orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
LE PACHA HOTEL 3 *
LE PACHA HOTEL 3 *

Хотелот се наоѓа на брегот, во стариот дел на Хургада, каде што има клубови, барови, ресторани, продавници, 500 метри од најтешкиот центар.