orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Лето 2020 МИКОНОС

ПОСТ КОРОНА ДЕСТИНАЦИЈА БР. 1                                   СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ

MYKONOS                  МИКОНОС        ЛЕТО 2020

АПАРТМАНИ НА ПЛАЖИТЕ   :  ANO MERA   / KALO LIVADI  /  ELIA 

АПАРТМАНИ ЗА 4 ЛИЦА

АПАРТМАНИ ЗА  4 + 2 ЛИЦА

Од 01 – 30   ЈУНИ

196  €

Од 01 – 30   ЈУНИ

150  €

Од 01 – 31 ЈУЛИ

266  €

Од 01 – 31 ЈУЛИ

280 

Од 01  - 31 АВГУСТ

266  €

Од 01  - 31 АВГУСТ

280  €

Од 01  - 30  СЕПТЕМВРИ

215  €

Од 01  - 30  СЕПТЕМВРИ

260  €

Од 01 – 31 ОКТОМВРИ

155  €

Од 01 – 31 ОКТОМВРИ

215  €

Од 01 до 30 НОЕМВРИ

119  €

Од 01 до 30 НОЕМВРИ

119  €

ЦЕНИТЕ  СЕ ДАДЕНИ ЗА 7 НОКЕВАЊА ПО ЛИЦЕ /

СМЕНИТЕ СЕ НЕДЕЛА НА НЕДЕЛА

 

АПАРТМАНИ НА ПЛАЖАТА   : PARADISE

АПАРТМАНИ ЗА 6 + 2  ЛИЦА

Од 01 – 30   ЈУНИ

119  €

Од 01 – 31 ЈУЛИ

255  €

Од 01  - 31 АВГУСТ

255  €

Од 01  - 30  СЕПТЕМВРИ

195  €

Од 01 – 31 ОКТОМВРИ

135  €

Од 01 до 30 НОЕМВРИ

109  €

ЦЕНИТЕ  СЕ ДАДЕНИ ЗА 7 НОКЕВАЊА ПО ЛИЦЕ /

СМЕНИТЕ СЕ НЕДЕЛА НА НЕДЕЛА

 

 

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:

  • Бродска карта од пристаниште

RAFINA (Athens) – MYKONOS ..... 30,00€ (патник)

Возило ( автомобил, џип ) ......... 60,00

Цените се по правец

  • Авионски билет од Солун секој ден цената зависи

Од денот на резервација  ( околу 200 Евра )