По тој период - се наплаќаат 2 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

NO SHOW: 100 % од целосната сума на резервацијата

 

 

 

 

 

Villa MARIA REVAS - 5*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип на сместување

21.09.2020 - 30.09.2020

11.09.2020 - 20.09.2020

15.06.2020 - 30.06.2020              28.08.2020 - 10.09.2020

01.07.2020 - 15.07.2020

16.07.2020 - 27.08.2020

 

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

ДВОКРЕВЕТНА (наем 2 лица)

€ 25,00

€ 55,00

€ 36,00

€ 66,00

€ 46,00

€ 76,00

€ 57,00

€ 87,00

€ 72,00

€ 102,00

DBL-L поглед на паркинг (наем 2 лица)

€ 39,00

€ 69,00

€ 56,00

€ 86,00

€ 71,00

€ 101,00

€ 82,00

€ 112,00

€ 102,00

€ 132,00

СТУДИО (наем 2 лица)

€ 31,00

€ 61,00

€ 41,00

€ 71,00

€ 51,00

€ 81,00

€ 67,00

€ 97,00

€ 82,00

€ 112,00

СТУДИО-L (наем 2 лица)

€ 51,00

€ 81,00

€ 71,00

€ 101,00

€ 91,00

€ 121,00

€ 112,00

€ 142,00

€ 142,00

€ 172,00

АПАРТМАН поглед на базен (наем 2 лица)

€ 39,00

€ 69,00

€ 56,00

€ 86,00

€ 71,00

€ 101,00

€ 82,00

€ 112,00

€ 102,00

€ 132,00

АПАРТМАН поглед на паркинг (наем 2 лица)

€ 33,00

€ 63,00

€ 46,00

€ 76,00

€ 56,00

€ 86,00

€ 72,00

€ 102,00

€ 87,00

€ 117,00

АПАРТМАН-L (наем 2 лица)

€ 66,00

€ 96,00

€ 91,00

€ 121,00

€ 121,00

€ 151,00

€ 142,00

€ 172,00

€ 152,00

€ 182,00

Претседателски  апартман (наем 2 лица)

€ 86,00

€ 116,00

€ 121,00

€ 151,00

€ 151,00

€ 181,00

€ 182,00

€ 212,00

€ 202,00

€ 232,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во цената е вклучено:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ноќевање по единица (2 лица сместувања по единица), базен со лежалки, фитнес, Wi-Fi во целиот хотел

Туристичка такса, хотелско осигурување, 9% ДДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Максимум сместувања по единица:

ДВОКРЕВЕТНА (наем 2 лица)

 

 

2+2

 

 

 

 

 

 

 

DBL-L поглед на паркинг (наем 2 лица)

 

2

 

 

 

 

 

 

 

СТУДИО (наем 2 лица)

 

 

2+2

 

 

 

 

 

 

 

СТУДИО-L (наем 2 лица)

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

АПАРТМАН поглед на базен (наем 2 лица)

2+2

 

 

 

 

 

 

 

 

АПАРТМАН поглед на паркинг (наем 2 лица)

2+2

 

 

 

 

 

 

 

АПАРТМАН-L (наем 2 лица)

 

 

2+2

 

 

 

 

 

 

 

Претседателски апартман (наем 2 лица)

 

2+2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намалувања:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дете 3 -11.99 години - 50% попуст од цена на стандардно легло

Возрасен на дополнително легло - 25% попуст од цена на стандардно легло

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дополнително

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Престој 7 ноќевања - 5% попуст

 

 

 

 

 

 

Престој 8-14 ноќевања - 10% попуст

 

 

 

 

 

 

Престој 15-30 ноќевања - 15% попуст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полиса на откажување:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 5 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 21.09.2020 - 30.09.2020                  

По тој период -се наплаќа 1 ноќевање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 7 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 11.09.2020 - 20.09.2020                  

По тој период - се наплаќаат 3 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 9 дена пред датумот на пристигнување за периодите 15.06.2020 - 30.06.2020 и 28.08.2020 - 10.09.2020               

По тој период - се наплаќаат 5 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 16 дена пред датумот на пристигнување за периодот од 01.07.2020 - 15.07.2020                 

По тој период - се наплаќаат 5 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без пенали за откажувања направени до 16 дена пред датумот на пристигнување за периодот од16.07.2020 - 27.08.2020                 

По тој период - се наплаќаат 5 ноќевања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No show – се наплаќа 100%