orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
AMC ROYAL RESORT 4 *
AMC ROYAL RESORT 4 *

Лоциран директно на прекрасната песочна плажа, нуди неверојатен поглед на Црвеното Море. Идеален за клиентите кои ја ценат удобноста и интимната атмосфера. Одлични услови за семејства.