orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*

Овој хотел се наоѓа во непосредна близина на Хургада, и 10-минути возење од Хургада Меѓународниот аеродром. Поседува голем базен со водени тобогани и базени за пливање. Гостите можат да уживаат во слободен пристап до Аква парк, како и бесплатен пристап за деца.