orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Формулар за резервација

Понуда:
ЗИМСКИ РАСПУСТ ALL INCLUSIVE LIGHT

Формулар за резервација

*
*
*
*
*
*
*
*
Еднокреветна соба
Двокреветна соба по лице
Прво дете
Второ дете
Трето лице
Полупансион
Полнпансион

Начин на плаќање