orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Формулар за резервација

Понуда:
Коста Диадема 7 ноќи и 8 дена - Италија, Франција , Шпанија, Балеари се поаѓа од Савона на 4.5.2019 год.

Формулар за резервација

*
*
*
*
*
*
*
Цена по лице во Внатрешна кабина
Цена по лице во Балконска кабина

Начин на плаќање