orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Хотел Debaklar 4*

Хотел Dabaklar 4* лоциран е во центарот на градот, на околку 250 метри од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, тв и wi-fi.

10 HB

Пакет 10 HB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

405 €

11.07-21.07

487 €

20.08-30.08

487 €

06.06-16.06

422 €

16.07-26-07

487 €

25.08-04.09

455 €

11.06-21.06

    422 €

21.07-31.07

487 €

30.08-09.09

422 €

16.06-26.06

422 €

26.07-05.08

487 €

04.09-14.09

422 €

21.06-01.07

422 €

31.07-10.08

487 €

09.09-19.09

422 €

26.06-06.07

455 €

05.08-15.08

487 €

14.09-24.09

422 €

01.07-11.07

487 €

10.08-20.08

487 €

19.09-29.09

405 €

06.07-16.07

487 €

15.08-25.08

487 €

23.09-04.10

405 €

Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020 - 31.08.2020
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.