orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Врахос
ВИЛА ЛУИЗА ВРАХОС

ВИЛА ЛУИЗА се наоѓа на прва линија од плажа, располага со трокреветни и четворокреветни апартмани. Сите апартмани се со комплет опремена кујнa, сопствен тоалет, ТВ, WiFI, и клима.

ВИЛА ЈОНИАН ВЈУ ВРАХОС

ВИЛА ЈОНИАН ВЈУ се наоѓа на височинка околу 70 метри од плажа и има прекрасен поглед на целиот залив во Врахос. Вилата има сопствен паркинг, расоплага со модерно опремени четворокреветни пространи апартмани.. 

ВИЛА ВАЈТ СЕНД БИЧ ВРАХОС

ВИЛА ВАЈТ СЕНДИ БИЧ е на прва линија на плажа. Секое студио има 2 лежалки со чадор бесплатно на користење (во последниот ред на плажата).