orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
SEA GULL RESORT 4*
SEA GULL RESORT 4*

Хотелот се наоѓа во центарот на Хургада, на самиот брегот од морето. Од аеродромот оддалечен е 10км. Се состои од две згради и секоја зграда има посебна рецепција и сопствена песочна плажа, која на гостите им овозможува целосна удобност и приватност