orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Хотел Вила Монте Рио

ЦЕНОВНИК ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ГОСТИ 2020

 

УСЛУГА

01.06.-15.06./

15.09.-30.09.

15.06.-15.07./

01.09.-15.09.

15.07.-31.08.

Ноќевање со појадок

 (BB)

20,00 €

22,00 €

26,00 €

Полупансион (HB)

24,00 €

26,00 €

31,00 €

 

  •  Цените се по лице на ден;
  • Данокот на престојот е вклучен во цените;
  •  Доплата за еднокреветна соба - 50% (во периодот 15.07.-31.08. долатата е 80%);
  • Цените не вклучуваат агенциска провизија.
  • Цена за паркинг во рамки на објектот - 5 € / ден (јули-август)

 

Попуст за деца (во трокреветна соба):

Деца до 4 години- гратис

Деца од 4 до 12 години- 50%

 

Check-in: од 13:00

Check-out: до 9:00