orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
ALF LEILA WA LEILA 4*
ALF LEILA WA LEILA 4*

Alf Leila Wa Leila е хотел со 4 звезди во Хургада кој се наоѓа на 500м одалеченост од плажа.

Хотелот располага со 6 базени и бесплатен превоз (shuttle) од хотел до плажа и назад. Располага со 5 ресторани и тениски игралишта. Хотелот е лоциран на 13км од аеродром.

Располага со 566 соби и апартмани секој со балкон и поглед кон градина или базен.