orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Неа Фокеа
СТУДИЈА И АПАРТМАНИ НЕА ФОКЕА

Хотел КИВИ студиа и апартмани  се наоѓа во Неа Фокеа на околу 60 метри, одалеченост од плажа, на само 10 км од Сани и 10 км од Калитеа.