orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
За нас
Туристичка агенција ОРФЕЈ

Приказната за нашето име Орфеј лежи во неговата способност со музиката да ги шармира сите живи суштества па дури и камчињата и планините. Па, слично како и самиот ОРФЕЈ , ние шармираме со нашата успешност да го направиме среќен секој патник поединечно. Тоа е едноставно , затоа што ние постоиме за да ги задоволиме барањата и на оние со највисоки критериуми. Нашата цел е барањето да го претвориме во чисто задоволство. Па оттука и нашиот слоган Само со Орфеј светот е Ваш.