orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Торони
ВИЛА АПАРТМАН ФЛОРА ТОРОНИ

Торони се наоѓа на југоисточниот дел од вториот крак, на полуостровот Ситонија. Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го прават ова место вистински рај.