orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH 5 *
ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH 5 *

Хотелот е изграден од природни корални карпи со широката приватна плажа долга 1,6 км кој се наоѓа во Sahl Hasheesh, оддалечен 25 км од аеродромот во Хургада