orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Хотел Ozka

Се наоѓа на околу 500 метри од центарот на градот и на околу 500 метри од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај базен лоби бар, сеф на рецепција.  Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон тв.

 

10 HB

Пакет 10 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

159€

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

06.06-16.06

159€

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

209 €

11.06-21.06

169€

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

16.06-26.06

169 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

179 €

26.06-06.07

199€

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

01.07-11.07

209€

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

179 €

06.07-16.07

209 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

179 €

  • Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  • Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.