orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Неи Пори
ВИЛА ХРИСТОС

ВИЛА ХРИСТОС се наоѓа на 50 метри од плажа. Распoлага со трокреветни студија и петокреветни / шестокреветни апартмани и дуплекс апартмани сите лоцирани на втори кат. 

ВИЛА ЕЛВИРА

ВИЛА ЕЛВИРА се наоѓа на 120 метри од плажа. Расоплага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија распоредени на приземје, први и втори кат.