orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Крстарења

ИТАЛИЈАНСКАТА БРОДСКА КОМПАНИЈА MSC СО ПОПУСТ ДО 50% НА СИТЕ КРСТАРЕЊА ЗА МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ

MSC промо за медицинските професионални работници

MSC Cruises воведе програма за намалени цени на крстарењето за сите здравствени работници - попуст до 50% во споредба со редовните цени. Оваа италијанска компанија сака да го потенцира најхрабриот дел од популацијата во овие времиња, така што овој попуст може да го користат сите медицински работници: лекари, медицински сестри, фармацевти, работници во истражувачки лаборатории, работници во директен и индиректен контакт со пациенти.

Попустите ќе важат за резервациите потврдени до 30 јануари 2021 година, на сите крстарења што заминуваат до 31 декември 2021 година.

Голем избор на крстарења по Медитеранот, Источни Кариби, Западни Кариби, Кариби, Прекуокеански крстарења, Медитерански крстарења и многу други дестинации до 4, 5, 6, 7, 8,9 и повеќе ноќевања со цени од 182 евра со вклучени бродски такси❗️❗️❗️

Контактирајте не за повеќе информации во врска со оваа понуда!