orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Агиос Никитас
ЕВРИДИКИ - АГИОС НИКИТАС - ЛЕФКАДА

Вила ЕВРИДИКИ е лоцирана на 70 метри од плажата во Агиос Никитас. Егремни плажата се наоѓа на 20км од вилата.