orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Хотел Teciman 2*

Хотел TECIMAN 2* се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со тв, балкон, клима. На гостите на располагање имсе нуди и сеф на рецепција. Во скоп на хотелот се наоѓа и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на wi-fi.

10 BB

Пакет 10 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

175 €

11.07-21.07

234 €

20.08-30.08

234 €

06.06-16.06

175€

16.07-26-07

234 €

25.08-04.09

219 €

11.06-21.06

180 €

21.07-31.07

234 €

30.08-09.09

219 €

16.06-26.06

180 €

26.07-05.08

234 €

04.09-14.09

195 €

21.06-01.07

185 €

31.07-10.08

234 €

09.09-19.09

185 €

26.06-06.07

195 €

05.08-15.08

234 €

14.09-24.09

175 €

01.07-11.07

234 €

10.08-20.08

234 €

19.09-29.09

175 €

06.07-16.07

234 €

15.08-25.08

234 €

23.09-04.10

175 €

Во цената е вклучено 10,  ноќевања со појадок (BB), клима и превоз.
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.