orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Јерисос
ВИЛА ЏУЛИ 2 ЈЕРИСОС

Вила  "Tzouli 2" се наоѓа на одлична местоположба, на само 50 метри од плажа, во многу мирен дел веднаш зад познатиот caffe bar ‘Paprika’. 

ВИЛА ЏУЛИ 1 ЈЕРИСОС

Вила "Tzouli 1" се наоѓа на одлична местоположба, на само 80 метри од плажата. Капацитетите се зад и над bakery ‘Julie’ (најдобрата пекара во местото), спроти caffe bar ‘Public’. 

ВИЛА БИЛИС ЈЕРИСОС

Вила "Billys" се наоѓа на одлична локација на само 30 метри од песочната плажа, на самиот почеток на главното шеталиште, над fast food-caffe ‘Streat’, спроти caffe bar ‘Theatro’.