orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Касандра
Алиа Палата Хотел 5*- 50 % попуст

Специјален пакет со 50/40/35/30/25 % проценти попуст за резервации направени во  периодите од 23/4-30/4/2019 година  а за престој во периодите 30/4 - 18/5/19.

MIRAGGIO THERMAL & SPA HOTEL – 5*****

​ 

​ 

​ 

​  

Miraggio Thermal Spa Resort 5*

 
 
 
 

Mendi 4*

 
 
 
 

Kassandra Palace Hotel&Spa 5*

 
 
 
 

Kassandra Mare 3*

 
 
 
 

Istion Club 5*

 
 
 
 

Iris 3*

 
 
 
 

Grecotel Pella Beach 4*

 
 
 
 

Grandotel 4*